ali nije nesto pretesko... osim maccabi.. samo sto je problem jebeni zvolennnn 1-1 .. a makse kakve su ovo prognoze![]()
![]()
hahahahahaha ...
nece zvolen da ga da pa nece
kraj zvolena
Zvolen. O zasto.. :cry:Cekao bih samo Angolu.![]()
sjutra nove kvote nova nafaka
Mene je idol da budem trener
Dade ga odma Zvolen u produzetke da im je*em sve za vazdA!
I evo Angola vodi! :cry:
Kad nece, nece..
Last edited by DeRa; 14-01-10 at 19:43.
Prijateljski savjet brate
Nemoj nikad da igras posrani hokej Jer u tom sportu moze da se namjesti rezultat a da su obije ekipe zainteresovane
Sad ce zvolen dobit 2 boda a kosice 1 a da ga je dobio u regularni dio isto bi dobio 2 boda dok ovi nista ne bi dobili
Znaci racunica je jasna
majorka me baca mamu im bacim
***** ti majorku glupu....
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
sofrova recenica iako je off topic mora sam postovat ide lavrinovic iz sijene i sofro ce kakav igrav prekrasan igrac xaxaxaxxa
majorka 1 1 ali ce me bacit ovaj fenerbahce u kosarci
majorka 2 1
Ko sve ceka fenerbahce mutavi
Ne mogu da vjerujem da ne mogu kuci dobit a sigurno imaju pune tribine ludih turaka
Ako ostane ovako lazio treba mi samo atletilo madrid za 25e ljudi ahahahahh kakav podvig sta je ovo![]()
![]()
al boli me,sutra-preksutra da imam da igram
igracima fenerbachea zelim da vise nikad ne zaigraju u evroligi i da nikoga ne dobiju u narednih5-6 godina
Koliki prekid na majorku igrac je nesto povrijedjen citav tim doktora oko njega![]()
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Evo traumiram se uz ovu cibonu
Liverpul bez Toresa i Džerarda
Engleski Liverpul eliminisan je iz FA kupa, ali to nije najveći problem za posrnule ’redse’ već povrede Fernanda Toresa, Stivena Džerarda i Josija Benajuna.
Beta
’El Njinjo’ zamenjen je na ’Enfildu’ posle samo 26 minuta igre protiv Redinga, a prema prvim najavama povredio je hrskavicu desnog kolena. Ova povreda udaljiće ga sa terena na šest nedelja. Međutim, van terena biće i kapiten tima Stiven Džerard koji će odmarati dve nedelje, a mesec dana pauze preti Josiju Benajunu.
„Džerard i Tores podvrgnuti su skeneru ranije danas. Stiven je istegao tetivu kolena i pauziraće dve nedelje, dok je Fernando pokidao hrskavicu u desnom kolenu. Povreda zahteva operaciju pa se očekuje da će šest nedelja biti van terena.Josiju Benajunu je tokom meča polomljeno rebro pa će pauzirati između tri i četiri nedelje“, potvrdio je portparol Liverpula.
stouk-liverpul moze 1 ?
hahahahaha zamrzne uzivo i onda gol majorkaaaaaaa ahahaah
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks