pocelo je da mi dismri u kabini, al samo kad je upaljeno grijanje iz motora a kad upalim klimu nista, ?
pocelo je da mi dismri u kabini, al samo kad je upaljeno grijanje iz motora a kad upalim klimu nista, ?
Otvori prozor kad pustis vjetar i smrad bi trebao brzo da izadje...
Originally Posted by Nk-001
ima li u kastelanu stopova migavaca i ostale signalizacije?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Koji auto?
TAKUMI
Kakav je to miris?
TAKUMI
Taj miris sto ti osjecas je nista drugo nego ustajali vazduh. Dok si vozio sa upaljenim kompresorom od klime, tj A/C dugme je bilo ON vazduh je bio suvlji i nisi osjetio taj miris, a cim si ga prebacio na obicnu ventilaciju uzeo si vlazan vazduh koji se da tako kazem "nagomilao" na zidove ventilacijskih cijevi i ubudjao, bukvalno.
To se i meni desilo na Yarisa i rijeseno je time sto sam za 15eura kupio pjenu koja se direktno ubrizga u ventilacijski otvor i napuni dok ne pocinje da izlazi napolje, zatim odstoji nekih 15-tak minuta i VOILA!
Jos jedna vrlo bitna stvar. Filter za fazduh kabine kod Yarisa koji su 2007+ godiste se fabricki ne stavlja, tj vozi se bez filtera kabine do 30.000km, a zatim se po programu odrzavanja ubacuje u auto tek na 30.000km. I meni je bilo cudno kad sam bio u servis.
Zatrazio sam da vidim stari filter, i serviser mi kaze upravo ovo sto sam vam napisao.
Aj sa srecom pa nam javi sto si rijesio.
U attachmentu vidis pjenu koju sam koristio.
reno clio 94.god, kad uključim grijanje/hlađenje radi samo na jedinicu i to slabo, kad pojačam na dva ili tri ništa se ne mijenja! u čemu može biti problem?
Nadjoh za fiata da kupim viljuske+silent blok (jer je zajedno) izace me 100e
kakav je bmw e34 520i ? 93 god, ali ne znam jel 24v sa 150ks ili onaj slabiji malo?
Tu i tamo, imaju dosta zajebancija, posebno ako nije odrzavan.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks