View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 68 of 201 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Kako onda objasnjavas cinjenicu da je Italija aktuelni sampion svijeta?
    Time sto se svjetsko prvenstvo odrzava svake 4. godine.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Fabregas ko je napisao da Barsa osvaja sve titule redovno, naprotiv ja sam i napisao da ne mora i ne moze. To je toliko ocigledno napisano da ne treba poznavati fudbal, cak naprotiv sasvim je dovoljno biti pismen. I sad odkud taj ulicarski cvrkut oko bacanja i tih niskih strasti prema igracima. Jesi li to stavio nick iz bacanja i lozenja na Fabregasa ili iz ogromnog fudbalskog znanja ? Opet se ne mogu sloziti sa Kaseom on ti je napisao da vatas maglu, a ja da sijevas dalje od mene.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

najjaci sastav barse protiv sevilje - ipak gvardiola zeli ovaj trofej po svaku cijenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Fabregas ko je napisao da Barsa osvaja sve titule redovno, naprotiv ja sam i napisao da ne mora i ne moze. To je toliko ocigledno napisano da ne treba poznavati fudbal, cak naprotiv sasvim je dovoljno biti pismen. I sad odkud taj ulicarski cvrkut oko bacanja i tih niskih strasti prema igracima. Jesi li to stavio nick iz bacanja i lozenja na Fabregasa ili iz ogromnog fudbalskog znanja ? Opet se ne mogu sloziti sa Kaseom on ti je napisao da vatas maglu, a ja da sijevas dalje od mene.
    Zaključci koje izvodeš ne slijede iz premisa.
    Intelektualna uobraženost na osnovu čega?
    Treba da se liječiš. Od bolesti zvane ''Za koga ću navijat ove godine u pm..?''
    This is not the joke. We're here.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ko je jos dobio uput na lijecenje ? U ove par dana vidim i Kase mora da se javi doktoru, ja isto . . . Ovo ambulanta, a ja sve mislio forum.

Navijao sam i navijacu za Boginju fudbala. nadam se da joj se zadnje srijede maja mjeseca pokloni i sveti Jakov.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Navijao sam i navijacu za Boginju fudbala. nadam se da joj se zadnje srijede maja mjeseca pokloni i sveti Jakov.
    Ovo je već stvarno previše.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

evo zigic uvali 2 gola deporu ali je sad vec 2-2. valensiji treba gol da prodje dalje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav fudbal Barse!
    Ne pamtim da je ovako neko razbio Sevilju na njenosm stadionu.U gol šansama 9:" uz 16 šuteva...
    Kakve su sve šanse imali Mesi,Injesta,Ibrahimović, stativa Mesija...
    Nikada bolji fudbal ali samo jedan gol.
    Sudija poništio 2 gola Sevilji.
    Prvo nakon greške golmana a drugi poslije gubitka lopte Mesija i super kontre.
    I to je sve .Ništa Sevilja, skoro ništa, nije stvorila iz igre.
    Najbolja igra Barse ali nedovoljna za prolaz.
    Golman Sevilje sve branio a mogao je bar 5 komada da vadi iz mreže...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I uprkos CISTOM ponistenom golu Sevilji, i nastavku beskonacnog niza sudijskih povlastica, bezocnih kradja i beskrajnog favorizovanja na racun i u korist Katalonskog kluba - Barselona veceras biva izbacena iz Kupa Kralja...

Kada sam vidio jos jedan ponisten gol i jos jednu sudijsku odluku koja ide direktno u korist Barselone - nisam mogao a da ne pomislim na mec sa Celsijem, i bezocnu kradju nakon koje su Katalonci osvojili LS.Covjek prosto ne moze a da ne primjeti koliko se samo sramno i ocigledno ta ekipa favorizuje vec jedno dobro vrijeme, i do koje je bizarne granice ta pojava dogurala.Bogu hvala, veceras je pravda dosla po svoje...

I jos za ove koji ce tvrditi da je "bolje" za Barsu sto je ispala iz kupa - Gvardiola je veceras igrao sa NAJJACIM timom i isao ni na sta drugo osim NA POBJEDU.Zeljeli su oni i te kako ovaj trofej ponovo, cisto da se zna Ispali su zato sto su bili LOSIJI, i sto IMA Boga i Pravde.I tacka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kakav fudbal Barse!
    Ne pamtim da je ovako neko razbio Sevilju na njenosm stadionu.U gol šansama 9:" uz 16 šuteva...
    Kakve su sve šanse imali Mesi,Injesta,Ibrahimović, stativa Mesija...
    Nikada bolji fudbal ali samo jedan gol.
    Sudija poništio 2 gola Sevilji.
    Prvo nakon greške golmana a drugi poslije gubitka lopte Mesija i super kontre.
    I to je sve .Ništa Sevilja, skoro ništa, nije stvorila iz igre.
    Najbolja igra Barse ali nedovoljna za prolaz.
    Golman Sevilje sve branio a mogao je bar 5 komada da vadi iz mreže...
    Sevilji je sudija ponisti cist gol, u situaciji u kojoj se iz aviona vidjelo da nema veze sa ofsajdom - a taj gol je rjesavao pitanje prolaska Sevilje, buduci da bi onda Barsi trebala 3 gola za prolaz...I da - u OVOM svijetu GOLOVI su svakako vazniji od SANSI (narocito oni nepravedno ponisteni) - tako da je Sevilja tu bila jednaka sa Barsom i potpuno zasluzila prolaz.

Pobjeda Sevilje zavredjuje maksimalan respekt, buduci da je ostvarena sa prkosom, uz sudjenje potpuno naklonjeno Barsi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedino shto me iznervira na kraj (nisam navijao ni za jedne ni za druge no eto) onaj Romarik nece napolje da izadje guzica crna kako mrzim kad se neko onako ciganishe shto je to...

Neka no ga izbi "Drago" aka Dragutinovic zamalo :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Sevilji je sudija ponisti cist gol, u situaciji u kojoj se iz aviona vidjelo da nema veze sa ofsajdom - a taj gol je rjesavao pitanje prolaska Sevilje, buduci da bi onda Barsi trebala 3 gola za prolaz...I da - u OVOM svijetu GOLOVI su svakako vazniji od SANSI (narocito oni nepravedno ponisteni) - tako da je Sevilja tu bila jednaka sa Barsom i potpuno zasluzila prolaz.

Pobjeda Sevilje zavredjuje maksimalan respekt, buduci da je ostvarena sa prkosom, uz sudjenje potpuno naklonjeno Barsi...
    Bio sam maksimalno precizan.Pomenuo sam i grešku golmana Barse nakon čega je sudija neopravdano svirao faul i nepostojeći ofsajd nakon greške Mesija i odlične kontre Sevilje...
    Nadam se da ne misliš da se te dvije situacije smatraju dobrom igrom i izrađenim šansama...
    Ovdje sam istakao nevjerovatnu dominaciju koju niko već duže vrijeme nije imao u sevilji-izrađene šanse, šutevi, stativa i TO SVE IZ IGRE IZ FUDBALA KAKAV SE NE VIĐA!

Prije nekoliko dana sam napisao da ova sadašnja Barsa nije na nivou one iz prošle seyone ali su me oni večeras potpuno demantovali.
    Golman Sevilje je bio junak nad junacima, ali i pored tiga što su sve katalonci promašivali..uh,uh

Sevilji čestitam na prolazu, srčano su se branili i čudom odbranili ...
    Bili su inferiorni ali fudbal je to...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ignorisi ga samo. Ne mozes se sa njim prepucavat,zaludjen je,i to ti je to.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I uprkos CISTOM ponistenom golu Sevilji, i nastavku beskonacnog niza sudijskih povlastica, bezocnih kradja i beskrajnog favorizovanja na racun i u korist Katalonskog kluba - Barselona veceras biva izbacena iz Kupa Kralja...

Kada sam vidio jos jedan ponisten gol i jos jednu sudijsku odluku koja ide direktno u korist Barselone - nisam mogao a da ne pomislim na mec sa Celsijem, i bezocnu kradju nakon koje su Katalonci osvojili LS.Covjek prosto ne moze a da ne primjeti koliko se samo sramno i ocigledno ta ekipa favorizuje vec jedno dobro vrijeme, i do koje je bizarne granice ta pojava dogurala.Bogu hvala, veceras je pravda dosla po svoje...

I jos za ove koji ce tvrditi da je "bolje" za Barsu sto je ispala iz kupa - Gvardiola je veceras igrao sa NAJJACIM timom i isao ni na sta drugo osim NA POBJEDU.Zeljeli su oni i te kako ovaj trofej ponovo, cisto da se zna Ispali su zato sto su bili LOSIJI, i sto IMA Boga i Pravde.I tacka.

Potpis za svaku rijec!!!

A sinisam nije zaludjen, nego je polulud...
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

nijesam gledao utakmicu vec samo pregled - highlights i vidio sma totalnu dominaciju barse...cisti gol sevilji ponisten... jbg, probalo se ali nije se uspjelo i gvardiola zamalo zaplaka na pres konferenciji. Sto se mene licno tice nije mi krivo sto su ispali jer mislim da ce imat vise sansi u CL i domacem sampionatu , mada da su prosli igrali bi protiv depora i onda bi imali lagan put do trofeja jer ekipe koje su ostale su nizeg ranga. Igraci i pep su htjeli da odbrane ovaj trofej ali nista. drugi put.

sad sa seviljom opet na Nou kampu. dako ih tamo isprase iako je sevilja zaista ekipa koja zasluzuje svaki respekt jer igra totalni fudbal a opet im nedostaju i 2 glavna igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    nijesam gledao utakmicu vec samo pregled - highlights i vidio sma totalnu dominaciju barse...cisti gol sevilji ponisten... jbg, probalo se ali nije se uspjelo i gvardiola zamalo zaplaka na pres konferenciji. Sto se mene licno tice nije mi krivo sto su ispali jer mislim da ce imat vise sansi u CL i domacem sampionatu , mada da su prosli igrali bi protiv depora i onda bi imali lagan put do trofeja jer ekipe koje su ostale su nizeg ranga. Igraci i pep su htjeli da odbrane ovaj trofej ali nista. drugi put.

sad sa seviljom opet na Nou kampu. dako ih tamo isprase iako je sevilja zaista ekipa koja zasluzuje svaki respekt jer igra totalni fudbal a opet im nedostaju i 2 glavna igraca.

Znači, Barselona ove godine ako uzme PREKO JEDNOG trofeja, ja ću da prestanem da gledam fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inače, ovaj momak sinisam, što ga svi nešto napadate i smarate - najpametnije se ponaša na čitavom forumu. Čovjek prokomentariše prave stvari u pravom trenutku, izražava se maksimalno precizno + je u nekih 80% slučajeva sasvim u pravu, a smarate ga ka' da vas lično vrijeđa ili vam nešto loše radi.

Nazivati ga zanesenjakom, zaluđenikom i ludakom - zbog toga što mu se mišljenje ne podudara s vašim, zbog toga što nije kao većina (ili šta već)... To može samo u ovoj državi. Zbog toga smo ovakvi kakvi smo i nikad niđe mrdnut' nećemo.

No eto, vjerovatno ću i ja poslije ovoga posta bit izhejtovan (možda i banovan), nego nebitno na kraju krajeva. Znam da razumijete sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabregas View Post
    Inače, ovaj momak sinisam, što ga svi nešto napadate i smarate - najpametnije se ponaša na čitavom forumu. Čovjek prokomentariše prave stvari u pravom trenutku, izražava se maksimalno precizno + je u nekih 80% slučajeva sasvim u pravu, a smarate ga ka' da vas lično vrijeđa ili vam nešto loše radi.

Nazivati ga zanesenjakom, zaluđenikom i ludakom - zbog toga što mu se mišljenje ne podudara s vašim, zbog toga što nije kao većina (ili šta već)... To može samo u ovoj državi. Zbog toga smo ovakvi kakvi smo i nikad niđe mrdnut' nećemo.

No eto, vjerovatno ću i ja poslije ovoga posta bit izhejtovan (možda i banovan), nego nebitno na kraju krajeva. Znam da razumijete sve.
    To sto mu mi tako pricamo,nema nikakve veze sa neslaganjem misljenja,nego sa apsolutnom neobjektivnoscu i nacinom pisanja. Ja se normalno raspravljam sa desetinom forumasa,ali sa njim se ne moze.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Fabregas View Post
    Znači, Barselona ove godine ako uzme PREKO JEDNOG trofeja, ja ću da prestanem da gledam fudbal.

e posteno od tebe, nema sto.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ovo je već stvarno previše.
    Znam da je dovoljno, zato sam i izrazio nadanje. Nijesam kao neki da tvrdim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ispade Barsa! Skinuo sam meč i pogledao ga, nema brige dok se igra onako! samo šanse moraju da se koriste tj efikasnost da se poveća. Ako iz 7 8 100% šansi daš samo 1 gol, onda to nije dobro (ako podrazumijevamo da ti treba 0:2). Al dobro, to je kup, ne uzbuđujem se mnogo, na neki način i dobro je ovo što se desilo. Ima Barsa LŠ i trku sa realom + su pripreme rano počele zbog tih super kupova, a zbog svjestkog će raspored iovako bit vrlo nezgodan, jer Barsa nema predugu klupu... Tako da OK, odigrali su solidno (bilo je par grešaka sudijskih uh, baš baš providnih, ka i u 1. meč) i nema potrebe da se stvara negativna energija. Na taj stadion sevilje je mnogo mnogo teško i 1 bod uzet, a ne pobijedit ih i nadigrat totlano!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    e posteno od tebe, nema sto.
    Vi ne shvatate...
    Barselona je osvojila 6 trofeja.

Prvi trofej je - Kup Kralja, ajde dobro...
    Primera - Poštovanje.
    LŠ - Poštovanje.

SuperKup Evrope? NE BI MOGAO DA SE OSVOJI, da nije LŠ... dakle, igralo se protiv pobjednika kupa UEFA... zna se kolika mora biti razlika u KLASI između prvaka EVROPE i pobjednika kupa, zapravo LIGE Evrope.

Dalje, SVJETSKO PRVENSTVO ZA KLUBOVE - OPET NE BI MOGLO DA SE OSVOJI da se nije osvojila LŠ.

ŠPANSKI SUPER KUP? NE BUDIMO SMIJEŠNI.

Dakle, tri trofeja su joj direktno uslovljena osvajanjem LŠ (što je po meni nemoguće ove godine) - ispali su iz kupa Kralja... Mislim da je realno možda da osvoje Primeru još ove seozone, jer je Real Madrid neuigran a i više puta su rekli da su skoncetrisani na LŠ, pa ćemo vidjeti šta će se desiti.

Zato kažem da je NEREALNO očekivati da se osvoji više od jednog trofeja, EVENTUALNO DVA, ako pobijede pobjednika Kupa Španije kasnije.

Razmislite malo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fabregas,sto ce ti ta glupa prica,obraza ti ??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu je choek.Ako Barsa ne osvoji Ligu shampiona,ostaje joj samo domace prvenstvo i super kup spanije.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Potpuno je u pravu momak.

Page 68 of 201 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)