Clio 1.2 '95, 155k, podizaci, centralna, alarm, servo, u solidnom stanju, gume michelin od prosle godine, zadnji amortizeri trop, ostalo potpuno ok, ja ga vozam vec 2 god po gradu, do pg, po primorju, nista se nije kvarilo znacajno...(moguce i solidna muzika, zavisi od mog novog auta)
procjena, da bi se mogao prodat u mjesec-dva?
1800 eventualno
Dvoje ili cetvoro vrata?
Sve zavisi od stanja, od 1000 do 1600-1700.
Ne vrijedi vise, 15 godina star, gradski auto, bez motora.
TAKUMI
dvoje.
mislim da je 1800 nerealno. znaci mogu da ocekujem 1400, ili ako naleti neko za 1500.
stanje je ok, masina suva, ne trosi ulje i vodu, redovno mijenjam ulje i filtere, kocnice dobre, mjenjac ok, po meni nema nekih krupnijih ulaganja sem tih zadnjih amortizera, mada to bi ti bolje ocijenio. zato te i necu zvat kad ga budem prodavao
hvala na procjeni
zasto w203 kompressor ima mjerac ulja kao na starijim autima, a cdi ima samo u bord kompjuteru provjeru nivoa ulja, tj. ima samo sugerisanje koliko treba doliti i da li fali?
koliko trosi kod nas w203 1.8 kompressor od 161 konja?
Last edited by appelle moi; 13-01-10 at 00:30.
Ono gore znaju samo inzinjeri Benza u Stutgartu, a ovo drugo...sve zavisi od nacina voznje, rekao bih 11-13.
TAKUMI
P.S. ja se ne sjecam da sam vidio W203 sa analognim mjeracem.
TAKUMI
I dalje me interesuje kako custom tablice da prenesete s kola na kola ako su upisana u saobracajnu.
Nosi se da ti izdaju nove tablice i novu saobracajnu i platis za to i za prenos na drugo auto ili kako :X
rm -rf /
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b1ijb4ekgiz1
Pogledaj na slike od ovoga, cini mi se da ima pipu na desnoj strani slike dje je motor![]()
Sto je ta pipa?
Ja unutra ne vidim nista, ne vidim mjerac.
P.S. pogledaj rucicu mjenjaca.
TAKUMI
zanima me nešto..drug je prošle godine u JULU uplatio polisu osiguranja al nije vodio MOTOR na tehnicki znaci nije ga skroz registrovao..sad u mart ako krene da ga registruje oce li mu registracija vaziti samo do JULA?
treba mi info. jes da nije puno vezana za kola ali eto mozda neko zna![]()
koliko ima Km od Podgorice do Cacka
testo sam trazio po netu ali nadjoh neke podatke vidimo se ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks