/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ne vidim nidje najave za neke filmove koji bi trebali da izadju sad u prva tri mjeseca 2010,ili će ovi iz STERA da sami odluce sto valja a sto ne...
Kad je bio Drasko? Ja nesto nisam primijetio da su ga davali jer bih ga vjerovatno gledao... Mnogo je interesantan film.
Živio mi Srđane Aleksiću!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Vrati se par stranica unazad, pa vidi pojašnjenje oko biranja filmova. Ako ti je muka da tražiš, evo još jednom:
- Distributer - Distribuira filmove, tj. od studija dobija pravo da neki film ponudi bioskopima
- Bioskop je PRIKAZIVAČ, tj. može da emituje isključivo filmove koje mu distributer za određenu teritoriju ponudi
- U STERu je prošle godine prikazano 99% filmova koje su distributeri imali u ponudi.
Evo i neki plan, u grubo, kako su filmovi najavljeni, s tim, što uvijek postoji mogućnost da DISTRIBUTER odloži početak nekog filma ili da ga potpuno ukloni iz ponude. Takođe postoji i mogućnost da se neki film, kojeg trenutno nema u ponudi, pojavi. Što se tiče filma za koji si pitao, niko od distributera ga nema u ponudi.
14-Jan
ALVIN AND THE CHIPMUNKS 2
OLD DOGS
DRAG ME TO HELL
NIKO & THE WAY TO THE STARS
21-Jan
DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS
28-Jan
THE PRINCESS AND THE FROG
04-Feb
UP IN THE AIR
11-Feb
VALENTINE'S DAY
TOOTH FAIRY
18-Feb
LOVELY BONES
ARMORED
25-Feb
PERCY JACKSON LIGHTNING THIEF
THE WOLFMAN
04-Mar
COUPLE OF DICKS
INVICTUS
ALICE IN WONDERLAND
11-Mar
BACK UP PLAN
SHUTTER ISLAND
kao pokvarena ploca, nisam mogla da vjerujem sto covjek radi cijeli film![]()
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
Odgledah i ja Šerloka Holmsa. Prijatan je za gledanje, dosta zabavan, sa puno detalja, ali nije mi se svidio. Radnja je veoma banalna, mislim da su mogli bolji izbor da naprave u priči za ekranizaciju. Negativac i njegovi saradnici su izuzetno loše i naivno portretizovani, naročito što se više film približavao kraju. Kad čovjek svede račune, ispada da je jedino što je valjalo prikazi oštroumnosti pametnog nam Šerloka (komentar podgoričanki poslije filma: "Kako je pametan!"). Da ne griješim dušu, pozitivni likovi su bili OK, mada je i to nekako nategnuto. Roberta Daunija Đuniora baš volim kao glumca, ali nije ovo bila njegova najbolja uloga. Džud Lou je bio možda i bolji od njega.
Sve u svemu, moglo je to dosta, dosta kvalitetnije.
Bice bolje u drugom dijelu![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kad bih gledao ili citao Serloka ili slicne stvari uvijek bih sa nestpljenjem ocekivao onaj trenutak na kraju kad objasnjava kako je skontao stvari. U ovom filmu nisam. Smorio sam se kao leptir. Jebes ti istocnjacku otrovnu supstancu. I koja je fora sa onoliko akcije, ogavno je, sto sad, treba da ocekujem sledece da se Herkul Poaro dekica maklja sa losim momcima.
Plus za London, ribu, RDJ, i muzikicu tu i tamo
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Alo bre,sto Gladstona niko ne pominje ?![]()
malo akcije nikome ne smeta. sherlok je cini mi se u knjigama opisan kao veliki poznavalac http://en.wikipedia.org/wiki/Bartitsu borilacke vjestine.
odlican film.
Originally Posted by my name is ...
Jeste, ali ako se dobro sjecem, a davno sam ih citao, ipak se ne gica previse u knjigama.
Guy Ritchie svakako radi dobru akciju, ali mi nije "legla" ovaj put.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Samo jos jedan u nizu izgovora Holivuda da zaradi pare, ovaj put na racun Serloka Holmsa. Bijedno i pateticno...
Za koju godinu gledacemo Meri Popins kako barata kisobranima aj supouz...
P.S. Film nisam odlgedao.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ne vidim Daybreakers u najavi, a ni Road , Book of Eli... to nije lijepo![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Teško da će The Road skorije, ako ikad... crnjak je, i nije za širu publiku.
Book of Eli ima imena koja su ovdje zvučna, vjerovatno će brzo i ovamo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Odakle ti info za bioskop u gintasu? To je valjda bila samo carsijska prica, zvanicno je najavljena kuglana ,a bioskop nije niko pominjao...
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks