Neko iz Tuzi (ili ti TuzA)![]()
ZNa li se "ponosni" vlasnik nisan murana sa US (NY) tablicama PG CG 000 ?
Bitno je da se vidi u PG :roll: :mrgreen:
Neko iz Tuzi (ili ti TuzA)![]()
Znam ga...
TAKUMI
Kazna za prebrzu vožnju - 200.000 evra
Jedan švajcarski sud je bogatog ljubitelja brze vožnje automobilom osudio na globu uporedivu sa cenom vile - 300 hiljada švajcarskih franaka (200.000 evra).
Sud u Sen Galenu, na istoku Švajcarske je rekordnu kaznu objasnio time što vrednost imovine kažnjenog premašuje 20 miliona švajcarskih franaka (14 miliona evra), objavljeno je danas.
Bogati vozač o kome podaci nisu objavljeni, višestruki je prekršilac ograničenja brzine. Ovog puta, kada je ponovo kažnjen, vozio je 57 kilometara na sat brže od ograničenja na 80 kilometara na čas.
Kako piše ciriški list "Blik", ranija rekordna kazna izrečena u Švajcarskoj za prebrzu vožnju je bila upola manja - 110 hiljada švajcarskih franaka (75.000 evra).
Izvor: Blic
Oni nisu normalni,cus tolko para da da za kaznu za brzinu?oni su stvarno crkli...
Ouch, a i nije vozio toliko brzo...
rm -rf /
ima u neku zemlju to da te kazne na osnovu toga koliko si bogat pa odredjeni procenat.. meni je to extra.. znaci npr. da kod nas nije kazna za sve 50e za neki prekrsaj jer to ce nekog dobro drmnut po dzepu a neko nece ni osjetit, pa ovaj sto nece ni osjetit bice ga briga za tu kaznu.. ovako svakoga klepe onoliko koliko bi bilo dovoljno da "osjeti" i da ne zeli ponovo..![]()
You'll Never Smoke Alone..
znaci da analogno tome zatvorska kazna npr bi trebala da bude u visini imovinskog stanja...
znam za ove kazne citao sam negdje prije o tome mada mislim bas malo zemalja ih primjenjuje. po meni kad covjek bolje razmisli ovo dodje skoro nepravedno. da neko placa vise a neko manje za isti prekrsaj?i zbog cega? zbog toga sto neko ima para...znaci da neko ko nema novca moze da radi sto hoce.
i sto ako ovaj nece da plati kaznu? ide u zatvor na 15godina jel? (kao sto je kod nas dje je dan zatvora ne znam 40 50e)
Last edited by acs; 08-01-10 at 03:08.
f6
Ideja ima dosta mana ali i dosta prednosti.
U nasu drzavu se nikad nece sprovest, to je sigurno 1/1.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Evo kako švedska policija zaustavlja bjegunca:
![]()
hahahha taman htjedoh rec ovo je tico![]()
You'll Never Smoke Alone..
ahahahhahahaha
andjeli sa mnom![]()
![]()
btw dobro se drzi stotka!![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
[QUOTE=acs;1425034]znaci da analogno tome zatvorska kazna npr bi trebala da bude u visini imovinskog stanja...
/QUOTE]
Da je tako, meni bi kazne bile astronomske a u suštini nema za šta pas ujest. To što neko ima velike imovinu znači da pare ulaže na pametan način, ne mora da znači da je milioner ako ima kuću od milion na more koju ne može da proda Rusu
![]()
Najpouzdanija SUV i 4x4 vozila
Povodom trke, Rally Dakar, koja je počela 1. januara 2010. godine, kompanija za osiguranje vozila Warranty Direct objavila je listu najviše i najmanje pouzdanih 4x4 i SUV vozila na tržištu Severne Amerike.
Na čelu liste najpouzdanijih je Hondin CR-V koja je proglašena za „off-roader“ za koji je najmanje verovatno da će „izneveriti“ svog vlasnika. Zatim slede Suzuki Grand Vitara i Toyotin RAV4.
Warranty Direct studija koristi sopstveni indeks pouzdanosti (http://www.reliabilityindex.co.uk), koji uzima u obzir koliko često se vozilo kvari, koliki su prosečni troškovi popravki i vreme provedeno u servisu. Manja vrednost indeksa pouzdanosti znači pouzdaniji automobil.
Warranty Direct je već gotovo 30 godina, deo jedne od najvećih i najpoznatijih kompanija za osiguranje vozila u Severnoj Americi, a ovu analizu temelji na svojoj bazi od 150.000 polisa za osiguranje automobila starosti između tri i osam godina.
Izvor: B92
sasvim ocekivano![]()
She is only here to annoy herself!
Milo mi je za mitsubishi mada ih u usa nesto ne cijene pretjerano...
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Pada im vrijednost, i svi osim EVO X su koma.
TAKUMI
Igor R, malo prije idoh za tobom put delta city-ja...kako ti dimi onaj audi sto je ono...ja malo idoh za tobom,ti uspori kod delte ja produzih![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks