Page 80 of 373 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje su avanture barem bolje,a sad da ja pisem koja sam auta pretica ,pa ni ja ne pamtim
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Moje su avanture barem bolje,a sad da ja pisem koja sam auta pretica ,pa ni ja ne pamtim
    Jedno pitanje: Jesi li ti to prirodno glup ili se bas trudis?
    Ja se nisam hvalio da sam preticao auta vec sa se zezao sa CVX-om.
    A te tvoje avanture ce ti kad tad doc glave no i kad ti se desi neces znat sto ti je bilo.
    Nedje ces nekog pokupit sa tom tvojom glupom voznjom a ti slobodno i dalje tripuje da si "najbolji" vozac i to kako prkosis miliciji i svima ostalima.
    Sta reci osim "bravo kralju".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A cuj,ja koliko god da se hvalim ovdje ja u voznji gledam za bezbjednost onih koje vozim i onih drugih,ali brate moras malo da se opustis u voznji, nekad saobracajne nezgode izazivaju upravo vozaci koji bas bas postuju saobracajne propise...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

nekad saobracajne nezgode izazivaju upravo vozaci koji bas bas postuju saobracajne propise...
    Ova ti je najpametnija koju si rekao od kako si se uchlanio na CDM
    Treba se malo opustit, a i pazit... Nikad ne valja pretijecat na rizik i jos po koju glupos' radit tipa: voznja u alkoholisanom stanju :razz: Ne zbog sebe, evo ja prvi da se sprcam nedje s kolima, ko me j***, no je najjcrnje poves' u smrt nekoga ni kriva ni duzna
    Last edited by cvxcomputers; 02-01-10 at 15:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam to CVX,toga se najvise bojim

Ti si brat moj....
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znam to CVX,toga se najvise bojim

Ti si brat moj....
    Nesto ti ovo odskace od tvoji "avantura".Postedi me prazne price molim te

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jbt John jesam li ti se ja zamjerio sto
    Ajmo sad normalno da pricamo,nemoj da me napadas stvarno, pa svako voli ponekad da nagari svoje auto, pa volim i ja,ali da se razumijemo 95% moje voznje kroz grad je voznja jednog penzionera , smorena, jer me nerviraju guzve i auta. E kad izadjem na magistralu tad volim da vozim preko ogranicenja ali u razumnim ciframa, necu u neku krivinu ulecet sa 150 coce
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jbt John jesam li ti se ja zamjerio sto
    Ajmo sad normalno da pricamo,nemoj da me napadas stvarno, pa svako voli ponekad da nagari svoje auto, pa volim i ja,ali da se razumijemo 95% moje voznje kroz grad je voznja jednog penzionera , smorena, jer me nerviraju guzve i auta. E kad izadjem na magistralu tad volim da vozim preko ogranicenja ali u razumnim ciframa, necu u neku krivinu ulecet sa 150 coce
    pa po tvojim pricama ti si ulijeca i "brze" u krivine,mislim sta je za tebe 150 km/h? Kad je vectra mogla da uhvati za 7-8 sec 100 sto ti tek cini calibra,ona sigurno za jedno 5 sec vata preko 100 sto znaci da u krivinu mozes ulecet 190 jel tako? A to "malo" preko ogranicenja...hmm... Bjese li ti onaj isti momak kome su oduzeli vozacku pa je falsifikova papir pa si tako vozio 3 mjeseca?
    Pa ni tad nisi moga da se smiris no si i dalje divlja .Kroz grad voznja penzionera? kad vec vozis kao penzioner kako uspje da se popnes na ono ostrvo na kruzni kod DAN-a?oce to tako da covjeka izbaci kad vozi 20-30 km/h

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tad sam se bio utuka ka stoka i ta me noc u grad kostala 200e zajedno sa amortizerom i viljuskom tako da ne pominji
    Pa dobro, i da vozim brzo,sto mi mozes,da neces policiju da mi zoves

Moj drug ima jedan motor , ali nema vozacku za A , nagovorim ti ja njega 1 put da se vozimo i zaustavi nas policija,i jedva mu ja vratim motor iz Zetatransa.Na sto veza, i sad to je bilo na ljeto,i od tad mu stoji ispred ulaza,znaci ne vozi ga jer se plasi. A ovamo ja sam 3 mjeseca vozio bez vozacke put mora,od avgusta i neregistrovan 20x ,i on je tu bio i kaze mi svaka cast . Ja se jednostavno ne bojim policije ,vozim pa sta bude, uglavnom do sad oni su me zaustavili u 5% prekrsaja . Hocu da ti kazem, da ako se bojis i strepis tad ce odma da te zaustave. Pa sta ako sam neregistrovan,ja ga vozim normalno
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tad sam se bio utuka ka stoka i ta me noc u grad kostala 200e zajedno sa amortizerom i viljuskom tako da ne pominji

Moj drug ima jedan motor , ali nema vozacku za A , nagovorim ti ja njega 1 put da se vozimo i zaustavi nas policija,i jedva mu ja vratim motor iz Zetatransa.Na sto veza, i sad to je bilo na ljeto,i od tad mu stoji ispred ulaza,znaci ne vozi ga jer se plasi. A ovamo ja sam 3 mjeseca vozio bez vozacke put mora,od avgusta i neregistrovan 20x ,i on je tu bio i kaze mi svaka cast . Ja se jednostavno ne bojim policije ,vozim pa sta bude, uglavnom do sad oni su me zaustavili u 5% prekrsaja . Hocu da ti kazem, da ako se bojis i strepis tad ce odma da te zaustave. Pa sta ako sam neregistrovan,ja ga vozim normalno
    E taj ti je drug kralj zesci cim te podrzava u tome. A s obzirom kako vozis kad se nedje zalijepis (a iskreno se nadam da neces) sjetices se ove price al ce biti kasno.
    A sto se mene tice ti ga ceraj kolko oces i po mogucnosti da ne pretices u krivine kao retard neki e ces nekog zalijepit.tolko od mene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad ne preticem u krivinama,iskreno radije bih ga gazio 160, nego da preticem , nesto se bojim preticanja i uvjek to nerado radim
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

nerado se mijesam (al moram)
    znaci dzone srocio si mu ga najstrasnije... svaka ti dala... al sve je dzzabe kad mu govoris to ti, koji si za njega samo lik sa neta (nzm znate li se)... kad on nema oca i majke da ga obuzdaju a ti drugovi ga samo podrzavaju u tome i glumo hrabrost...

barte ja da se za***** nedje da sjedem sa tobom, i da uzmes da garis... samo bi reka... macak stani mi tu da se ispisam... kad izadjem ne bi me nikad vidio sa tobom u auto... pa neka bi mi 100 puta reka da sam ckapi... tebe i takve ka ti je najvise strah da im ko ne kaze da su *****... nisam ***** ako necu da poginem pri 160na sat, ***** sam kad necu da uskocim da te izvucem iz tuce, da te odbranim...

propade nam omladina u pm xD

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvini Fuilipe,evo necu vise da ga garim
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by Feeleep View Post
    nerado se mijesam (al moram)
    znaci dzone srocio si mu ga najstrasnije... svaka ti dala... al sve je dzzabe kad mu govoris to ti, koji si za njega samo lik sa neta (nzm znate li se)... kad on nema oca i majke da ga obuzdaju a ti drugovi ga samo podrzavaju u tome i glumo hrabrost...

barte ja da se za***** nedje da sjedem sa tobom, i da uzmes da garis... samo bi reka... macak stani mi tu da se ispisam... kad izadjem ne bi me nikad vidio sa tobom u auto... pa neka bi mi 100 puta reka da sam ckapi... tebe i takve ka ti je najvise strah da im ko ne kaze da su *****... nisam ***** ako necu da poginem pri 160na sat, ***** sam kad necu da uskocim da te izvucem iz tuce, da te odbranim...

propade nam omladina u pm xD
    Vidis, sjetih se kad sam vozio jednog lika u Goljfa 1.6 dizela, bila je noc, napusteni put... Sve max bezbjedno... Pocese gume da skripe, momak je poceo da place/histerishe/da se gubi (znaci, auto jos nije pocelo ni da zanosi) tek je pocela "voznja".... Ja ono, usporih: dje, sto, kako... I lagano ga vratih doma nekom brzinom 40km/h
    Izvini Fuilipe,evo necu vise da ga garim
    I nemoj Recu ti ja dje se smije :devil:

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    Vidis, sjetih se kad sam vozio jednog lika u Goljfa 1.6 dizela, bila je noc, napusteni put... Sve max bezbjedno... Pocese gume da skripe, momak je poceo da place/histerishe/da se gubi (znaci, auto jos nije pocelo ni da zanosi) tek je pocela "voznja".... Ja ono, usporih: dje, sto, kako... I lagano ga vratih doma nekom brzinom 40km/h
    baka imali smo svi svojih dozivljaja, zuimao sam i ja ficu za 40e pa nije doecekivala jutro sve je to zajebancija, ali brate, ovo sta momak prica nema veze s mozgom O.o toliko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A cuj,ja koliko god da se hvalim ovdje ja u voznji gledam za bezbjednost onih koje vozim i onih drugih,ali brate moras malo da se opustis u voznji, nekad saobracajne nezgode izazivaju upravo vozaci koji bas bas postuju saobracajne propise...
    Quote Originally Posted by John Cena View Post
    pa po tvojim pricama ti si ulijeca i "brze" u krivine,mislim sta je za tebe 150 km/h? Kad je vectra mogla da uhvati za 7-8 sec 100 sto ti tek cini calibra,ona sigurno za jedno 5 sec vata preko 100 sto znaci da u krivinu mozes ulecet 190 jel tako? A to "malo" preko ogranicenja...hmm... Bjese li ti onaj isti momak kome su oduzeli vozacku pa je falsifikova papir pa si tako vozio 3 mjeseca?
    Pa ni tad nisi moga da se smiris no si i dalje divlja .Kroz grad voznja penzionera? kad vec vozis kao penzioner kako uspje da se popnes na ono ostrvo na kruzni kod DAN-a?oce to tako da covjeka izbaci kad vozi 20-30 km/h

Nikad ne preticem u krivinama,iskreno radije bih ga gazio 160, nego da preticem , nesto se bojim preticanja i uvjek to nerado radim
    nemoj da te zamolim tih 160km/h

Quote Originally Posted by Feeleep View Post
    baka imali smo svi svojih dozivljaja, zuimao sam i ja ficu za 40e pa nije doecekivala jutro sve je to zajebancija, ali brate, ovo sta momak prica nema veze s mozgom O.o toliko
    obradovali bi me kada bi mi na sledeci nacin darovali poklon za 2010.

koji automobil vozite
    koje je boje
    koja su prva 2-3 slova na vasoj registraciji

kako bih vas zaobilazio u sirem krugu da me utuceni ili izmeraceni ili nesto trece nedje ne pokupite
    jer je planiram za 20 i kusur godina 2m pod zemlju zbog vas i vama slicnih
    vi slobodno nastavite sa "voznjom" samo mi recite sto vozite da bih sebe sacuvao hvala unaprijed
    ...i carobni lik mlade zene u srcu sacuv'o sam svom...

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ja isti vozim po 160 al to je zato sto vozim mnogo iza onih koji voze 30 na magistralnom putu, tako da kad svi budu vozili 70-80 nece biti ni nas sto brzamo toliko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vazda ce se nac neki
    ...i carobni lik mlade zene u srcu sacuv'o sam svom...

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

ja na livadu nize dolova svu je izorem. fica nema tablice

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bob Apex View Post
    nemoj da te zamolim tih 160km/h

obradovali bi me kada bi mi na sledeci nacin darovali poklon za 2010.

koji automobil vozite
    koje je boje
    koja su prva 2-3 slova na vasoj registraciji

kako bih vas zaobilazio u sirem krugu da me utuceni ili izmeraceni ili nesto trece nedje ne pokupite
    jer je planiram za 20 i kusur godina 2m pod zemlju zbog vas i vama slicnih
    vi slobodno nastavite sa "voznjom" samo mi recite sto vozite da bih sebe sacuvao hvala unaprijed
    Audi 100 sivi,oli i table da ti ostavim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Mene svaka noc u grad kosta 200e... Ostavim 195e u kafanu i 5e za taxi..
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Mene svaka noc u grad kosta 200e... Ostavim 195e u kafanu i 5e za taxi..
    al ti je toplije oko srca kad znas da svojim autom podjes za 50 centi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Mene toliko kosta start
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    121
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    12 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    ja isti vozim po 160 al to je zato sto vozim mnogo iza onih koji voze 30 na magistralnom putu, tako da kad svi budu vozili 70-80 nece biti ni nas sto brzamo toliko...
    mora da je tdi cipovani.
    niujedne mi gace lastike nema

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Mladjo View Post
    mora da je tdi cipovani.
    jok,GTI

Page 80 of 373 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks