Ceta plava mnogo jaka tucali smo mi tucaka napred primoraccccccc
Sto ja volim taj sex ja volim taj sex aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ceta plava mnogo jaka tucali smo mi tucaka napred primoraccccccc
Na prijedlog @Cattara trebali bi se pokupit mi sa Cdm-a i sastavit jednu ekipu za iduću utakmicu protiv jhn-a. Valjda nas dobiju, u pm !!!
Strashna utakmica,Primorac zasluzheno bolji Jadran se mnogo raspucavao,vjerovatno pokushavajuci da iznenadi Kralja,odlichna partija za njega
Sudjenje blago naklonjeno Primorcu
sve u svemu dobar mech
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Hhahahahahhahahaha nabili smo im komplekseeeee
Ja sam sad iz Kotora doshao junache![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Dobro ti si to sve spojio sa onim potonjim konfuznim momentom sa tajmoutom,..
Chini mi se da drugi peterac nije bio poshteno dosudjen jer mu je loptu sa ruke skinuo i nijesu Jadranu gol priznali,a lopta je preshla zamishljenu crtu,ali kao shto rekoh sasvim zasluzheno Primorac dobio,mnogo bolja igra u odbrani i to je to![]()
~
Ooooooooooo kako dobro je....
Znaci bez strucnog staba,1. golmana smo dobili 'drim tim'...nemam rijeci
Kiss igrac utakmice definitivno,mladi kralj me sve u svemu prijatno iznenadio,na pocetku je imao par velikih kikseva,ali se kasnije u 2-3 navrata iskupio,navijanje na nivou...jedna prelijepa kisovita noc
a sad u grad da se slavi![]()
Raise my hammer,take my aim
Poslije odgledanog snimka, jhn APSOLUTNO nije oštećen NI ZA JEDNU JEDINU SITNICU
ja cu tek da gledam na internet![]()
Kako izgore Herceg Novi nocas, znaci da me je sramota... U zivot se nisam jace drao na tribinama nego kad je pao onaj gol na 25 sekundi prije kraja za 10:9... Sudije su bile vise naklonjene Jadranu u zadnja 4 minuta zadnje cetvrtine, inace bi juche jadran stigao rezultat... Ovo je primjer kako se igra srcem i za klub! Svaka cast Kralju za vrxunsko branjenje, i svim ostalim igracima! Stidi se Jadrane!
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Nevjerovatno je da su se nase kazne sa Kupa prenijele, a da je Gojkovic igrao...
Sprdnja jos veca je da jhn po sred sezone dovede covjeka koji je pod ugovorom sa drugim timom!
Pustite se price o kompleksu, makar dok ne vezemo 3 pobjede nad njima. Ne zaboravite da smo u novi skoro 10 godina postili, vezali tamo preko 15 poraza... 3 U20 igraca medju 14. Trend stvaranja igraca se nastavlja.
P r i m o r a c
ovo je katastrofa, blago receno....imam osjecaj da igraci jadrana uopste nemaju zelju da igraju, da pobjede...zlokovic je s ovakvom igrom daleko od najboljeg centra svijeta...stedi se, rijetko kad se bori, kao da ne zeli da se povrijedi da bi bio sto spremniji za iducu sezonu i drugi klub...ista stvar i za leku...sutevi su mu toliko neizradjeni, bzvz, uopste nema one preciznosti i snage kojom je prosle godine cijepao mreze protivnika...o gojkovicu su rijeci suvisne, uvijek sam govorio da ne zna igrati kad gubi...poceli su ljudi da izmisljaju neke taktike bezvezne, pa se na kraju spetljaju, ispadaju im lopte, itd itd....generalno gledajuci, jedna velika nula od igre...akcije neizradjene, pi....
s druge strane, sve cestitke primorcu, jer kad jadran onakav primorac nije moga da dobije (citaj, bez trenera, pomocnog trenera i 1. golmana) onda su svi komentari suvisni. po meni je sudjenje bilo skroz ok i realno, mada nisam gledao zadnju cetvrtinu pa ne znam sta se to desavalo...
<--- leuk
izvjestaj na dance.hr-u s derbija primorac - jadran. primorac jako oslabljen doso do zaslužene pobjede. ovako kako igra janović su svojevremeno igrali i pojedini igrači mladosti kad su htjeli smjenit đuha. tucak ima puno posla ispred sebe. mustur je dao intervju za SN. kaže da je mu je u cg medijima napravljena blokada, a da ga je porobic non stop neopravdano kritizirao, a da ga nije nikad nazvao, a da mu je on ipak vodio gro reprezentacije. te da su iznosi koje novopridošla pojačanja jadranu imaju prenapuhana te da nemaju više od 80 000 eura.
također je otkriven dvojac i optužen za napad na taksista iz cg od prosle utakmice jug primorac, link
vaterpolski portal - www.dance.hr
Ima li slika Bestija? Izbacate li vi fotke na net,i da li vas ko fotka?
Намјерно Другачији...
www.vkprimorac.com imas u galeriju neke
http://img31.imageshack.us/img31/606/grafitwp.jpg
Za Cattara,nemojte brisati![]()
Dobar je grafit skroz,mislim da je to prvi u kotoru tako dobro uradjen![]()
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks