Delibasic dao gol za Hercules
Delibasic dao gol za Hercules
Nikola Drincic potpisao za Spartak Moskvu
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=103055
Bijo si poziw koi se neodbija
extra100 puta bolje tu nego da je posao u palermo ili genoa
i od sada imamo jednog crnogorca sigurno u Ligi sampiona za narednu sezonu.
i sa basom i lokomotivom iz moskve jednog u EL
Blažić na vratima Standarda
AKO UPRAVA LEVADIJAKOSA DA ZELENO SVJETLO, NAŠ GOLMAN SE SELI U BELGIJU
Naš internacionalac i golman grčkog Levadijakosa Srđan Blažić našao se u svojevrsnom vakuumu u Novoj godini - belgijski Standard iz Liježa po svaku cijenu želi da angažuje našeg golmana, ali posljednju riječ ima uprava Levadijakosa. Našem internacionalcu, naime, tek na kraju sezone ističe ugovor sa grčkim klubom...
- Blizu smo dogovora. Što se mene tiče, dogovorio sam skoro sve sa belgijskim klubom, ostali su samo neki detalji da se preciziraju. Za mene bi bio veliki izazov da branim u klubu koji je ove sezone nastupao u Ligi šampiona. Standard svake sezone igra na evropskoj sceni, tamo bih dakle imao šansu za veliku afirmaciju. Pitanje je, međutim, šta će odlučiti predsjednik kluba, jer od njega zavisi sve. Dosta će zavisiti i od toga šta napravi ekipa u narednih nekoliko mečeva - kazao je Blažić.
Grčki mediji uveliko se bave situacijom u kojoj se našao Blažić, navodi se i da je crnogorski golman istrpio pritisak kluba jer nije želio da potpiše novi ugovor. Zbog svega toga, postoji mogućnost da se golman Levadijakosa tek u junu preseli u Belgiju (iako u tom slučaju grčki klub ne bi zaradio od Blažićevog transfera).
- Standard je želio da me kupi odmah, što mi je takođe odgovaralo. Zvali su me i drugi klubovi iz inostranstva, ali mnogi su se interesovali da me angažuju tek po završetku sezone - kazao je Blažić.
Naš golman već dvije i po sezone sa uspjehom brani boje Levadijakosa, a prethodno je kao čuvar mreže pljevaljskog Rudara, u maju 2007. godine zadovoljio na probi u AEK-u. Taj transfer nije realizovan, prije svega zbog činjenice što je grčki klub već imao puno stranaca u svojim redovima.
Blažić je nekoliko puta bio i na spisku sada već bivšeg selektora Zorana Filipovića.
Stop the world I wanna get off.
Jokanović je u kombinaciji za selektora Crne Gore, ali bi želeo da se oproba u Engleskoj, gde treneri rade u mnogo relaksiranijim uslovima, nego na Balkanu.Manje više svi očekuju da bi Slaviša Jokanović mogao da bude novi selector Crne Gore. Sa Zoranom Filipovićem ugovor neće biti produžen, neki razgovori između bivšeg trenera Partizana i Dejana Savićevića su već obavljeni.
Međutim, jučerašnji izveštaji iz Engleske navode da Jokanovića vuče povratak na ostrvo gde je igrao za Čelsi.
On bi želeo da trenersku karijeru gradi u Engleskoj, ali se ne navode klubovi u kojima bi mogao da dobije posao. Kada je u pitanju Premijer Liga, takva opcija je neverovatna, ali bi negde mogao da se kali, bilo kao pomoćnik, bilo samostalno u nižim ligama, što bi bio dobar osnov, odnosno referenca za proboj u karijeri.
Posle iskustva u Partizanu, Jokanović je, čvrsto odlučio da karijeru gradi van srpskih klubova.
Daj bože da A-tim preuzme Vlaisavljević...samo toliko...a ovi stručnjaci što se svijet otima oko njih neka grade svoje karijere nedje drugo...nama treba TRENER a ne KARIJERISTA!!!Prostim rečnikom karijerista dolazi na mjesto prvog čovjeka da bi zadovoljio lične ambicije i napušta brod ako vidi da nije u stanju izvući korist a trener je osoba koja ima plan i ne odustaje dok uprava ne odluči!!!Filipović je bio trener i uradio je dosta iako se možda moglo više...sigurno se moglo više...i sreća je ponekad presudan faktor...laku noć![]()
deuscroix
Sinoc Mirko veoma dobar imao par dobrih akcija i dao gol za 2-1(kup Italije)
JUGA NAJBOLJA NA SVIJETU 1994,ali DŽABA
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=403796
hoce li ikada biti da ce mo neku prijateljsku utakmicu igrati protiv jedne od prvi 40 reprezentacija na svijetu, kao sto je sada bosna poslala pozive reprezentacijama Švedske, Italije, Grčke i Rusije, a igra u junu protiv njemacke, a ne kao mi protiv bjelorusije, makedonije, madjarske,....
Nema veze nema potrebe za sad.Treba da odradimo gostovanje Makedoniji,Bjelorusiji i ne znam jos kome ,a da odje docekamo Rumuniju.To ce nam bit prijateljske u skorijoj buducnosti
Ne treba traziti sad neke prejake protivnike. Najbolje je ove tipa rumunija i sl.
Kad se igraju ove prijateljske sto su zakazane do sad?
Ljudi ne znam što se tripujete na jake protivnike :?
Jeli bog da da nam dolaze ovi 30-60 mjesto rang liste.Možemo da ih pobijedimo i skupimo bodove koji su nam preči nego qrčenje pod Goricom Njemačkoj,Francuskoj,Brazilu itd.Bitnije je uć u 50 ekipa(ili ako može i više da se napreduje) pa ćemo posle gledat na atrakciju.Da kad idemo u žrijeb, budu makar dvije ekipe ispod nas(a i treća bi valjala ako ćemo pravo)
ali vi znate da se koeficijenat na fifinoj ranglisti racuna i sa pozicijom protivnika.
a 2-3 puta je bolje pobjediti ili remizirat sa nekim timom koji je medju 40 prvih na svijetu nego da pobjedimo 5:0 makedoniju, kazahstan,....
Ja isto mislim da ne treba trazit neke extra protivnike,ali,opet od 5,6 prijateljskih valjalo bi da uvijek jedna bude prrotiv nekog iz top 20,cisto za dusu navijaca....
znas kako dok ne odigras protiv nekog extra jakog nikad neces znat koji su ti dometi. Dzaba je dat kazahstanu i andori po 5 komada sa tim i dalje zivis u zabludi
45 Latvia
42 Sweden
40 Northern Ireland
36 Romania
35 Republic of Ireland
33 Slovakia
30 Bulgaria
31 Slovenia
32 Norway
26 Israel
22 Ukraine
18 Switzerland
barem pola od njih možemo da dobijemo kad su momci motivisani i raspoloženi za igru. a da dobijemo 4-5 prijateljskih zaredom mislim da bi ušli ili bili blizu 50tog mjesta.190bodova je razlika između našeg i 50tog.
Dako se vise postavi selektor,pa cemo lako za moguce protivnike....
Krčmarević na klupi Crnogoraca?
Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije bi mogao da sedne na klupu "sokolova".
Slaviša Jokanović po svemu sudeći neće biti selektor Crne Gore, ali je jedan drugi srpski stručnjak izašao u prvi plan.
U pitanju je Slobodan Krčmarević koji nakon rada u mladoj reprezentaciju „orlova“ nije našao angažman. Pregovarao je sa Anortozisom, pominjan je kao rešenje za klupu Vojvodine, a sada bi mogao da postane selektor Crne Gore.
Naše komšije nemaju mnogo vremena, prva naredna utakmica je 3. marta protiv Makedonaca, a Odbor za hitna pitanja, na čelu sa Dejanom Savićevićem bi, do kraja januara morao da donese odluku.
---Chelsea Fc---
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks