View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 322 of 2253 FirstFirst ... 2222723123183193203213223233243253263323724228221322 ... LastLast
Results 8,026 to 8,050 of 56301

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Sjajno, Još jedan talenat koji će bit upropašten.

Ako išta treba izbjegavati, to je karijera Budućnost -> Zvezda.
    zasto? to sto pojedini nisu imali u glavu ne znaci da vesovic mozda nece imat?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa izgleda da nema ni sad a josh ako tamo podje smanjice se josh taj kapacitet.

No eo se cera sa Bulatovicem i ovima sad oko te minutazhe...valjda su se dogovorili oko finansija.

E kad bi se to tako reshavalo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talenti i nasa liga nikako ne idu zajedno.Ja sam se zakleo jos davno, nikad ni na jedan mec ove nase lige necu otic ,jer je to anti fudbal, a naravno pratim rezultate i tabelu naravno,ali igra je 0
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajte ljudi odmorite malo ne znate ni ko je siguran sam a odma prica nema nista u glavu.sacekajte malo pa ce vrijeme pokazat a mislim da moze da napravi veliku karijeru jer je prije svega uporan i inteligentan.samo da ga povrede zaobidju.
    i neka ide odavde,sto prije..

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,732
    Thanked in
    1,090 Posts

http://www.vijesti.me/index.php?id=326829

safet sušić selektor bosne i zvanično.kad bi cimnuli petrovića nego sumnjam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh, a i Petrović je jaka sarma...

od trenerskog iskustva ima sledeće impresivne stavke:
    - popio otkaz nakon čitavih mjesec dana na klupi portugalskog prvoligaša iz sredine tabele.
    - trenirao holandskog drugoligaša i na kraju sezone u baražu ispušio za plasman u prvu ligu.

ne vidim šta to u njegovom CV-u ukazuje da je imalo bolje rješenje od Fileta, osim logike da od Filipovića nema goreg. što je još najtužnije i ovakva D klasa trenera kakav je Petrović još uvijek vjerovatno može po Evropi da ubode bolju kintu od 50-100K evra godišnje koliko plaća FSCG tako da on vjerovatno ne bi ni pristao da trenira CG za te pare čak i da ga pozovu.
    Last edited by mirkoislavko; 07-01-10 at 17:53.

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,732
    Thanked in
    1,090 Posts

mlađi je,holandska škola,bio pomoćnik jolu pa je možda i nešto naučio.zbog godina i igračkog iskustva mislim da bi bio bolje primljen kod igrača.uostalom,ako je između njega i jokanovića po iskustvu su isti(boavista u portugalu ili partizan u srbijanskoj ligi ne vidim razliku) s tim da je ipak željko "naš"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ima li neki trener iz inostranstva koji je slobodan a da ima iskustva??

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,732
    Thanked in
    1,090 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    a ima li neki trener iz inostranstva koji je slobodan a da ima iskustva??
    ima al treba platit minimum 50k mjesečno za neko ime a opet ni to nije garancija da ćeš dobit rezultat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    ima al treba platit minimum 50k mjesečno za neko ime a opet ni to nije garancija da ćeš dobit rezultat
    A i Dejo je reka da mora bit s naseg govornog podrucja....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bio je i File pomoćnik velikom Vujadinu Boškovu (koji je za Jola izmislio fudbal), pa mučenik očigledno nije naučio ništa.

a i to "naš" ti je prilično labavo i rastegljivo, Petrović je u zadnjih 20 godina boravio u CG taman koliko i Jokanović.

na kraju krajeva nek dođe i Hrvat Luka Peruzović (koji je zadnjih 10 godina zarađuje hleb trenirajući klubove po Kataru, Bahreinu i Tunisu) ako ti je već muka da Srbin vodi CG, ništa ne mjenja na stvari jer reprezentaciju ionako sastavlja Dejo.

mislim, sve su to kurtoni od trenera, ali za te pare (50 do 100 hiljada godišnje) i sa takvim one-man savezom samo takvi levati poput Filipovića, Jokana, Petrovića ili Peruzovića mogu i doć' u CG.
    Last edited by mirkoislavko; 07-01-10 at 19:40.

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,732
    Thanked in
    1,090 Posts

nije mi muka da srbin vodi cg reprezentaciju al mi je milije ako najviše dio nje čine ljudi sa ovih prostora .i ja sam svjestan da nema nekog velikog imena jer nema volje za to a bogme ni finansija ako ćemo pravo.dobar trener vrijedi danas više od dobrog igrača.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Ajte ljudi odmorite malo ne znate ni ko je siguran sam a odma prica nema nista u glavu.sacekajte malo pa ce vrijeme pokazat a mislim da moze da napravi veliku karijeru jer je prije svega uporan i inteligentan.samo da ga povrede zaobidju.
    i neka ide odavde,sto prije..
    Nemoj vazda bit siguran, znam ko je, poshto su moj i njegov otac prijatelji.
    Ali je to nebitno za ovu pricu potpuno.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    zasto? to sto pojedini nisu imali u glavu ne znaci da vesovic mozda nece imat?
    Fudbaleri imaju u glavu ono što im klubovi i ljudi koji rade sa njima utuve u glavu.

Fudbaler sa sobom donosi talenat i to je to, a na klubu je da od toga talenta napravi nešto korisno. Većina profesionalnih fudbalera niti su previše bistri, niti su pozitivne ličnosti (čak naprotiv). U Engleskoj se svako malo pominju neka silovanja, a opijanje je praktično svakodnevna priča. Ova trojica sad što su sa 15 godina pošla u Englesku, niko ih neće ni pitat što imaju u glavu. Napraviće mašine od njih od na terenu (koliko to talenat i kvalitet dozovoljava naravno), i ništa što rade van terena na to neće uticat.

Usput, nisu pojedini nego većina i to iz oba kluba. Jednostavno je očigledno da se sa njima ne radi na pravi način.

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,732
    Thanked in
    1,090 Posts

ko zna,pročitah da je zvijezda dostanića postavila za mlađe kategorije i da se to mora forsirat više.možda onda bolje krene i našim momcima koji rano odu tamo.najbolje bi svakako bilo da piče u englesku ili holandiju al nije to lako.
    u suštini,neki od klubova bi se moga iscimat da sarađuje sa nekim većim iz evrope i da okuplja talentovane klince,nauči ih osnovama i šalje na zapad al opet nemaju oni kratkoročnog interesa u svemu toma pa ništa od te priče

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fudbaleri imaju u glavu ono što im klubovi i ljudi koji rade sa njima utuve u glavu.

Fudbaler sa sobom donosi talenat i to je to, a na klubu je da od toga talenta napravi nešto korisno. Većina profesionalnih fudbalera niti su previše bistri, niti su pozitivne ličnosti (čak naprotiv). U Engleskoj se svako malo pominju neka silovanja, a opijanje je praktično svakodnevna priča. Ova trojica sad što su sa 15 godina pošla u Englesku, niko ih neće ni pitat što imaju u glavu. Napraviće mašine od njih od na terenu (koliko to talenat i kvalitet dozovoljava naravno), i ništa što rade van terena na to neće uticat.

Usput, nisu pojedini nego većina i to iz oba kluba. Jednostavno je očigledno da se sa njima ne radi na pravi način.
    Uopste se ne slazem sa ovim.Evo ti klasican primjer Burzanovic.Koliki je talenat bio,Ajax ga je trazio sa 17 godina i cisto iz gluposti je 'upropastio' sebi karijeru.
    Kao primjer ovoga drugoga imas Jovetica koji je bio pametan,uporan i uspio

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

To da ga je Ajax tražio i koliko ga je konkretno tražio nisam baš siguran. Kod nas ako neko pošalje skauta se obično smatra da je posao već završen.

Jovetić je rijedak slučaj, više što se njegove ličnosti tiče nego njegovog talenta. Čekati da se pojavi neko tipa Jovetića ko će biti pametan, dobar momak, uporan a uz to i super talenatovan je prevelik luksuz za državu od 600,000 stanovnika.

Evo Partizan (koga inače ne simpatišem uopšte) napravi nešto i od polu-talentovanih fudbalera tipa Tošića, Ljajića itd. Da ne pričam o Simonu, ni on nije baš neka stabilna ličnost, imao je svakakvih ispada do sad u svakom klubu u kojem je igrao, pa nije završio u Nagoji ili Mogrenu. Bar nije još uvijek.

Klubovi u kojima je Burzanović konkretno igrao nisu smjeli sebi da dozvole da on ovako završi, jer su za njega mogli uzeti milion (u slučaju Budućnosti) ili 10-15 (u slučaju Beogradjana). To se ozbiljnim klubovima ne bi desilo.

Ne znam uopšte o čemu pričamo kad su fudbaleri tipa Gaskojna ili skorije Adriana mogli igrat na vrhunskom nivou. Što god neko radio van terena, ako je kvalitetan fudbaler, nadje se način da budu iskorišćeni koliko je to moguće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da da klubovi su ga cerali da pjanci i sl, neka de
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Klubovi su odgovorni što su u njegovom slučaju izgubili 90% mogućeg profita. Samo usput su njemu nagrdili karijeru, našu reprezentaciju oslabili za potencijalno najkvalitetnijeg igrača, i sve ostalo.

Koga je uopšte briga što on radi van terena? Ja nešto ne pamtim da je on loše odigrao neki meč koji sam ja gledao, eventualno ako je cijela ekipa igrala loše.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Klubovi su odgovorni što su u njegovom slučaju izgubili 90% mogućeg profita. Samo usput su njemu nagrdili karijeru, našu reprezentaciju oslabili za potencijalno najkvalitetnijeg igrača, i sve ostalo.

Koga je uopšte briga što on radi van terena? Ja nešto ne pamtim da je on loše odigrao neki meč koji sam ja gledao, eventualno ako je cijela ekipa igrala loše.
    samo da si zdravo sa takvim razmisljanjem,briga je one koje ga kupuju, zato je i u japan zavrsio
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ne reče mi što je to konkretno pogrešno u mom razmišljanju?

Razumijem ja da ti momka ne možeš smislit, ali fudbal i njegove fudbalske sposobnosti nemaju nikakve veze sa tim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne reče mi što je to konkretno pogrešno u mom razmišljanju?

Razumijem ja da ti momka ne možeš smislit, ali fudbal i njegove fudbalske sposobnosti nemaju nikakve veze sa tim.
    on je dao svojih 10% fudbalskih sposobnosti, a to zasto nije dao 50 ili 100% nije kriv ni jedan klub u kojem je bio, vec on sam, svojim ponasanjem van terena a samim tim i na terenu, ne mozes bit profesionalni sportista da skoro svaku noc pijes, i ostajes do 3 4 ujutro i onda u 8 na trening i tako iz dana u dan,

i pogresno je to sto itekako one velike klubove zanima sto taj fudbaler radi mimo stadiona i treninga a znas kako to provjere, tako sto ga detaljno medicinski provjere, do najsitnijih detalja jer necje da kupuju pokvarenu "robu"

ja bi volio da nam je svaki talenat kao jovetic u glavu, ne bi imali sto da brinemo za fudbalsku buducnost cg, jer momak stoji sa obadvije noge cvrsto na zemlji ne lebdi nidje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Burzanovic nije odigrao nijednu utakmicu loshe koju si gledao ?
    Polako te,Djuro - TBOK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Doskorašnji selektor Crne Gore u osvrtu na nepune tri godine koliko je proveo na klupi ''sokolova'' ističe da je njegova selekcija ostavila povoljan utisak u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi.
    Iako ni iz Fudbalskog saveza Crne Gore nisu imali mnogo zamerki na njegov rad, ugovor sa Zoranom Filipovićem ipak nije produžen, pa će ovu reprezentaciju u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo predvoditi novi selektor.

Za sada se najčešće pominje ime Slaviše Jokanovića, a konačna odluka bi trebalo da bude doneta do kraja meseca.

Prvi selektor Crne Gore zadovoljan je svojim i učinkom ekipe u proteklim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

''Krenuli smo od nule, stvarali tim u hodu i obzirom da je Crna Gora mala zemlja sa slabom ligom i malim brojem klubova, morali smo da se oslonimo uglavnom na igrače koji nastupaju u inostranstvu. Mislim da smo igrali dobar fudbal i da se nijednom nismo obrukali u jakoj grupi sa Italijom, Republikom Irskom, Bugarskom'', naglašava Filipović.
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...A1/profil.html

jel ovo nas igrac ?
    nije los...sto ga nije bar bilo za mladu rep?

Page 322 of 2253 FirstFirst ... 2222723123183193203213223233243253263323724228221322 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)