znaci ovu grupu sad vidjeh i presmijah se ko lud , ne znam je li bila do sad ... xaxaxaxaxax
http://www.facebook.com/home.php?#/g...7756365&ref=nf
dodao bih i ovu
http://www.facebook.com/photo.php?pi...7008372?ref=nf
znaci ovu grupu sad vidjeh i presmijah se ko lud , ne znam je li bila do sad ... xaxaxaxaxax
http://www.facebook.com/home.php?#/g...7756365&ref=nf
dodao bih i ovu
http://www.facebook.com/photo.php?pi...7008372?ref=nf
Last edited by Stivi; 10-01-10 at 00:34.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
tacno se moram pohvalit da nijedna od mojih drugarica nije postavila takav status![]()
vidim da ima neka fora sa bojom brusa...pa se sjetih statusa jedne "prijateljice" od prije par dana...pa da podijelim sa vama:
Kada svi muskarci budu stavili na status duzinu i obim svojih polnih organa,mozda cu razmisliti o tome da delim boju svog brushaltera sa svima vama.
a to je znači fora.. inteligentno. al ipak lajkujem statuse sad .. jbg kad me pogodi neka boja![]()
Ja nemam takvih statusa... To vjerovatno ako imate prijateljice uzrasta od 13 do 17 godina...
Originally Posted by Nk-001
Od kako pocesmo ovu temu, dobijam sve retardiranije i retardiranije pozive u grupe, evo sto je stiglo u zadnja 24H
Svi mi koji smo nekad ostali bez toalet papira
Hajde zovi me nocas u 3 pa da ti j*** mater iz hobija
Last edited by cvxcomputers; 11-01-10 at 02:27.
A koji nas KLINAC interesuju tvoji statusi na FB? Treba LIKE da ti odje stavim?
Originally Posted by Nk-001
mislis dislike![]()
You'll Never Smoke Alone..
hahahaha najgore![]()
hahahaha qq a greote![]()
Ja citam FB na telefonu dok to obavljam![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Kako sam upoznao ljubav svog zivota!
(procitati tekst)
Врста:Забава - Facebook класици
Опис:
...Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...
I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to vam je ono mesto,desno od profil slike,prekoputa aplikacija..Moram priznati da sam bio odusevljen..Istina,pricamo razlicitim jezicima,ali ljubav ne poznaje barijere..Poceo sam da ucim..U pocetku su mi tesko isli nepravilni glagoli BTW,WTF,OMG...ali zato briljiram sa LOL,BWE i XEXE..Vremenom je i ona mene pocela da lajkuje...Jednom smo cak izasli i na MSN..Tamo je mirno i tiho,i mogli smo pricati bez bojazni da nam neko gleda profile!
Lepo nam je..Izlazimo svako vece,druzimo se,razmenjujemo slike i linkove..
Iskren da budem,razmisljam o svadbi...Zakupicu ceo Chat,svi cete biti pozvani! Svirace nam najbolji muzicari sa Youtube-a,a na meniju ce biti samo specijaliteti i pikanterije:najsveziji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!!Notifikaciju svog istorijskog "DA" ostavicu na statusu,neka svi vide da sam nasao srecu u zivotu! I ona je obecala isto!
Kupicemo divan stan u Yovillu,a ja cu dobiti dobar posao u Mafia Wars-u,pa cemo imati od cega da zivimo!
Nasi prijatelji dolazice nam u goste redovno,a za njih cemo otvoriti posebnu grupu,da imaju gde da se smeste.
Mrzecemo sve koji nas hejtuju,a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!
Obecavam da cu joj biti veran,da necu lajkovati slicice drugih,i da necu sa drugima izlaziti na Chat...
Decu cemo praviti u Photoshop-u,i ziveti srecno sve dok traje Facebook...ili dok nam ne ukinu profile!!
OVA IDEJA NASTALA JE IZ REVOLTA PREMA SVE VECEM OTUDJENJU IZMEDJU LJUDI,ZAHVALJUJUCI MASOVNOJ HISTERIJI ZVANOJ FACEBOOK! DODUSE,MOZDA CE ZA 20 GODINA OVA PRICA BITI POTPUNO REALNA I SVAKIDASNJA,ALI UKOLIKO SE STVARI(NADAM SE)PROMENE U MEDJUVREMENU,RAZMISLITE DOBRO STA CETE RECI SVOJOJ DECI KADA VAS PITAJU "A KAKO JE TATA UPOZNAO MAMU?!"
GRUPA I OVAJ TEKST IZNAD IMAJU ZADATAK DA VAS ZABAVE,ALI ISTOVREMENO I UPOZORE NA NEKE STVARI!
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ahahahahahahahah dobra fora,samo ne vjerujem da ce ic dotle jer je i my space bio fora pa doprdje i on.....
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks