Brate nije sramota bit bolestan, niti je to uvreda.
Druga je stvar kad se kod doktora ne ide.
Ozbiljno sad... to sam ti reka' nakon što si ti mene počeo da smaraš, inače te prvi nikad ne crnjačim :P
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Brate nije sramota bit bolestan, niti je to uvreda.
Druga je stvar kad se kod doktora ne ide.
Ozbiljno sad... to sam ti reka' nakon što si ti mene počeo da smaraš, inače te prvi nikad ne crnjačim :P
This is not the joke. We're here.
Fabregas, nane, kako ja tebe crnjacim?
Jesi li ti reka prije 9 minuta da je Bilan najaca ekipa na svijetu trenutno? Pa onda posle 5 minuta sa su Barselona i Real (Alkorkon - kako li) najbolje ekipe na svijet..
Ko koga crnjaci? Ti sve nas, vjeruj mi..
A cini mi se da si i ti reka prije par dana da Roma igra najljepsi fudbal sad u Italiji...Izvini ako te lazno optuzujem. E to je najveca provala od svih.
Iz prilozenog mozemo zakljuciti da lupas gluposti. Cao
ti rece zbilja da roma igra najljepsi fudbal prije jedan dan. ne vjerujem da te je milan samo zbog ove utakmice razuvjerio. case te je provalio sto jes jes,evo i ja da podsjetim da je rekao prije 2 dana da bajern igra najljepsi fudbal i da su u vrhu za osvajanje LS.simpaticno :lolblue:
Milan je trenutno ekipa u najboljoj formi.
Roma igra u Italiji, po mom mišljenju, najljepši fudbal.
Bajern je ekipa na koju niko ozbiljno ne računa, a ja mislim da su natempirali formu i da mogu minimum do polu-finala.
Ne mogu da vjerujem čime se bavi ovaj dokoni narod na ovom forumu. Ove tri rečenice sam izrekao za proteklih 48 sati. Ko ima mozga da razumije, shvatiće.
Biti u najboljoj formi ne znači igrati najljepši fudbal.
Biti favorit iz sjenke, odnosno ekipa na koju niko ne računa, a može daleko da dogura - ne znači biti najbolja ekipa na planeti.
Isto tako, igrati najljepši fudbal - ne znači biti najbolji.
Moram vam reći, da prosječni IQ ovog foruma (čast izuzecima) ne prelazi broj cipela mog bratanića koji ima 6 godina.
Lose zakljucujes. Topic se pretvara u sprdnju kad uleti neki padobranac ka Fabregas, sa pricom koja nema veze sa mozgom. Nas nekolko mozesmo danima da diskutujemo bez prepirke, samo argumentovano.
Posto se ti ne ukljucujes ovdje, ne znam cemu ta pisanija sad?!
Mozda se tebe ne svidja takav fudbal...Mene je Italijanski fudbal taman kakav treba da bude, tvrd, takticki mnogo dobro organizovan, sa jakom odbranom. Pravi muski tvrdi fudbal.
Sto rece Vlado sinoc..Nabroj mi spance koji su uspjeli da ostave trag u Calcio?
Pa ni italijani ne cvjetaju i španiju... Ni englesku!
Ni timovi im ne cvjetaju u evropska takmičenja
@CaseLogic
Pocheo si da smarash s Interom u temi koja je za shpanski fudbal,izgleda je neko u pravu kad ti reche da si kopija Shofrova u drugoj boji,daj oladi malo vishe,pretjerujesh
Shto se tiche Pedra i Krkica,sinoc su zaista bili fantastichni,a Anri je ipak zreo za vracanje u domovinu,funkciju neku itd.
I josh i ovo,mislim da ce Barsa preksjutra veche razmontirat Sevilju,ako od pochetka budu igrali Mesi i Ibra skupa![]()
Al ako treba da je razmontira neka bude u prvenstvu, a u kupu nije bitno. Real je vec ispao iz kupa, a ima duzu klupu sto moze biti izuzetno bitno krajem sezone koja je ionako gusta radi mundijala. Za ligu sampiona da se ne prica, nije Barsa superiorna kao prosle sezone, uostalom ne moraju i ne mogu svake godine biti sampioni svega.
Neću reć da bi bio zadovoljan, ali eto, ne bi mi bilo nešto krivo da ispanu od sevilje!
Naravno da su Barsa i real najjače ekipe na svijetu.To niko ko se razumije u fudbal ne spori.
Poslije dolaze engleski Čelzi,Mančester, Arsenal pa Bajern i na kraju Milan, Inter...
Ove godine Real je maksimalno konkurentan Barsi i realno i bolje igra.
koliko sam bio impresioniran kataloncima prošle godine ove jednostavno nijesam presiguran ni u jednu titulu.
Razlog :
1.Anri više nije ni sjenka igrača koji je žario i palio
2.Injesta konstantno igra u slabijoj formi
3.Ćavi odličan ali previše ,,horizontalnih" dodavanja bez češćeg probijanja
4.Drže loptu previše i prenos lopte im je sporiji nego prošle godine
Libertas
Neko ko ne zna mnogo o fudbalu, kad čita tvoje postove rekao bi da je Barselona osvajala 6 titula nekoliko sezona za redom, i da je to postalo opšte-poznato i normalno, a ove godine je frka 'oće li bit 5 ili 6...
Prizemlji se malo jadan. Prestani da ga bačaš na Krkića i Mesija, i pođi u neki bordel pa ''omezi nešto''.
neka se drze spanci spanske a talijani talijanske lige i sve ce bit dobro.
Iguain 3 nedjelje van terena.
A u picku materinu!!! sto je ovo sa ovim povredama majku mu!
No dobro sad je pravo vrijeme za Benzemu da pokaze da ga nisu uzalud doveli no da busi mreze![]()
Caselogic, druze da te zamolim prekinite raspravu o Italijanima na ovom topic-u!!! Ali molim te!!!
Sve je to u korist edukacije i dobijanja pravih informacija. Ne moze da skodi.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks