Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
iguain...kakva golcina...kakav je to igrac.
majkorka se ne vidi nocas. kaka, za sada nista-veliko NISTA.
markez i anri bi mogli da promijene sredinu. grrrr kako me nerviraju. tenerife , za sad, boljiii.
evo ga. poslije dobrog prodora krkica -mesiii.
0-3 (2x mesi i pujol). tenerife igra preotvorenooo.
lagano 0-5-3x mesija.
Lepi, moga si sacekat kraj utakmice, a ne 10 postova zaredom.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
mrtva trka nema sto,kakva sevilla kakvi bakraci...
Raise my hammer,take my aim
real nema sanse protiv barse, koja se valja napomenut nije jos porazena dok je real 2 puta... kakav igrac messi, sad dolazi do izrazaja, pa neka mi se pojavi neko kompetentan i kaze mi da ronaldo igra bolje od njega![]()
Nisam gledao Barcu,teke je Real odlicno igrao. Real je u paklenoj formi,i da sjutra igraju Real i Barca,ne znam ko bi dobio.
DICIOTTO
znaci spanska liga postaje dosadna, opet. kakva neravnopravnost, pi. dobro, cekacemo el classico :mrgreen:
Kad je to bila zanimljiva?![]()
Krkic 3 asistencije..Messiev treci gol-ludnica. Tenerife imao 3 stopostotne.
Barsa - Espanjol - Barsa dobila zahvaljujuci blago receno nepostojecem, skandaloznom "penalu" nad Xavi-jem.
Barsa - Viljareal - zavrseno 1-1, uz 100% nedosudjeni penal za Viljareal.
Barsa - Sevilja - poraz 1-2 na SVOM terenu.
O cemu si ono pricao?
Mesi da 3 gola nekoj trecerazrednoj ekipi, i vec pocinje velicanje na sva zvona uz obavezno pominjanje Ronalda, u negativnom kontekstu, naravno?Tako prepoznatljivo i opste-jadnokakav igrac messi, sad dolazi do izrazaja, pa neka mi se pojavi neko kompetentan i kaze mi da ronaldo igra bolje od njega
Usput, koliko je golova dao Mesi u LS, a koliko Ronaldo?P.S.Ne zaboravi da je Ronaldo bio povrijedjen skoro citavih mjesec danaTo ti je jedan od mogucih odgovora na tvoje pitanje, svakako...
Real ni u proslom El Klasiku nije bio losija ekipa, a proces uigravanja bio je u stadijumu koji je daleko iza ovog sad.Stavise, u prvom poluvremenu, Real je bio PRILICNO bolji tim, a da je Ronaldo pogodio onu 100% sansu (ili Iguain, ili Marselo), ko zna kakav bi rezultat bio na kraju...
Koji smor od lige... Treba da smanje ligu na 10 ekipa, ili da barsa i real igraju svako kolo, a ostali nek se bore za to trece mjesto...![]()
#fakenews
Hahahahahah dobro velis!
Ne shvatam ovaj post?
Barselona i Real Madrid su trenutno dva najjača tima na planeti, te prema tome mora postojati ogromna razlika u klasi između njih i ostalih timova.
Jer, recimo - Sevilja, Valensija, La Korunja, Viljareal, Majorka pa čak i taj Atletiko Madrid koji je u krizi, sigurno nisu slabije ekipe od jedne Đenove, Palerma, Lacia, Rome, Kjeva, Siene... i ostalih timova protiv kojih se favoriti u Italiji muče.
Jednostavno, Barselona i Real su (kao prva dva tima iz Španske lige) mnogo jači (opet ponavljam, trenutno) nego Inter i Juventus (iz Italije).
Gorepomenuti timovi iz španske lige se mogu uporediti i sa Aston Vilom, Totenhemom, Vest Hemom, Evertonom i Sanderlendom u Engleskoj - što su takođe timovi protiv kojih ni najjači timovi Engleske (Čelzi, Mančester) ne osvajaju bodove lako.
Te prema tome...![]()
This is not the joke. We're here.
Nažalost, nemaju svi jednake finansijske mogućnosti kao gore pomenuti.![]()
Ko je rekao da barsa i real nijesu najjachi, ja samo kazhem da je liga teshka smorchina, shta je tu nejasno...
#fakenews
Fabregas, jesi li ti prije 4 minuta napisa da je Bilan najjaca ekipa na planeti i da ih niko ne moze dobit?
Sto bulaznis jadan ne bio?
E ovdje te Case mnogo dobro uhvatio.. rekao si da su najjaci u Evropi, a sad ih ne stavljas ni medju prve dvije ekipe Italije.. presaberi se![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
KejsLodžik, ti si bolestan momak. Verzija Nebojše Šofranca, u crno-plavom dresu, zato izbjegavam bilo kakve rasprave s tobom jer si neobjektivan kad se priča o Interu (u lošem smislu) i o njihovom najvećem rivalu, Milanu (u pozitivnom smislu).
Koja je svrha da ja tebe sad ubjeđujem u bilo šta, kad je tvoja mržnja prema Milanu tolika da ne možeš da prihvatiš da igraju dobro ni onda kad gaze?
I da, još nešto - te izraze bulazniš, jesam li normalan i tako to... ostavi to za nekog drugog, i obuzdaj se malo. Tebe niko ne vrijeđa, te prema tome logično je očekivati da se uzdržavaš takve priče, jer praviš budalu i prostaka od sebe samog.
Sve ostale tvoje glupe postove mogu i da razumijem, jer znam što znači voljet slijepo neki tim, ali preko uvreda ne prelazim.
Prema podacima iz prošle sezone, Inter i Juventus su bili prve dvije ekipe na tabeli Calcia, ili sam i sad slagao nešto?
Prema tome sam pisao i za ostale lige, da se primijetiti.
A naravno, u ovom trenutku - Milan daleko bolje igra od svih u Italiji. Ali mislim da će to kratko trajati jer nemaju snage oni igrači to da drže dugo na onom nivou, maksimum mjesec dana.
Proći će Mančestera, i onda će ih izjebat neko u guzicu.
Ali trenutno jesu ekipa u najboljoj formi, da.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks