Vodiiiiiiiiiii milan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa claun aaaaaaaaaaaaaaaa
Vodiiiiiiiiiii milan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa claun aaaaaaaaaaaaaaaa
Ne ne mogu ja dobitt tako mi je sudjeno i kraj
na jedan cekam samo cleveland 2 za 55e a na jedan da mi milan ostane i ceka bi samo racing - independiente 2+ za 35 e
Zna li neko nesto o "tzv. izmjenjenim pravilima kod nasih kladionica ,kada je listic dobitan a odlozena je jedna utakmica na tom listicu"?
ako se ne odigra u 7 dana onda je kvota 1.
Evo nadjoh,
ceka se kraj kola,ako se ne odigra,onda je kvota 1
333eura,a ovo do 550e cekah Real 2+pp sve li im ...
1./ ANDRIA 1,REAL 1,BARSA 2,FIORENTINA 1,VALENSIJA 2 sa 14e - 117.70
2./FIORENTINA,NAPOLI,PALERMO,VALENSIJA,REAL,BARSA sa 5e - 79.80
3./VALENSIJA,REAL,BARSA,GENOVA,PALERMO,FIORENTINA,NAP OLI sa 5e - 135.70
Last edited by rain_wind_storm; 11-01-10 at 06:43.
evo od danas su izgleda ukinuli GG igru u LOB ,ne znam zasto.Ocah uplatit neki tiket sa tim,i veli ova ne moze to vise kod nas
je li nocas zavrsava ovo kolo kod Spain - Segunda Division ?
Gleda ti se do kraja kladionicarskog kola, tj ponedjeljak veche, je li to toliko tesko povezati?
Pa jes,pomutilo mi se...nenadani listic
jes ,salamancu
milan 0-3 .... porto ce me ubit nocas povede pa primi gol
Evo dodje mi i treci tiket za ovaj vikend
Roma 1
Sosijedad 1
Atletiko 2
sa 15 e
Genova 1
Real 1
Barsa 2
sa 20 e
Palermo 1
Milan 3+
sa 20 e
Samo se nesto bojim da ih opet ne vratim sportingu...
Raise my hammer,take my aim
aaaaaaaa ljudi koje umiranje na porto penal 92 min i odbrani Helton. E nijesam neke pare cekao 55e ali brate u zadnji min krivo mi bi. Konacno 3-2 huh kakva sreca. Ako je neko gledo znace. Volim vas i svima koji su dobili u zdravlje a i onim sto nijesu. Bice drugi dan.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
kako sam se preznojio na ovaj penal, ka' da sam ferrarija cheka' da dobijem...
cekao sam real 3+ za 188 eura, jedino mi je krivo sto odgledah utakmicu
dobih posranih 45 eura, cekao sam barsu 2-2
srecno svima naravno![]()
mene je srce preskakalo samo ne sto su neke pare vec sto mi tako krivo bilo rekko posle 3 mjeseca odigram tiket u lokalnu kladionicu onako iz zezanja i sve mi proslo sem porto. Ali Helton ruke mu se pozlatile.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks