Page 8 of 15 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 176 to 200 of 372

Thread: Avatar

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Juče sam gledao drugi put u 3D. Jednako fenomenalno iskustvo.

A zarada - ima da namlati pare kao niko... ne jenjava gledanost uopšte, svuda su i dalje sve projekcije (bar 3D) rasprodate. Ja sam bio u Koloseju u 15h, ponedjeljak, i bilo je puno.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

skinite soundtrack eto ga na torrente

ja slusam - the destruction of hometree.mp3
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Juče sam gledao drugi put u 3D. Jednako fenomenalno iskustvo.
    Da potvrdim.

U 3D-u je fenomenomenalan.
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    skinite soundtrack eto ga na torrente

ja slusam - the destruction of hometree.mp3
    Ko nije gledao film, može da skine i spot Leona Lewis - I see you koji je kao the best of scena iz filma.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Pošto ste otvorili priču o filmovima (iako je upitanju film Avatar koji nisam gledao) najbolja priča i stvarno nešto da bleneš kao tele je "blistavi um"!!!Zanimljivo da nije stvar u vizuelnim efektima kao gospodar prstenova npr. ali je gluma vrh!!!Off topic a film ću da pogledam obavezno!!!Do kad se daje ster???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Sad jedan comment sto se tice filma. Gledao sam ga kada je bila premijera, ono sto sam se trudio je da NE saznam nista o filmu prije nego sto sam ga odgledao cisto da se ne bih razocarao tj. previse ocekivao od filma kao sto je bio u slucaju "2012". Da mi hoce neko vratiti 3 sata zivota koje sam bacio na onaj film.

Prvi utisak mi je bio WOOOW. Ne racunajuci koliko je para dao za pravljenje filma, kojim metodama je radjeno, to me totalno nije interesovalo u tom trenutku. Bitno mi je bilo da uzivam. Prica jeste bila djelimicno predvidljiva (vanzemaljski "Pokahontas" djelimicno), ali bez obzira na to gledao sam na svaku scenu sa odusevljenjem. Ne samo zbog specijalnih efekata, nego je sve nekako fino uklopljeno i docarano je sve onako kako je trebalo. I to treba neko da zna da uklopi. Cameron

"2012" ima gomilu specijalnih efekata, ali ni u jednom trenutku nije izazvao emociju koju je izazvao "Avatar", a donekle oboje imaju istu poruku, sjebasmo planetu na kojoj zivimo. Pandora nije predaleko od onoga sto smo imali i kako se zivjelo na Zemlji… Nekada

PS. posle nedjelju dana sam odgledao i 3D verziju, i u potpunosti ne stoje komentari nekih kao "ne valja film koji ti se nece svidjeti ako ga ne pogledas u 3D-u ili HD-u ili IMAX-u". Samo je veci dozivljaj :P
    PS2. sta se desilo sa filmovima koji traju 90tak minuta, u poslednje vrijeme nema filma koji ne traje ispod 2 sata
    Last edited by Totalno_LooD; 05-01-10 at 23:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvo ****** od filma pi nemojte ovo gledat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

+1 za 3d , prejebeno ...
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Totalno_LooD View Post
    sta se desilo sa filmovima koji traju 90tak minuta, u poslednje vrijeme nema filma koji ne traje ispod 2 sata
    Pa reci mi je li mogao kako biti kraći? Ja ni u jednom momentu nisam osjetio da se "vuče" i da treba da se krati... čak sam imao utisak da bi valjalo još koja scena da bude ubačena.

Inače, prešao je milijardu dolara zarade za samo 17 dana, padaju rekordi redom a ne smanjuje se potražnja - sve 3D sale u svijetu su rasprodate. Nevjerovatan mi je propust Ster-a i u CG i u Srbiji, nisu smjeli da dopuste da nemaju 3D salu pred ovu sezonu, trebalo je kao Roda, Tuck i Dom Sindikata da ugrade tik pred Avatar, jer bi radili punom parom, a ubrzo stižu nova odlična 3D izdanja. Čak će i renovirana Arena u NS da dobije 3D salu sad u januaru.

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    720
    Thanked in
    333 Posts

Ovo shto padaju rekordi, to je pokazatelj da je film odlican?
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Ovo shto padaju rekordi, to je pokazatelj da je film odlican?
    Naravno da ne. Ne volim Titanic previše, ali je najgledaniji svih vremena.
    Znači samo da, once again, Cameron zna da napravi film za koji će ljudi da daju pare, i to više puta.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

odgledan u 3D i na kraju da se sumiraju utisci - OK film nista posebno, fine su te 3D munje i tako to ali mi je zao sto su mi cvike malo ubile one fluo boje.
    P.S. Neytiri je sponzorusa, fakat.
    I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    720
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by Lord Tyler View Post
    P.S. Neytiri je sponzorusa, fakat.
    ahahah

Meni je drug bash komentarisao to "dodje lik s vecom i sarenijom pticom, i ova mu sve oprashta..."
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ahahah

Meni je drug bash komentarisao to "dodje lik s vecom i sarenijom pticom, i ova mu sve oprashta..."
    pa e taj rad
    I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

ahahah

Ahahahahah kad ga gledah u ster, veli jedan iza "vidji sponzorushe"...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Cameron potvrdio nastavak

It's obvious that 20th Century Fox would want to make an "Avatar" sequel, since the first movie has already become the second highest grossing film off all time. But with so many projects that director James Cameron is rumored for, how realistic is it that he'll return for a second installment?

Following a screening of "Avatar" at the Arclight theater in Hollywood, Cameron answered some questions from the audience. One of the questions was whether fans can expect a sequel, to which Cameron replied that the plan has always been to make a trilogy. He then confirmed: "Yes, there will be another."

Cameron was joined by his visual effects artists, who mentioned that the second film will be much easier to make since all the hard work has already been done and the technology now exists. So maybe "Avatar 2" can be made under $500 million.

In another interview, Cameron talked about exploring the Pandora solar system by visiting the other neighboring moons.
    ----------------------------------------------------------------
    Takodje, Cameron VS kinoblagajne

"Avatar" to Become Second Highest Grossing Film, After "Titanic"

"Avatar" is still knocking films off the biggest worldwide earners list. It is now in third place with $1.1 billion (through Tuesday), surpassing "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest," which took in $1.07 billion in 2006.

The James Cameron-directed sci-fi epic is also quickly gaining on the second top grosser "The Lord of the Rings: The Return of the King," which is currently sitting with $1.12 billion worldwide total.

If "Avatar" overtakes "Lord of the Rings," that means that the only film that will stand in its way is Cameron's other monster hit "Titanic." But it's very unlikely that "Avatar" would be able to break $1.84 billion.

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

a neka to no...

All over the "Avatar" forums, fans are posting comments, stating that after seeing Pandora they can't stand being on Earth anymore and are depressed that the moon in the movie is not real. Here are few samples from the forums:

* "I cant stop thinking about all the things that happened in the film and all of the tears and shivers I got from it. I even contemplate suicide thinking that if I do it I will be re-birthed in a world similar to Pandora and the everything is the same as in Avatar."

* "I've had the exact same feeling after I first saw Avatar - the sick realization that Pandora isn't real - and trying anything to just escape this reality and live there instead, even trying to put myself into a coma so my dream world would be Pandora."

It keeps going like this with many others mentioning suicide and hatred for human beings and Earth. In order to cope with their depression, others advise to listen to the "Avatar" soundtrack as much as possible and try to live like the Na'vi, which is by respecting the planet.
    i još veća boleština...

"Avatar" Sex Scene to Appear on Unrated DVD

If you already got the chance to see "Avatar," then you may be wondering about the sex scene including Jake Sully's (Sam Worthington) avatar and Ney'tiri (Zoe Saldana). How exactly do the Na'vi mate?

James Cameron knows how and actually filmed a much longer version of the scene, but later cut it in order to keep the PG-13 rating. "We had it in and we cut it out," he said. "So that will be something for the special edition DVD, if you want to see how they have sex."

To get the details, ReelzChannel caught up with Saldana, who explained that the mating is no different than how the Na'vi "sync" with other creatures on Pandora.

"If you sync to your banshee and you're syncing to a tree, why not sync into a person?," she said. "I almost feel like you'll have the most amazing orgasm, I guess. It was a very funny scene to shoot because there were so many technical things that sometimes you have to keep in mind that paying attention to all those might disrupt the fluidity of how a scene is supposed to take place. And because Jim was shooting for a PG-13 rating, we couldn’t move in certain directions. The motion would look a little too past the PG-13 rating standards. So it was really funny for Sam and me. We had a lot of giggles there."
    znači, u suštini, da se preko sync-ovanja na neki način jebinjaju i sa životinjama...

a evo za fanatike, da se polako bace na posao:

http://www.learnnavi.org/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Screaming Lord View Post
    a neka to no...

i još veća boleština...

"Avatar" Sex Scene to Appear on Unrated DVD

znači, u suštini, da se preko sync-ovanja na neki način jebinjaju i sa životinjama...

a evo za fanatike, da se polako bace na posao:

http://www.learnnavi.org/

kakva navlakusa za DVD...Uz komentar reditelja pogledajte i scene seksa.samo u USA...
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cranox View Post
    Da nece ko da organizujemo odlazak u Madjarsku na gledanje Avatara kako Bog i Cameron zahtijeva? Najblize nam je.
    U Mađarsku? Pa hajde, zašto baš film mora da se gleda u IMAX 3D. A ako ne znaš mađarski, neće ti puno pomoći kada budu pričali na izmišljenom pandorijanskom jeziku, kada će jedini prevod biti na mađarskom...

Osim toga, zar ne dođe onda bliže Italija?

Imam osjecaj da ce taj Avatar biti totalni FAIL...
    Šta veliš sada, druže Tito?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Totalno_LooD View Post
    Sad jedan comment sto se tice filma. Gledao sam ga kada je bila premijera, ono sto sam se trudio je da NE saznam nista o filmu prije nego sto sam ga odgledao cisto da se ne bih razocarao tj. previse ocekivao od filma kao sto je bio u slucaju "2012". Da mi hoce neko vratiti 3 sata zivota koje sam bacio na onaj film.

Prvi utisak mi je bio WOOOW. Ne racunajuci koliko je para dao za pravljenje filma, kojim metodama je radjeno, to me totalno nije interesovalo u tom trenutku. Bitno mi je bilo da uzivam. Prica jeste bila djelimicno predvidljiva (vanzemaljski "Pokahontas" djelimicno), ali bez obzira na to gledao sam na svaku scenu sa odusevljenjem. Ne samo zbog specijalnih efekata, nego je sve nekako fino uklopljeno i docarano je sve onako kako je trebalo. I to treba neko da zna da uklopi. Cameron

"2012" ima gomilu specijalnih efekata, ali ni u jednom trenutku nije izazvao emociju koju je izazvao "Avatar", a donekle oboje imaju istu poruku, sjebasmo planetu na kojoj zivimo. Pandora nije predaleko od onoga sto smo imali i kako se zivjelo na Zemlji… Nekada

PS. posle nedjelju dana sam odgledao i 3D verziju, i u potpunosti ne stoje komentari nekih kao "ne valja film koji ti se nece svidjeti ako ga ne pogledas u 3D-u ili HD-u ili IMAX-u". Samo je veci dozivljaj :P
    PS2. sta se desilo sa filmovima koji traju 90tak minuta, u poslednje vrijeme nema filma koji ne traje ispod 2 sata
    Da, film je stvarno divan.

Samo, ubacite i 3D i

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Screaming Lord View Post
    Naravno da ne. "Jebinjaju" se kao i mi, samo se dodatno povezuju i preko tsahejlu.

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    720
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by Slavic View Post
    Šta veliš sada, druže Tito?
    Kazem da je precijenjen i da nije neko umjetnicko filmsko ostvarenje. Ipak je ovo spektakl koji vizuelno nevjerovatno izgleda.

Sad kad neshto razmislim, o ovom filmu uopshte nisam razmishljao, nit se prisjecao scena od kako sam ga pogledao u steru (istu noc kada sam i napisao na ovom topicu moje vidjenje filma) a danas sam se sjetio scene iz 500 days of Summer, kako na kraju lik upoznaje curu koja se zove Autumn.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kazem da je precijenjen i da nije neko umjetnicko filmsko ostvarenje. Ipak je ovo spektakl koji vizuelno nevjerovatno izgleda.

Sad kad neshto razmislim, o ovom filmu uopshte nisam razmishljao, nit se prisjecao scena od kako sam ga pogledao u steru (istu noc kada sam i napisao na ovom topicu moje vidjenje filma) a danas sam se sjetio scene iz 500 days of Summer, kako na kraju lik upoznaje curu koja se zove Autumn.
    kako je jaka scena..samo je summer tj zoi dushanel ili kako vec, mnogo ljepsa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    E pa sad, ako cemo bas do tancina, ne zavrsavaju se bas isto, a to pokusavaju svi nekako da apostrofiraju ovih dana. Who need human civilization when you got pandora n birds n stuff. kill da humans.
    zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)