AL no1 zavaljujem na informacijama![]()
Raise my hammer,take my aim
mozete li mi postaviti 2 utakmice iz bilo koje engleske lige, moze i iz kupa, da su sigurne a da je kvota veca od 1.80-1.90..? hvala![]()
a dje ste ljudi.....? ajde claun jedna 10/10....
16:00 Milton Keynes-Burnley
MK Dons dočekuje Burnley na svom stadionu pred sigurno 20.000 vatrenih navijača; domaci su jako dobra ekipa za kupove i njihov trener Pol Ins će sigurno izvesti motivisanu ekipu protiv premijerligaša; Nigel Quashie neće igrati za domaćina i još nekoliko igrača je neizvesno za ovaj meč.Dok sa druge strane Burnli skoro svake nedelje igra sa istim sastavom , oni su blizu ispadanja iz lige i cela ekipa je sigurno umorna , a ovaj meč im nije prioritet sada;kapiten Steven Caldwell, Tyrone Mears , Stephen Jordan i David Nugent neće igrati na ovom meču , a i trener Coyle je rekao da će na ovom meču šansu dati mladim igračima;ako uz to još dodam da Burnli igra jako loše u gostima i da su oni u prvenstvu osvojili samo jedan bod onda mi dupla sansa na domaci tim izgleda kao poklon i uzimam za MAX ulog koji se placa tip1X kv.1.70
ENGLAND: FA Cup
16:00 Milton Keynes-Burnley tip1X kv.1.70
Naso na net!
taj barnli prosle godine naredja nekoliko premijerligasa ukljucujuci celsi i arsenal tako da me malo strah od toga. A i ne vjerujem da ce ispast onaj volvs je najgrdi pa uz njega stoka i neko jos...![]()
Ljudi sumnjam na jedan prelaz od ova 3.....
LLaneli 2/1 kvota 25
Porthmadog 1/2 kvota 25
Rhyl 2/1 kvota 25
Prodaje se danas neka dojava iz velsa al ne znam koliko je pouzdano,ja cu probat na svaki po 5e
Grimsby - Bury 2 (subota u 16:00)
Vazda su mi ovi kupovi mirisali na prelaze. Probah ovo, 2 od 8, minimalni dobitak 676![]()
brentford - doncaster 2 10/10
nadjoh ovo, blokira se u mnogo kladionica a nidje ne pishe da je odlozena tako da nije zbog toga i pada kvota na 2.....
EDIT: Ipak je odlozeno.....
Valensija 1
Bangor 2
Betis 1
Mancester City 2
[SIZE=4]Wycombe-Norwich[/SIZE] For me Norwich take easy win in this match, why?
1. Norwich is in incredible form, in last 10 matches take 8 wins!
2. Norwich is great in all parts - 25-7 goals balance in last 10 matches.
3. In last two round won with strong teams Milwall 2-0, Huddersfield 3-0.
4. Both important midfielders Smith and Russel back to the team.
5. Wycombe in last time play very bad, 3 losts in last 4 matches. Lucky draw with poor Oldham(score to 2:2 in last minutes from penalty).
6. Wycombe in last 4 matches concended 12 goals.
7. Wycombe play without importants defender Hunt, midfielder Mousinho and striker Akinde.
8. Norwich in this year won at home with Wycombe 5-2!
pick: Norwich
stake: 10/10
Modo-Sodertalje 1@1,50 ovo maloprije dobih od prijatelja.
Castellon - Numansija 2 2.50 kvota 2-2 4.30![]()
Will have a small go at the overs in Plymouth versus Newcastle today. The homeside will miss key defender Johnson who has travelled to african nations cup, while Newcastle coach Hughton are opting to let back-ups prevail. A motivated Nile Ranger could easily make a couple based only on wanting to impress, and when looking at the teams potential in scoring when visiting I surely see some value in the line offered.
Gledao sam obje ekipe par utakmica i ovdje ce prije x2 ili 2 doci - Sodertalje je trenutno i boljoj formi.
Po meni danas Djurgarden dobija Farjestad, vrijedi to pokusati ili odigrati 1x. Farjestad nije u formi - gledao sam ih protiv HV zadnje kolo i igraju dosta slabo pogotovo kad se brane sa igracem manje a i slabi su kad oni imaju PP
Last edited by nesta; 02-01-10 at 13:00.
Mogao bi Soderling dobiti Nadala - mec pocinje uskoro tako da vrijedi to probati, kao i odigrati Atletiko - Sevilla 3+
Toliko od mene, pozdrav i srecno danas![]()
U timu Sevilje nema najavljehih u napadu ni Fabiana, kao ni Kanutea. Negredo je najistureniji. (Izvor - Marca)
Reding-Pool 2
Midlsboro-Siti 2
Totenam-Pitersbrou 1
sa 20 e...
Barsa-Villareal 3+
Sevila-ATletiko 3+
Valensija-Espanol 1
Osasuna-Real 2
sa 10 e...
Raise my hammer,take my aim
slabi ste![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks