Ovo je neki osnovni paket, a to spada u premium![]()
98 ima.
Ovaj je stock.
TAKUMI
otkud znas?
She is only here to annoy herself!
Sto danas vidjeh u Zetu, zazalih sto ne slikah...
Ja ne znam kako su ljudi tako bez ukusa, samo da nesto "nakace" na auto...
A nije jedini...
Ulazimo ja i jedan kolega na pjacu u jednu radnju auto-kozmetike i pita on prodavacicu imate li xenone H4. A ova veli imamo i daje kutijicu 10cmX10cm sa onim plavim gadnim sijalicama, i veli 35e, ovi su vrhunski, najnovi sto su izasli... A veli on a dje su balasti, a ova ga gleda ono aaaaa kakvi balasti???
Geeeeeeezzzzzz....
One plave sijalice su nesto najgadnije sto postoji. Svijetlost se rasipa, nista ne vidis......jedine sijalice koje vrijede ulozeni novac su Philips Nightvision i PIAA.
TAKUMI
Moj mali doprinos...samo mali dio "sredjenih" kola koja se voze po ns-u...
Za pocetak
Veoma ponosni vlasnik, ocigledno...
Dalje
Premalo je ovdje oznaka... :P
Sada jedan mutant
Why?
Za ovo nemam rijeci, svaki komentar je suvisan
...
I za kraj, specijalni gost, direktno iz NFS SFRJ Undercovera
To je to za sad...ima jos milion izciganisanih golfova i jugica, nastavak slijedi kad se skupi jos malo materijala![]()
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
GIGA, rekao si, extra sredjen?
TAKUMI
Sali se, valjda...pogotovo je ovaj propeti konjic ukusan stilski detalj :P
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
uh nekate..ja i cvx prije neki dan iza w124 red light edition..kad stisne kocnicu dje god ima masu i napon ima kakva lampa..gore na staklo...stopovi...ispod registracije..auh..nisam ima obraza da slikam
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Juce sam vidio uspjesno tjuniran Audi 100 (linija C4). Naime, skinuta je oznaka Audi 100 (i jos se vidi mjesto gdje je bila) i stavljena je oznaka Audi A6![]()
Evo nesto od mene:
Attachment 36337Attachment 36338
Attachment 36339
Attachment 36340
hahahah nije losa fora ovo za subaru![]()
Shkoda mi je donekle i simpaticna, ostalo :burp: Pogotovo Mercedes... Koliko covjek mora biti umno poremecen da bi sio u onakvo nesto?! :shock:
Nije mjesto na ovaj topik tim kolima koji su napravljeni tako radi fore. Ovdje treba stavljat kola koja su sa "ukusom" radjena, pa ih nagrde.
Volvo ajnspric sa 3 Weber karburatora![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks