Ne pratim sport, ovo sam samo copy>paste. izvinite ako ima nekih gresaka u mom prethodnom saopstenju, bice ispravljene![]()
Ne pratim sport, ovo sam samo copy>paste. izvinite ako ima nekih gresaka u mom prethodnom saopstenju, bice ispravljene![]()
odakle je copy/paste? Od jos nekog tvog kolege, koji ne prati sport, al je bitno da daje bombasticne izjave?![]()
(nečitko)
zaboravih jos jedan izraz "bizarno" ...ko se śeti jos nekoga neka ga postuje![]()
mozda je vec bilo price o tome, ali da ne trazim sad
cemu sluzeo ni TV teuta, corona, sun na kraju liste kanala, ona neka internet varijanta ?
Sve se vremenom ofuca.
Za gledanje
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
zna li neko sta je sa Arenasport 1-om? secka nesto?! a trojka nema tona...
:hammer:
Sto ce mi arenasport kad cu poslije morati da je placam
Uvijek sam mrzio "free-sample" strategiju...
No vidjecu, ako se pokazu kao bas dobri kanali...
Extratv.freeSamples=bah
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Svima želim Srećnu novu Godinu!
Puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i sto manje śekiracije u novoj!
Ma ne zezaj, pokaži nam log file od servera koliko je korisnika otvorilo te kvazi kanale više od jednom. Oni su čisto sramoćenje, bacanje novca i nepotrebno trošenje resursa, kao i uglavnom kodirani Slo1, Protv , seljački Elmag i sl. iz družine i mi imamo tv stanicu za male oglase.
poz svima.
evo prvi dan nove godine a ja vec pravim probleme pokushavajuci da rijeshim druge.
zove me drug da mu rijeshim problem: ima extra trio (onaj skuplji paket) i na laptopu mu ne nalazi bezichnu mrezu. pregledao sam sve na laptopu i sve je u redu shto se njega tiche. ugasio sam onaj pirelli modem, lampice za adsl i wireless rade, al laptop i dalje ne nalazi mrezu. i tu ja grijeshim, resetujem modem... rekoh aj valjda je isto kao na moj bezichni ruter. resetujem kad neshto nije potaman, podesim na onoj stranici rutera (192.168.1.1) to shto treba... ali... odje izgleda to ne ide tako.
lampica za adsl radi ali se vishe ni kablom ne mogu povezat na net. za wireless ne radi lampica. shto mi je chinjet?
Pravih se rijeci uvijek kasno sjetim,odgovor znam kad ostanem sam!
hvala ti!
e sad znam da tamo moram josh poneshto da ispodeshavam, pa mi reci na shta da obratim paznju?
VPI:8
VCI:35
ima li josh neshto osim ovoga?
Pravih se rijeci uvijek kasno sjetim,odgovor znam kad ostanem sam!
Sve najbolje u Novoj,skori HD paket i potpuno digitalnu televiziju![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Evo arena sport i na total , a mi i dalje nemamo discovery ID,history chanel i ostale (viasat kanali i sport klub ne treba vise ni pominjat) . RTL HR u ponudi ima Cabling BD i Elta-Mont NK bice oni jedini u CG imaju ugovor sa njima ....
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks