http://sportal.rs/news.php?id=17320
HAHAHAHAHAH
Tebi OVO nije jaka konkurencija u napadu?!?:shock: :hammer: Narocito TADA?!?
I sada je navodno VECA konkurencija - Rud, koji je bio povrijedjen toliko dugo, i koji najvjerovatnije ide na kraju sezone, Raul, koji vise nije ni casna rezerva kod Pelegrinija...Prava konkurencija bi mu bili Iguain i Benzema, i to je to...
Slijepac! NAJOBICNIJI SLIJEPAC!
BOLJE BI BRACA MATIC SUDILI TU UTAKMICU!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Nismo se razumjeli, Hazard nije napadach..... Ronaldo, Kaka, Van der Vaart, Guti i Granero...e to bi mu bila konkurencija, pa vidi na kojoj poziciji igra....
Eto zasto ja sve ovakve postove cuvam u poseban folder..Jednog dana cu sve da vam pokazem, i da se zajedno smijemo..
Chivu je dobio ocjenu 10 za cuvanje Messija..
Santon je spakovao Ronalda u dzep, i dobio vecu ocjenu od njega na datom mecu.Nijednom mu portugalac nije utekao u direktnom duelu.
Bjeu li to 2 najbolja igraca na planeti?
E momci momci....Koliko vi ne znate. Sramite se.
Inace, Suazo ide..Cordoba ce vjerovatno preci u Mancester City.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ti nama pricas koliko znamo... Eeee... A taj Santon je talenat,ali nije igrao 2 mjeseca,i ne mozes racunat najozbiljnije na njega. A Chivu odigra jednu dobro,pa 5 posjek ili lose. I ti gledas tu jednu,dje je on Messi-a dobro cuva. Sto nije tako dobro cuvao Pedra u drugu utakmicu,kad je toliko dobar. Chivu je u Romu jedno 10 puta bolji bio nego sad.
DICIOTTO
Zakljucak je vise nego jasan - Raul, Robinjo i R.V. Nistelroj tada nisu bili nista slabija konkurencija mladom Iguainu, nego sto bi to bili sadasnji (nabrojani) igraci Hazardu...Narocito ova poslednja trojka
Osim toga, u Real se ne ide osim ako nisi 100% siguran u svoje kvalitete i sposobnosti da se nosis sa nenormalnim pritiskom.To sto mnogi grijese, pa se lako precjene/polakome je druga prica...
Milan nudi 25 miliona za Dzeka. Kazhu da je skoro zavrsheno.
http://goal.com/en/news/10/italy/200...g-striker-edin
Slazem se.
Nije ni Kaka ishao iz Milana![]()
Slazem se.
Pa i on je na kraj poshao![]()
Uglavnom znam da Manchester mora da osvoji i ove god titulu - jer Chelziju idu - Drogba, Kalu, Esijen i Mikel na Africki kupto im je sansa da iskoriste dok njih nema..
![]()
i dzeko sam kaze da bi volio u italiju da ode...
AJMO CRNA GORO !!!
Sve preko 10M je mnogo za igrača iz Bundes Lige.
Naravno, postoji par izuzetaka tipa Riberi, Roben, Filip Lam i Danijel Van Bujten, no to su igrači Bajerna, zna se kakvi su.
Ali dat za jednog prosječnog špica, Bosanca, koji je imao sreću da ga krene jedne godine... i to u Bundes Ligi, gdje je i najveća neznalica fudbala aka Marko Pantelić davala golove... ne znam, mislim da je premnogo.
This is not the joke. We're here.
Jeste premnogo,slazem se,ali daleko od toga da je Dzeko imao samo srecu. Ima on i znanje,i izdvaja se iz grupe prosjecnih spiceva. On je pruzao i odlicne partije u LS,i dao mnogo golova. Ja bih volio da on dodje,ali bih vise volio da vidim jos jednog defanzivca,ili nekog na sredinu. Vidjecemo. Ovo znaci prodaja Huntelaara Genoi,pretpostavljam. Mada,oni kupise Suaza. Sto znam...
Mi mislimo da je 25 miliona mnogo,a Wolfsburg trazi 40
EDIT: Eo Fergi oce da kupi Javiera Matillu,za kojega kazu da je nasljednik Xavi-a. E sad slijedi jedan zanimljiv dio. On ima 21 godinu,i igra u Villarreal B u Segundu. Malo mi je cudno da je toliko talentovan da se moze zvat Xavijevim nasljednikom,i jos kad sa 21 god igra tamo dje igra,ali evo da vidimo. Zadnjih godina,Fergi pravi prilicno primjetne greske sto se transfera tice.
Last edited by _HokutoNoKen_; 30-12-09 at 20:34.
DICIOTTO
A Huntelaara kao trazi Wenger na pozajmicu kako prochitah nedje ja bi prije Boriella dao na pozajmicu dje da se ja shto pitam...Jednostavno ga nece gol u Milanu iako se bori svaku utakmicu itd...
Treba DL/DR pod hitno samo da ne gledam Odda samuraja po onoj desnoj strani...
Kako ste smijesni,Milan da kupuje u januaru,a nije htio na ljeto nista da uzima.Pa Luis Fabiana su mogli da kupe za 25 miliona,a nudili su 12.5 samo.I mislite da ce sad da uzmu igraca koji ne moze da igra LŠ,i jos da ga plate 25 miliona.
Mislim da bi pojedini trebali da predju na ovaj dolje pdf,s obzirom sta sve pisu
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=11836&page=80
Milan je dobio 30 miliona za plasiranje u knock-out fazu LS,i receno je da ce se te pare potrosit na pojacanja. E sad to za Dzeka,ne znam.
DICIOTTO
Neće se Milan puno potrošit,ne preko 15 mil. i to je za njih puno.Tvrdi su na pare u zadnje tri-četri godine.Osim toga oni traže nekog krilnog napadača ne centarfora.Viđećemo............................... ...............:kamikaza:
Stop the world I wanna get off.
Ako se bude prodavao/pozajmljivao Huntelaar (sto je po meni greshka) onda ce trebat i jedan izraziti.
Pato vishe zna da djeluje sa strane da moze da dribla itd, Pipo klasichno unutra, dok Borijelo kukavac trchi svudje a zavrsnica ga nece pa nece...
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks