po meni su sigurni genk i bolton kao i real u kosarku
Evo ga današnji tiket![]()
po meni su sigurni genk i bolton kao i real u kosarku
Bolton 1
Genk 1
Standard 2
Liverpul x
sa 5e cu ovo![]()
Osim toga sa po 2-3e cu igrat Genk 2-1 Standard 1-2 Bolton 2-1 Aston vila 1-x ....... cisto da se proba nesto![]()
ja sam vilu odigrao sa 100 eura
eo sam vec poceo da pijem da mi bude lakse kasnije...
a ne znam sto mi bi ne igram nikad preko 50 al eto u zadnjih nedelju dana sam dobio preko 600 eura, a zadnja 2 dana sam izgubio preko 150 eura i tako se zainatih nesto sa jednim drugom oko ove utakmice... i tako odigrah jedinicu
hvala sto ne baksuziras u svakom slucaju, nema nista gadnije no kad mi neko kaze a to je dvojka (pa i ako je realan) a zna da sam ja igrao suprotno![]()
Ja sam stavio 1X chini mi se na ovaj tiket sa parovima na drugi 3+ a na treci je nisam stavljao :P
jedan tiket mi izgleda ovako
Bolton ~ X-1
Standard ~ X-2
Hapeol T.A ~ 2-2
Ladno Hapeol nece dobit ove raspade shto kuci pobjede nemaju...
genk 0:0
sad mi je lakše što ne uplatih,samo bih bzvz pare bačio
da bude smješnije čak je i real neriješeno završio![]()
Last edited by Dutch; 29-12-09 at 19:45.
Ladno me Real bači u košarku!!! U zadnjim sekundama ovi im bucnuše 3 poena te ostade neriješeno?? I to je sam bez hednikepa igarao (kao sigurica).
Majko moja što je ovo.. :mad: Baksuz.
Jedan doša, drugi poša :kamikaza:
Scotland: Premier League
Game: 20:45 Hearts - Motherwell
Pick: 1
Odd: 2.15
Stake: 10/10
Sri, 20:30h, KV Mechelen - R.Charleroi 2 @2,80 HL
Mechelenu će nedostajati kompletna obrana.
Danas neće nastupiti sljedeći igrači: Antonio Ghomsi (lijevi bočni), Koen Persoons (centralni vezni), Kenny Van Hoevelen (stoper) koji su suspendirani. Također neće moći nastupiti Xavier Chen (desni bočni) i Jonas Ivens (stoper) (C) koji su ozljeđeni.
Za današnji susret pod znakom upitnika je i iskusni vezni igrač David Destorme. Inače važan igrač ove momcadi.
Na svim internet kladionicama drastično pada koeficijent na pobjedu gostujuće momčadi.
Prosječna tečaj na pobjedu Charleroia je bila 3.13 sada je 2.78, dok je na Mechelen početna prosječni koeficijent bio 2.18, a sada je 2.38.
Od zemaljskih kladionica najbolji koeficijent na pobjedu Charleroia nudi nam HL 2.80, dok su u drugim kladionicama u Hrvatskoj koeficijeti nešto manji, ali ništa manje primamljivi. Također je kao i na internetu, koeficijent na pobjedu gostiju u drastičnom padu.
Claun mozes li samo reci koliko su ti pouzdani ti izvori oko dojava. Posto zadnja tvoja 10/10 me je uskratila za pristojnu sumu, pa da li je to jedinstven slucaj ili kupis dojave odakle stignes?
Jes mamu joj naso na net prije toga sve pogodio i falio nju
Tacno, Carlton, na 1 tiket cista 2, a na drugi X-2... Nego me zanima dje ih nalazis? Je li imas neki pouzdan izvor (ne trazim da mi otkrijes koji je) sa kojeg stalno uzimas i koji naravno redovno dolazi ili kupis odakle stignes, tj. gdje god naletis?![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks