Drzi djelove za sva auta.
020 603 980 ali nisam siguran...
Mayle, Ferodo, Mahle....
Cijene su smijesne, pogotovo ako imas massive discount.
TAKUMI
Ja idalje trazim polovni duboki branik za Golf II ('91vo godiste) - moze i nov ako je jeptin!
preko rupa je katastrofa kao da se odvajaju tockovi,a amortizeri su novi,spone,casice....sve glanc......jedino nisam mjenjao te silent blokove i viljuske e sad ne znam sto je od toga,al znam kad je mokro i vlazno da se to ne osjeca![]()
aaaaaa jel moguce da je neko odje napisa silent blok..bas onako kako treba..oni su ti vjerovatno..cim ti se odvajaju tockovi..
koje je auto u pitanju rece'?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Aa to nisu blokovi no valjci :-)
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Hitno mi je potrebna sljedeca informacija:
Na farovima se pojavila vlaga sa unutrasnje strane. U pitanju su farovi od Audija A4. To me uzasno nervira. Inace, auto nije udaran, farovi su bas dobro fiksirani, nisu skidani i td. Da li postoji neko ko moze to da sredi? Znam da postoje neke varijante za to, da se skine far, osusi, ispolira i onda vrati. Hvala.
TAKUMI
Ne radi kako treba prednji lijevi podizac stakla na golfu 3. ko moze da mi pogleda to? Rekose mi da je do elektronike. Ko drzi autootpad sa golfovima?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Fabiju pitaj, on ti je strucnjak za golfove.
rm -rf /
Zna li neko dje se moze nac za pola 1.4 98' 44kw karike uljne i karike kompresione??I dihtung sto dodje na glavu motora....? hvala....
Roksped 020/875-001
Ovaj drugi pokusacu da ti nabavim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks