a Austrija?![]()
a Austrija?![]()
She is only here to annoy herself!
Pa e, moja greska. U USA su prosli istovremeno kroz cilj a u AUS....
Vidis, poklonio mu pobjedu.
TAKUMI
mislio sam na to da je Barikelo "propustao" i Mclaren i jos neke u drugom dijelu sezone, jednostavno, Brawn je bio neubjedljiv.
pa, ni sa dvije pobjede se ne uzima titula, to ti govorim. Da nije bilo duplog difuzora, koji je po meni ipak bio veoma kontroverzan, i zalili su se svi timovi, ne bi bili ni blizu toj dominaciji koju su imali. Bez toga Newey-jev bolid je bio najnapredniji...
(nečitko)
pa ne znam citas li ti uopste sto ja pisem ? to da se ne osvajaju titule sa 2 pobjede je bash tesko zakljucitija samo pisem da je Bron imao tokom citave sezone konkurentan bolid i da su bez ikakvih posljedica mogli prestati razvoj bolid ranije od ostalih, te da su Batonovi losi rezultati od 7 trke posljedica njegove voznje a ne loseg bolida, toliko...
ok, tvoje misljenje, cinjenice ukazuju na drugo![]()
(nečitko)
Ma bolid je isao ko svinja, ali Button nije bio u formi. To svi kazu.
Performanse bolida smo vidjeli u Brazil. Razbijao je, ali samo zbog toga sto je bio pod pritiskom.
TAKUMI
ma pazi BGP je sve vrijeme forsirao Batona ,a Barikelo je isti br poena uzeo i u prvoj i drugoj polovini sezone, sto navodi na jasan zakljucak da je Baton lose odvozio kasnije ,e sad prednost je bila ogromna i to ti je, ma vec rekoh ranije oni su na startu sezone bili nevjerovano brzi kasnije su se RB, Mcl i Fer(sjajnih nekoliko voznji Raikonena) primakli ali je BGP uvijek bio dovoljno dobar !!!
u 2. dijelu sezone dugme je odvozio koliko mu je trebalo cisto da bi sto sigurnije bez rizika uzeo tu 1 titulu u F1 koju i zasluzuje..nisam ocekivao toliko rezervisanu voznju od njega ali je sigurno i od Rossa dobio instrukcije da ulagani malo kad vec ima toliku prednost
Ha, cuj, on je bio u prednosti kad je imao najbrzi bolid i kad je startovao prvi, tada je najlakse pobijediti. Turisticki do kraja. To moze i Sutil....pa sutil je bio brzi od Rajka..., i to u FI.
Button je mogao izgubit ovaj sampionat, lako. Jedan problem s bolidom i Vettel schamp.
TAKUMI
ja mislim da su fabia i jakuza isti ljudi.......![]()
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
nsx je mislio da sam ja jakuza![]()
(nečitko)
pa i jesi, naslijedio feraristu![]()
ono kad su po hrvatskoj nosile svi smo mi seve, e mi cemo od sad svi smo mi jakuza![]()
U pravu je.
TAKUMI
Djakuzi, aj sad ne pravi se i priznaj da si ja, a da sam ja fabia!![]()
Last edited by verbalni_fajter; 28-12-09 at 13:40.
(nečitko)
posle onoga sto je danas uradio za mene, Fabija je NAJJVECI (nije stamparska graska!)![]()
(nečitko)
Sto je bilo? O cemu ti to?
TAKUMI
Spa 1991:
My GOD!
TAKUMI
Aaaaaaa...ma nista to, djecija posla...
Momci, kasno je sad:
http://www.totalf1.com/full_story/vi...third_Ferrari/
Cujem da postoji mogucnost da u 2010-oj imamo 2 vozaca iz Kerpena u F1.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks