Ma ne znam zasto uporedimo NAJVECEG sa ovim klincima. Glavna tema je sad "Schumacher izdajnik"! WTF? WTFF?

Kakav izdajnik? Posao u Brawn kod Rossa? Napustio Ferrari? Pa i drugi su mijenjali timove. To nije lose. On je uz pomoc Mercedesa i Norberta stigao do ovakvog uspjeha. U uvijek su pokusali da ga imaju, i 1995-e, i 1998-e, i 2000-e.

Covjek je oborio svaki rekord, covjek ima najvise pobjeda, polea, najvise najbrzih krugova...za nijednim vozacem nema toliko prasine - zbog toga je duplo veci od svih njih zajedno. Sjecamo se Monze 2006-e, nijedan vozac nije imao takav announcement. Nijedan vozac nije napustao ovaj sport na takav nacin. Pa sad prije ovog Njegovog povratka, nema te novine osim naseg Monitora koja nije pisala o Njemu, nema te sport web adrese koja nije pisala o Njemu!

Kako su drugi vozaci izasli? Montoya i Villeneue su dobili nogu, cak nisam znao da nece vise da voze dok nije doslo do sledece trke, Coulthard...odmah van...Mikka...Mikka je izasao iz Formule kad je vidio da ne moze protiv NAJVECEG, a po njemu najveci razlog je bio Huggo. Niko ne zali za njima. Nikome ne boli kita...

NAJVECI je prvi vozac koji je i dalje ostao u timu, covjek koji je set upirao 430 Modenu, 458 Italiju......Californiju....covjek koji je ambasador San Marina, ambasador Bakardija, ambasador Unesca, covjek koji daje milione i milione....Unicefu i drugim takvim organizacijama.

Pogledajte klip kad je vozio FXX za Top Gear, koliko buke je bilo kad je skinuo kacigu, a pogledajte koliko je buke bilo kad je Jeremy predstavio novog, njihovog sampiona, Butka.

Kimusa, koji je dobio nogu, koji je nestao iz F1 je trazio 45 miliona. NAJVECI, 7 miliona. Tu se vidi da nije tu zbog para, on para ima dosta, tu je zbog gusta, ne moze bez F1. To je njegov zivot. A ove druge pickurice, nista bez para.
Prica se da su ovi bili spremni da kesiraju do 20 miliona za godinu dana. Krajem 2006-e, BMW mu je nudio 100 miliona.

Ja znam da znate skoro sve ovo, ali jbg, mrzite nekog zbog toga sto je najbolji, najbrzi...NAJVECI.