Onaj sto je briljirao protiv Zvezde?
Neka hvala, Batak je sasvim dobar.
Onaj sto je briljirao protiv Zvezde?
Neka hvala, Batak je sasvim dobar.
Bijo si poziw koi se neodbija
Jokanović je loš izbor,Tumbaković takođe.Balkanijada bi se nastavila.
Ja sam siguran da će Dejo i ljudi koji stoje uz njega i iza njega postaviti neku muppet varijantu za selektora,zato se i spominju ova "imena".
Ako je cilj plasman na kakvo jako takmičenje,i ako to nije domen naučne fantastike s obzirom čime raspolažemo,posebno u odbrani i na sredini terena,onda je apsolutno jasno da se mora birati stručnjak drugačijeg profila i iz "vanka".Spisak mojih želja je prevelik i vjerovatno neostvariv ali imam i jednog kandidata za kog mislim da bi bio dobar i da bi se snašao a ne bi priostao biti krpa, a slobodan je i sa dobrim konekcijama.LUKA PERUZOVIĆ ! Saradnik i jedini istinski sljedbenik škole koje je utemeljio VELIKI Tomislav Ivić.Zna sve o fudbalu i nije sklon trulim kompromisima što je dokazao odbijanjem svog Hajduka jer je u Hajduku totalni haos od petljanja menadžera,lopova i krimosa...Ivić i on su jedno i imali bi za neko vrijeme pokrivenu struku.MOžda i dovoljno dobru da napravimo korak naprijed.
đe su moji postovi sa slobodnim trenerima :?
jel moderator miješao prste ili opet forum pravi zezancije?
Kao što sam i mislio. Ko god da dođe imaćemo zamjerke. Nama kad bi Capello došao ne bi bili zadovoljni. Dobro, možda Capello i bi (većini), ali na primjer Hector Cuper bi bio ravan katastrofi. Bilo bi komentara: Protiv njega i Filipović ima pozitivan skor.
Što se tiče Željka Petrovića, mislim da niko nije predlagao na forumu njega kao dobrog kandidata za selektora. Bile su priče da je previše zelen za sad. I sad kad postaje selektor Bosne i Hercegovine onda kuku-lele za njim.
Kad je Jokanović u pitanju, što se mene tiče (ukoliko dođe) dobrodošao je. Mlad je, već je imao uspjeha sa Partizanom i treba mu dati šansu. Nije manje iskusan od Petrovića, a neki iskusniji tipa Tumbaković, Živadinović, neko je pominjao Okuku su po meni puno gora rješenja. Iz Crne Gore nemamo nikog ozbiljnog (makar od onih koji su već trenirali nekoga), a uzeti neku našu legendu koja još nije imala nikakvog iskustva sa treniranjem je mnogo veći rizik. Takve izlete mogu dopustiti sebi samo vrhunske svjetske selekcije, a čak ni one se nešto nijesu usrećili sa tim. Među tim primjerima samo ću navesti jedan iz sadašnjosti: Maradona. Složiću se sa Savićevićem da bi jezička barijera predstavljala problem (a vjerovatno to sebi ne bi mogli ni priuštiti). Eto, nešto se u posljednje vrijeme često slažem sa njim pa će neko pomisliti da imam veze sa savezom (što, naravno, nema veze sa istinom) ali kad čovjek kaže (parafraziram):
-Naši tereni su nikakvi,
-Sve što je savez uložio u infrastrukturu je nedovoljno jer se za fudbal izdvaja nevjerovatno malo novca,
-kad sudija u domaćem šampionatu pravi 7, 8 grešaka u korist jedne ekipe to nije slučajno i takav više sudit neće,
-tražimo od opština Berane i Bijelo Polje da kupe plac a mi ćemo obezbijediti 5 puta skuplju (od placa) vještačku travu za pomoćni teren a oni neće prstom da mrdnu,
-mlađe kategorije naših ekipa ne idu u inostranstvo iako su pozivani na razne turnire jer klubovi neće da tu ulože ni centa,
-Bolje da smo osvojili još koji bod nego što smo pobijedili Bjelorusiju,
-Igrači treba da igraju za državu a ne za selektora,
-trenere mlađih kategorija povešćemo u Italiju da vide kako se tamo radi,
Sa svim tim problemima našeg fudbala nemoguće je ne složiti se, za razliku od političara koji kažu da je sve bajno sjajno, sve ćeta ali ćemo vam snizit plate. Ne volim kad neko uljepšava stvari a Savićević to ne čini. Pravio je on grešaka, da se razumijemo, i to onih koje je lako mogao izbjeći, ali od njega smo imali mnogo više koristi nego štete. Često se optužuje bez razloga. Jedne godine ga opužuju Nikšićani da protežira Budućnost, druge Podgoričani da protežira Mogren, treće Grbljani i Cetinjani, četvrte ko zna što još nećemo čuti. Na forumu čitamo da on sastavlja reprezentaciju a ne Filipović pa se jedan od igrača naloče alkohola i to kaže i većina se složi. Možda i sastavlja, ali ja to ne znam. Ni ja ni bilo ko sa foruma, samo nagađamo. Još se nije niko sjetio da napiše da dovodi partizanovca za selektora zato što je uvrijeđen od Zvezdine strane jer nije šesta zvezdina zvijezda. Samo neke teorije zavjere.
Da zaključim. Ukoliko dođe Salviša Jokanović, neka mu je sa srećom. Ukoliko neko počne zbog njega da navija za Crnu Goru kao što neko navija za košarkašku reprezentaciju zbog Dula Vujoševića, onda super. Stvari će svakako doći na svoje mjesto prije ili kasnije jer je ovo svima naša država ma koliko neki ljudi sebe ubjeđivali u suprotno. Ako Jokanović ne dođe neka je zdravo i on i mi.
Dick Laurent is dead!
Realno gledajuci ako uporedjujemo vise je Jokanovic imao uspjeha sa Partizanom nego Filipovic sa zvijezdom. Njega su poceli da prozivaju jer nije plasirao partizan u ligu sampiona a ja iako sam grobar smatram da je to sramota jer ih je dvije godine zaredom plasirao u kup uefa.
ehhhhh kad bi taj Uzicaninpristao da igra za nas
![]()
BISOGNA VINCERE !
Fudbalski savez Crne Gore i Fudbalska federacija Makedonije dogovorili su prijateljsku utakmicu „A“ reprezentacija ove dvije zemlje.
Utakmica će biti odigrana 03.03.2010. godine u FIFA terminu, a domaćin utakmice biće Makedonija.
Dva tima su već odigrala jednu prijateljsku utakmicu u seniorskoj konkurenciji – u novembru 2008. godine Crna Gora je u Podgorici savladala Makedoniju sa 2:1.
Stop the world I wanna get off.
aooo, imamo li mi koga za prijateljske osim ovih makedonaca ili slovenaca ?
AJMO CRNA GORO !!!
a okleN ka i vazda padaju dogovori sa selekcijama prejakog Balkana...
Iz današnjih Vijesti:
Kakav je igrač?Reljić u Zvezdi četiri godine
POTVRĐEN TRANSFER VEZISTE RUDARA
Prekjuče najavljeno, juče potvrđeno - Stevan Reljić, 24-godišnji vezista Rudara, naredne četiri sezone igraće u Crvenoj zvezdi, epilog je dogovora prvog čovjeka Rudara Duška Šarića i čelnika beogradskog kluba, Vladana Lukića i Ivana Adžića. Već 3. januara prošlogodišnji trener Rudara i sadašnji sportski direktor “crveno-bijelih” doći će pod Golubinju, sa Šarićem utanačiti preostale detalje i onda u Reljićevom društvu otputovati na “Marakanu” na potpisivanje ugovora.
- Reljić je kvalitetan fudbaler, mlad, može da igra na nekoliko različitih pozicija, sve to Adžić vrlo dobro zna, pa je i logično što u Zvezdi nisu mnogo razmišljali kada su ga stavili na spisak pojačanja. Ni mi nismo puno zatezali, jer je dosta dao Rudaru prethodnih godina, naravno i u protekloj polusezoni i zaslužio je da mu se ne uskrati prilika kakva se rijetko ukazuje u karijeri, uprkos činjenici da će njegovim odlaskom naša ekipa biti značajno oslabljena. Međutim, potrudićemo se da do kraja prelaznog roka popunimo tu prazninu i dovoljno jaki nastavimo borbu za trofeje u prvenstvu i Kupu Crne Gore - kaže Šarić.
Pored Reljića, blizu odlaska iz pljevaljskog prvoligaša je i lijevi spoljni Dušan Nestorović za čije usluge je zainteresovana novosadska Vojvodina. Sudbina tog transfera biće poznata narednih dana.
Podsjetimo, novi član Rudara prije tri dana postao je doskorašnji igrač Dečića, Ferid Idrizović, a šuška se da bi uskoro privremeni stanovnik Pljevalja mogao da postane i mladi crnogorski reprezentativac Miloš Stevović iz Lovćena.
Dick Laurent is dead!
Kasno Marko na Kosovo stize, vec je potpisao za neki kineski klub
On bi bio odlicno (kratkorocno, star je covjek) rjesenje
Zna sa igracima sa ovih prostora, zna sa "zvijezdama", uvjerio bi ih da su bolji od Ronalda i Mesija skupa, a tek kakva bi euforija vladala oko reprezentacije
Bosna je bila u raspadu sistema kad je on dosao, s njim su bili ispred trece ekipe sa EP
Poslednjeg dana 2009. godine i novosadska Vojvodina je stavila "nešto ispod jelke".
Trećeplasirani tim Jelen Superlige Srbije, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Rudara iz Pljevalja Dušanom Nestorovićem. On ima 23 godine i igra na poziciji levog beka. Za Rudar je odigrao 45 utakmica i postigao dva gola, a kuca na vrata reprezentacije Crne Gore.
mtsmondo.rs
Novi Jovetić od leta na "Marakani"
Izvor: Sportske.net, Sportski žurnal
Jedan od najtalentovanijih igrača Budućnosti iz Podgorice moraće da sačeka leto kako bi se preselio u Crvenu zvezdu.
Već smo pisali da je Crvena zvezda zainteresovana da na "Marakanu" dovede Marka Vešovića, jednog od najtalentovanijih igrača podgoričke Budućnosti, ali će izlgleda transfer morati da sačeka leto.
Dogovor ove zime nije postignut, a postoji mogućnost da osamnaestogodišnji igrač Budućnosti pauzira nekoliko meseci, jer nije želeo da produži ugovor sa matičnim klubom.
Tako bi na leto najverovatnije postao član Crvene zvezde.
ma nabijaju cijenu.i zvijezda je kupila drugog lijevog beka kod njih pa se sad pitaju čija je mačka u džaku![]()
[quote=nikolaNK;1419408]On je iz Priboja,a šta je po nacionalnosti.........
Zar nije Nestorovic srbin?![]()
Stop the world I wanna get off.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks