View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 320 of 2253 FirstFirst ... 2202703103163173183193203213223233243303704208201320 ... LastLast
Results 7,976 to 8,000 of 56318

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Bozowsky View Post
    Bolje da je ostao Filipović nego Tumbaković i Jokanović zajedno da dođu. Ne zna se koji je gori. I ja sam bio za to da Filipović ode, ali kad vidim ko treba da dođe umjesto njega muka me hvata. Bolje da su ako već nemaju para angažovali ovog Ivanovića iz Budućnosti ili Peca Rakojevića. Moja želja bi bio Katanec ako je ikako moguće.
    Ne no Simone Lentini!
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alooo, Walter Zenga je bez angazmana...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

reko dejo samo trenere sa naseg govornog podrucja
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trenirao covek Zvezdu, naucio srpski...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Bolje da je ostao Filipović nego Tumbaković i Jokanović zajedno da dođu
    Bolje bolje,treba mu dat jos jednu sansu.....:burp:
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,092 Posts

Bolje da je ostao Filipović nego Tumbaković i Jokanović zajedno da dođu. Ne zna se koji je gori. I ja sam bio za to da Filipović ode, ali kad vidim ko treba da dođe umjesto njega muka me hvata. Bolje da su ako već nemaju para angažovali ovog Ivanovića iz Budućnosti ili Peca Rakojevića. Moja želja bi bio Katanec ako je ikako moguće.
    A po čemu je molim te to bolji Filipović od Tumbakovića?
    Da nije osvojio što.Ovaj makar ima 5titula sa Partizanom,nekolika kupa,kup i vicešampion Kine(ipak to nije lako uzet u zemlji sa milijardu ljudi koliko god mi sa podsmijehom gledali na njih),trenirao je i AEK.A što je vrlo bitna stvar on je formirao veći broj igrača negoli Filipović,Jokanović i Katanec zajedno.Možda bi konačno počeo da daje šansu mlađima koji bi se borili a ne kao oni đedovi na izdisaj.
    Što se tiče trenera iz naše lige,samo nek su zdravo.Da što valjaju ne bi se šetali između ovih par klubova nego bi ka Grof ili onaj Radulović pošli napolje i zaradili pare.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,739
    Thanked in
    1,092 Posts

evo par njih koji odgovaraju(sa ovih su prostora) a koji su slobodni valjda.ostalo je zauzeto ili mi za to nemamo para

http://www.transfermarkt.co.uk/en/tr...inenblick.html
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/tr...inenblick.html (mada mislim da je on prekinuo sa poslom)
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/tr...inenblick.html (i on se vjerovatno povukao posle srčke a i teško da bi prihvatio da se toliko nervira ).

možete i sami pogledati spisak trenera,sve što bi tražilo veće pare zaboravite a isto tako i one koji ne pričaju naš jezik
    pominjat Zengu je malo bzvz.on nije imao ništa više uspjeha sa klubovima nego gore navedeni a košta bi pofino.koliko bi uradio je pitanje

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Dejan Savićević: Jokanović bi sa uspehom mogao da obavlja tu odgovornu funkciju. Osvojio je dve duple krune s Partizanom i tako ušao u istoriju, a kao igrač je sarađivao sa jakim trenerskim imenima.
    Predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević kaže za Press da je njegov dugogodišnji prijatelj i saigrač iz reprezentativnih selekcija Slaviša Jokanović jedan od najozbiljnijih kandidata da preuzme funkciju selektora bivše jugoslovenske republike!
    Jedan od najvećih majstora u istoriji balkanskog fudbala poručio je da izuzetno ceni minuli rad Slaviše Jokanovića, te da je reč o čoveku koji bi mogao „hrabre sokolove" da uspešno vodi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se održava 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj. Bivši as Crvene zvezde i Milana kaže da još uvek nije zvao Slavišu Jokanovića, a da će ime čoveka koji će na klupi Crne Gore zameniti Zorana Filipovića biti poznato do februara 2010.
    Slaviša je pošten momak
    - Od dana kada smo saopštili da tražimo selektora telefon mi non-stop zvoni. Uglavnom me zovu novinari. Znam da je vaš posao takav morate da pišete i pomalo izmišljate... Međutim, mogu da vam kažem da je Slaviša Jokanović jedan od najozbiljnijih kandidata da preuzme kormilo naše reprezentacije. Još uvek ništa nismo odlučili, ali mislim da bi Jokan sa uspehom mogao da obavlja tako odgovornu funkciju - istakao je Dejan Savićević u razgovoru za Press.
    On je svoj stav potkrepio činjenicom da je Jokanović za vreme dvogodišnjeg mandata u Partizanu osvojio dve duple krune i postavio nove standarde u srpskom fudbalu. Takođe, Savićević smatra da je Jokanović izučio zanat jer je tokom blistave igračke karijere imao privilegiju da sarađuje sa istinskim trenerskim veličinama.
    - Ne vidim nije jedan razlog zbog kojeg Slaviša Jokanović ne bi mogao da bude selektor Crne Gore. Pošten je momak, a znanje je pokazao tokom rada u Partizanu. Osvojio je dve duple krune, i tako ušao u istoriju. Nije zanemarljiv podatak da je kao igrač bio član velikih evropskih klubova, da je sarađivao sa jakim trenerskim imenima. Sigurno je pokupio znanje. Samo još nismo doneli konačnu odluku, ali, kao što sam već rekao, Jokanović je jedan od najozbiljnijih kandidata da nasledi Filipovića - rekao je Dejan Savićević.
    Samo da govori naš jezik
    Čovek koji je tokom igračke karijere ostavio neizbrisiv trag na Apeninskom poluostrvu tvrdi da neće iskoristiti svoje brojne kontakte u inostranstvu i na klupu Crne Gore dovesti trenera sa jakim pedigreom na Starom kontinentu.
    - Jezička barijera može da predstavlja problem. Budite ubeđeni da će novi selektor Crne Gore biti neko sa ovdašnjeg podneblja. Nije bitno da li je reč o Srbinu, Hrvatu ili muslimanu. Samo da govori isti jezik - kaže Dejo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Predsednik FS Crne Gore kaže da revnosno prati zbivanja u srpskom fudbalu, pogotovo u Crvenoj zvezdi. On tvrdi da je Crvena zvezda napravila pravi potez angažovanjem Marka Mugoše, jednog od najistaknutijih članova čuvene generacije omladinaca Budućnosti iz Podgorice.
    - Baš mi je drago što je Mugoša potpisao za Crvenu zvezdu. Znam ga kao dobrog igrača, koji je verovatno „nadošao" u čačanskom Borcu - poručio je Savićević.
    Prema još nepotvrđenim informacijama, Crvena zvezda želi da dovede Marka Vešovića, možda i najtalentovanijeg igrača Crne Gore. Savićević kaže da nije čuo za takvu mogućnost, ali da bi pomenuti tinejdžer predstavljao istinsko pojačanje za crveno bele.
    - Nisam čuo da Zvezda želi Vešovića. Mali je odličan, igra na krilnim pozicijama. Otac mu je bivši fudbaler. U ovom trenutku Vešović, koji je rođen 1991. godine, sigurno je najtalentovaniji igrač Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    A po čemu je molim te to bolji Filipović od Tumbakovića?
    Da nije osvojio što.Ovaj makar ima 5titula sa Partizanom,nekolika kupa,kup i vicešampion Kine(ipak to nije lako uzet u zemlji sa milijardu ljudi koliko god mi sa podsmijehom gledali na njih),trenirao je i AEK.A što je vrlo bitna stvar on je formirao veći broj igrača negoli Filipović,Jokanović i Katanec zajedno.Možda bi konačno počeo da daje šansu mlađima koji bi se borili a ne kao oni đedovi na izdisaj.
    Period kad je Tumbaković vodio Partizan i kad je osvojio te famozne titule su devedeste kad su Zvijezda i ostali klubovi morali da rasformiraju i rasprodaju timove dok je Partizan mogao uz pomoć tadašnje vlasti da dugo zadrži kvalitetne igrače. Sa igračima sa kojima je raspolagao Tumbaković svako bi osvojio to što je on osvojio. A karijera u AEK-u mu je blistava, najuren je posle par mjeseci. Što se tiče Kine, svaka mu čast, ali ako mu je to najveći domet onda bih radije Jokanovića ili Filipovića. Jokanoviću bar nije kao Tumbakoviću Bjeković sastavljao tim a i mlad je trener pa će možda i biti nešto od njega.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Jokanoviću bar nije kao Tumbakoviću Bjeković sastavljao tim a i mlad je trener pa će možda i biti nešto od njega.
    Ne pricaj gluposti.
    Molim te.

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Ne pricaj gluposti.
    Molim te.
    Ti ne čitaj ono što ja napišem ako ti se ne sviđa.
    Molim te.
    I slobodno pričaj gluposti.
    Molim te.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Ti ne itaj ono to ja napiem ako ti se ne svia.
    Molim te.
    I slobodno priaj gluposti.
    Molim te.
    Pricas neistine,i to napamet.
    Sto nije ni malo korektno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Posto se vec gadjete sa imenima, evo da predlozim ja jednoga ako nije bija...

Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Petrovic Zeljko trener BOSNE...
    Jokanovic mediji prenose moguci selektor CG!!
    Zar moramo da pustimo Zelja Petrovica da bude selektor Bosne pored nase repke..ja ovo ne mogu da shvatimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Ne trazi logike kad su nasa posla u pitanju. Ni Brano Milačić ne valja a sto ce poslije biti ono "File vrati se" to nikome nista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa vecini nijedan nece odgovarati, sve da dodje Hidink ili neko slican, zbog nerealnih ocekivanja. Cg je mala zemlja i tesko moze da dodje do nekog takmicenja, i zbog toga ce svaki njen rezultat ukoliko nije plasman na EP ili SP biti neuspjeh. Filipovic je imao solidan rezultat, da je moglo bolje, moglo je, ali je moglo i gore. Ipak glavni problem je sto neko naredjuje ko ce igrati, tako da Filipovic i nije imao potpunu slobodu, samim tim po meni ne bi trebao da trpi neke jake kritike, iako smatram da nije neki trener.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa to je i sustina cijele ove price, dovesce fscg tj dejo ko mu bude odgovarao i nista se nece promjeniti... i moja baba zna da dok dejo bude na celu fscg tj zainteresovan da zastupa belu kragnu reprezentacija, liga tj klubovi nikad nista nece uradit...

nego dobro, valjda u nasoj drzavi, lopovi, mafijasi su najsposobniji ljudi kad je rukovodstvo u pitanju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budi siguran da ce Jokanovic doci jedino pod uslovom ako mu obecaju potpunu slobodu...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Jokanovic... Veliko trenersko ime.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Ima on siroma,jos da uci da bi dosegao Filev stupanj...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja sam da mu se da 100 dana

Gore od ovoga ne moze, treba dat sansu covjeku...
    Upravo to.

Ne znam sto su ljudi ocekivali, Hidinka i slicne. Ocigledno je da nas savez ne zeli da izdvoji para za dokazanog strucnjaka.

Ja sam samo htio da Filipovic ode, to je sve. Gore od situacije u kojoj 4 fudbalera sami smisljaju sto ce napravit, a ovi ostali cekaju da vide oce li sto napravit i pripomognu dje mogu, ne moze.

Sa Filipovicem je isto kao i bez trenera, tako da...

Nema nikakve sumnje u to da je Jokanovic kvalitetniji. Sad koliko je kvalitetan i kakav ce odnos napraviti sa igracima, to ostaje da se vidi ako dodje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako dodje jokan, mozda i knezevic zaigra za nas...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jedino sto meni smeta je to sto je to neiskusan trener...
    Mozda bi zato prije vidio Tumbakovica tu, ipak ne zelim da gledam da se neko uci trenerskom poslu na nasoj reprezentaciji...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    A evo iskreno, koga bi ti volio za trenera? Jokanovic nije trenersko ime, ali je radio 2 godine u Partizan, sasvim pristojno i pritom je tek na pocetku karijere, mlad je, sto znaci da ima sigurno motiv i zelju i prostor da napreduje. A bas da cujem koga bi ti volio?

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Shto se toga tiche volio bi ja Murinja,Kapela... Nego nam ne mozhe bit'
    Ali mislim da Jokanovic nije bash najsrecnije reshenje. Nishta bolji od Filipovica...
    Slazem se.

Page 320 of 2253 FirstFirst ... 2202703103163173183193203213223233243303704208201320 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)