1.Sto se tice kvaliteta slike potpuno si u pravu,to mogu neki i ovdje da potvrde,jer sam pricao s ljudima o tome upravo na cdm-u(preko pm-a)
2.BBM ima najbolju ponudu kanala NAJBOLJU,niko ne moze da se mjeri sa njima,imaju sve domace kanale,imaju Hrvate,imaju Viasatove,Foxove,Sportklubove,ako ubace i Arene(a mislim da oce,nego imaju problem sa kapacitetom) jednostavno nemaju konkurencije sto se tice ponude
3.Jakuza koristi ADSL ovih monopolista(ne zato sto su dobri,vec zato sto moram),zivim preko Morace,tacno preko puta Bloka 5,mogu da uvedem koju god ocu kablovsku(cak i M-Kabl),ali necu,dosta mi je TTV!
Treba li ti jos nesto,maticni broj,ako oces malo vesa da mi posaljes da ti operem meni nije problem
4.PI-Com vremenska prognoza TV je najbolja a nema u ponudi
Viasat History
Viasat Explorer
TV1000
AXN
SciFi
History
Sport Klub
Sport Klub+
E!
MGM
ID
F&H
Fox Life
Fox Crime
Aj kad ti tako velis,joj sto volim ove klonove
5.Arena ce biti u posebni paket i placat ce se oko 5 eura,s tim sto ce Arenasport 1 biti u osnovni,kad vec nece da vam odgovore ovi koji bi trebali,onda cu ja![]()

Reply With Quote

Pirelli i Thomson 4 port WiFi routeri su preporuceni i podrzani routeri koje ADSL korisnik dobija kada poruci Extra TV. "TV only" korisnici dobijaju D-Link 360R bridge.

, zezam se ..... Bice i ovih kanala na extra tv , bice nekad 
Bookmarks