ja sam se nashao u bg za vrijeme prikazivanja i gledao ga u 3d,2 ipo sata buljenja u naochare i nije ostavilo poseban utisak na mene bar shto se tiche 3d dijela...pandora je napravljena savrsheno i na tome im svaka chast.takodje,animacije su savrsheno odradjene i posle district9,"ljudski" pokreti(tj animacija kretanja na'vi-ja u ovom sluchaju) su najvjernije prikazani do sad.fluidnost pokreta je bila skoro pa savrshena...zivuljke su stvarno originalne ali sam imao utisak da je premalo detalja na njih(pogotovu bice koje je lichilo na vuka sa crnim desnima je izgledao nekako kao da mu je falilo par tekstura) .od svih,ikrani i oni chekicari su definitivno najbolje odradjeni. sad ce me vjerovatno vecina napasti ali kad bih imao 12 godina za mene bi ovaj film bio neshto nevjerovatno jer je pricha kao u diznijevim crtacima.pricha nije losha,prosto je....djechija.kao neka cura shto je gore rekla,da pusti malo dijete u sebi da se razonodi.nadao sam se da ce film izazvati odushevljenje u meni poput onog kad sam prvi put upalio final fantasy - spirits within,ali ni izbliza.CGI jeste breakthrough,tu nema priche, ali gledano kao cjelina mislim da je film zestoki promashaj posle onolikih najava...

) .od svih,ikrani i oni chekicari su definitivno najbolje odradjeni. sad ce me vjerovatno vecina napasti ali kad bih imao 12 godina za mene bi ovaj film bio neshto nevjerovatno jer je pricha kao u diznijevim crtacima.pricha nije losha,prosto je....djechija.kao neka cura shto je gore rekla,da pusti malo dijete u sebi da se razonodi.nadao sam se da ce film izazvati odushevljenje u meni poput onog kad sam prvi put upalio final fantasy - spirits within,ali ni izbliza.CGI jeste breakthrough,tu nema priche, ali gledano kao cjelina mislim da je film zestoki promashaj posle onolikih najava...

Bookmarks