bjeste od case djaoljega...vidite li da sa njim nema rasprave![]()
case...bogomi su te napali virtuelno...inache bi mu ja glavu slomio
bjeste od case djaoljega...vidite li da sa njim nema rasprave![]()
CaseLogic ima samo taj problem subjektivnosti, inače momak piše sve najbolje o Interu, isto ka' što ti, laciale pišeš sve najbolje o Barseloni, iako si lacial.
Tako da momku ne možete ništa da prigovarate. Istina je da pomalo pretjera, ali i vi ste svi takvi za svoje klubove.
Sad ođe da neko reče Ronaldo bolji od Mesija, ili Real od Barselone, odma bi skočio neki simpatizer katalonske ekipe i počeo da smara do besvijesti.
$edite obraza vam...
This is not the joke. We're here.
Dnevno ima 300 razlicitih verzija o transferima igraca i sl.Pa novine i zive od tih spekulacija rekla-kazala.
Spominjete Maicona,kad nesto pricate barem koristite argumente.Sto se tice prelaska u Real,znate li da oni na desnom beku imaju vec vrhunskog igraca.Taj isti igrac ne zeli da igra stopera vec desnog beka.
Zar nije logicnije da kupe Vidica na ljeto,nego da imaju 2 desna beka,mucnite malo tikvom.Vidic ne zeli jos da produzi ugovor sa Mancesterom,jer ce posle SP imati mnogo ponuda.Tako da je Realu potreban stoper njegovog kvaliteta i sve ce napravit da ga dovedu.Takodje,Real je potrosio ljetos grdne pare i mora pametno da kupuje.
S druge strane,od Nove godine bi trebalo u Spaniji da se poveca porez na platu igraca na 40%.Mislim da niti jednom igracu nije zanimljivo kad mu uzmu pola plate,tako da nece bas rado igraci odlazit u Primeru.
Ja samo da rechem da maximalno podrzavam CaseLogic-a u svemu sto je izrekao na ovoj temi odje vezano za Inter, i da je to covjek koji daje primjer i pokazuje kako treba da se voli svoj klub! Ima sad da mu isklikam i dam reputation za ove postove za inat svim dushmanima.![]()
C'E SOLO L'INTER!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Nekad je ovaj podforum bio kvalitetan dok nisu dosli laici i sarlatani.
Inace imate podforum Navijaci!!! pa tamo vodite raspravu o vasim klubovima.
Last edited by svet0; 25-12-09 at 08:16.
Živio mi Srđane Aleksiću!
vartio se cika Betega u Juve - on ce sad odlucivati o transferima zajedno sa Alesijom Sekom. Ocekuje se da "zrtva" bude Felipe Melo koji ce prvi biti stavljen na transfer listu. Hidink se sve vise pominje kao buduci trener Juventusa.
A ko si ti da odredjujes ko je laik, a ko strucnjak? Sofro npr definitivno nije laik sto se tice sporta uopste, cak suprotno, ali je zagrizen previse i ne zivi u realnosti. I niko ne bi imao nikakvih problema sa njim i sa tom cinjenicom sto je takav, da on svoju zagrizenost ne donosi i na posao, tj. da nas ne smara dok gledamo utakmicu, pogotovu ne one utakmice kad se na terenu ne nalazi klub o kome on prica.
Sa druge strane, ovo je forum i svak ima pravo da iznese svoje misljenje u skladu sa pravilima, i da cak i pokaze svoju pristrasnost u nekim komentarima. Zato bih ti predlozio da se ili ukljucis u raspravu kako treba i kako dolikuje, ili napustis i ovu temu i podforum (naucio si valjda razliku) kad ti vec ne odgovara "strucnost" clanova koji ostavljaju komentare, umjesto sto blago receno beogradskim zargonom kenjas, podjebavas i ponizavas kao u postu gore. Jer, ponavljam, ovo je FORUM, i kad bi svi mislili i pisali isto i bili isti, on ne bi ni postojao.![]()
Last edited by Luximus; 25-12-09 at 11:50.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Barselona je igrala najbolje prosle sezone, ako gledamo sve ukupno, imala je jaku ekipu, razvaljivali su od starta...pa ipak svi znamo da su u dvomecu sa Celzijem nadigrani i da su nezasluzeno prosli i osvojili Ligu Sampiona. Da je bilo pravde, Celzi bi igrao finale, a Barsa samim tim NE bi bila u prilici da osvoji cak 3 trofeja (LS, Superkup Evrope i Svjetsko klupsko prvenstvo).
Ove sezone odgovorno tvrdim da NIJESU najjaca, sto bi hrvati rekli, momcad, ali medju najjacim to jesu.
A sad sto se neko po forumu "preshaltava", to me ne zanima. Njegova stvar.![]()
Ja znam momka koji je navijao jedne sezone za Juventus, druge za Milan, trece za Real, cetvrte za Barselonu, pete za Inter, pa opet onda za Juve... A znam i ljude koji su bili liberali, a sad su DPS... Znam jednog sto je bio "veliki srbin" pa postao "veliki crnogorac" preko noci. U stvari znam ih vise. Ne licno, ali ih znam sa televizije.Preshaltavaju se ljudi, jedni zbog trofeja, drugi zbog guzice, treci zbog malo eura... Tako vi je to...
Last edited by Luximus; 25-12-09 at 12:21.
Moje misljenje je moje misljenje i ja vidim stvari onako kako ih ja vidim i tako ih i prezentujem i ti tu ne mozes nista. Tacno je da je ovo forum i valjda svi znamo sta forum znaci, ali citajuci i gledajuci ove topic-e (ne podforume, hvala ti sto si me ispravio) na svakom se topic-u prica u navijackom "stilu" sto je ok ali ne treba u svim topic-ima pricati o jednoj te istoj temi jer za to postoji vec ODGOVARAJUCI topic.
Mislio sam u tom pravcu. Valjda sad kapiras. A vjerujem da si se osjetio prozvanim jer je moj post bio nakon tvog, koji ako mi vjerujes nisam ni pogledao vec sam se fokusirao na neke druge.
Ako malo pogledas na svakom topic-u se PREPUCAVA (u navijackom tonu) o Milanu, Interu, Juventusu itd. jel toj temi mjesto u recimo topic-u FUDBAL - vijesti , zanimljivosti , transferi ...!!!????? Po mom misljenju, NE.
Last edited by svet0; 25-12-09 at 12:42.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Nisam se ja osjetio prozvanim, vec ne volim da se ljudi nazivaju laicima, jer ne mora neko biti nikakav narociti strucnjak da bi gledao fudbalsku utakmicu npr. i navijao za neki klub. Ja cak znam jednu stariju gospodju koja je vatreni navijac jednog kluba i prati svaku njegovu utakmicu na televiziji, umjesto da gleda latinoamericke sapunice. I slazem se ja sa tobom da ne treba na svakom topicu da se prepucava u navijackom tonu, ali ja to opravadavam tako sto vjerujem da je to sve strast prema fudbalu, prema klubovima za koje svi ovi ljudi navijaju...
Last edited by Luximus; 25-12-09 at 12:50.
Brate ja nmg da vjerujem da ti razmishljash na taj nachin: Ako gledamo sve ukupno, Celzi mozda ne bi osvojio CL samim tim ne bi bi igrao Super Kup i ne bi imao priliku da osvoji ovo sr@nje za klubove..
sve je to "ako,kad bi,bili bi.."
Poenta price je da su ovi ludaci osvojili sve shto se moglo osvojit !
Pa do skoro trodupla kruna je bila misaona imenica
Lichno vishe volim Chelski,ali Barca je najjacha ekipa![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Tebra, razumijem ja sta oces reci i sve se ja slazem sa tobom, osim ovoga sto me nijesi razumio. Ja nijesam rekao da bi Celzi osvojio LS, mozda bi, mozda ne bi, to je manje bitno u ovoj prici. Barselona je imala sjajnu sezonu i igrala je fenomenalno, ali je naisla na jednog genijalnog fudbalskog stratega Gusa Hidinka koji je preuzeo Celzi u pola sezone da mu pomogne i taj Celzi je u tom dvomecu, nadigrao tu sjajnu Barselonu, pogotovu na utakmici na Bridzu, i da je bilo fudbalske pravde, ko sto nije, i ko sto je nema (da ima, Francuska ne bi mozda igrala na Svjetskom prvenstvu u Juznoj Africi), Barselona nije trebala da prodje Celzija tada. Sto ne znaci da oni nijesu bili najjaca ekipa prosle godine, ali jednostavno, nadigrani su, i fudbalski i takticki u tom dvomecu. Barseloni svaka cast na osvojenim trofejima prosle sezone, ko rek'o da ih nijesu zasluzili igrama tokom citave sezone oca mu yebem, ali kapiras sto ocu da ti kazem...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks