Uuuhhhhh kako su ga samo precijenili...pato prima 2 miliona,dovoljno je to reci...
ali s obzirom da je besplatan,moze bit i dobar potez,posebno jer eto ide na kup afrike
inter ponudio pandevu ugovor na 5 godina sa godisnjom platom od 3 milionn eura.
sa 800.000 na 3 miliona.mashalaaaaaa.
TOni potpisuje sjutra za Romu.
Uuuhhhhh kako su ga samo precijenili...pato prima 2 miliona,dovoljno je to reci...
ali s obzirom da je besplatan,moze bit i dobar potez,posebno jer eto ide na kup afrike
Raise my hammer,take my aim
Roma znaci odlucila da se ukopa do kraja...
Bijo si poziw koi se neodbija
S obzirom da bi za obestecenje za dobrog napadaca dali te pare koliko ce on dobit za 5 godina igranja + jos plata za njega, to je dobar potez. Odlicnog napadaca dobijamo za dzabe (bez obestecenja) i to igraca koji moze da igra i u Ligi Sampiona!
Last edited by Luximus; 24-12-09 at 15:22.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Dobar je potez uzet igraca prakticno za dzabe.
Los je potez uprave ako misle da Pandev zamijeni Etoa dok je odsutan.Pandev nije odigrao utakmicu preko 6 mjeseci+treba mu vremena da se uklopi u ekipu,tako da ako neko ocekuje da ce da zamijeni Etoa na 4-5 meceva grdno se vara.
Sve u svemu,kad je besplatan,treba sve uradit da potpise za nas.
Pandev je zeljan utakmica. Ima da grize. Nek odigra dok ne udje u formu po 45 minuta na nivou tih 4-5 meceva, i bice super. Imamo mi jos napadaca i osim Etoa...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ledezma sva je preilika ide put Torina (iako ga zele i u napulju)...u zamjenu se nude 5 miliona eura ili pola ugovora tijaga ili djovinka. Veselo je krenulo.
Kruz ce , sva je prilika, put Njemacke (Hamburg), Rokija trazi Fiorentina, Kolarova BAjern...
djovinka necete dobit sigurno,mada je steta sto takav igrac trune u juventusu i grije klupu mrtvom dijegu...
nego sto je to,jel se opet rasprodaje lacio?
Zali boze onog Mela i Sisoka, ima da istrunu u Juventus. A kako javljaju po internetu, Real i ManCity nude velike pare za Maikona. Obzirom da bi valjalo isforsirat Santona, a pri tome se za Maikona sad mogu uzet velike pare, mozda Inter i odobri to. 40 miliona za desnog beka, kolko navodno nude, je velika cifra. Em otvaraju prostor talentu iz primavere(koji ima strasan potencijal, a i skroz je normalan momak tako da ne sumnjam da ce za koju godinu biti odlican igrac), em sto dobijaju kesa da uloze u neke nove mlade igrace i tako osvjeze ekipu. Za odbranu se spominju Kjaer i Boateng iz Hamburga, na sredini se spominju imena Galope i Gurkufa, a za napad ce valjda dosta zavisit od toga da li ce dovest Pandeva i kako ce se on pokazat, a spominje se Kavani iz Palerma. Al ovo sve na ljeto, Morati je u intervjuu porucio da u januaru nema trgovine, sto neki dovode i sa pricom da Murinjo na kraju sezone napusta Inter i ide u Englesku il Spaniju, pa predsjednik ne zeli da dovodi igrace prije nego se iskristalise ime novog trenera(tu se spominje Loran Blan, a ja bih licno volio da vidim Hidinka).
I da, ozbiljno se Inter zagrijao za Kolarova, posebno ako prodaju Maikona sad u januaru.
Cudi me da ga nisu i ljetos prodali.To bi bio odlican posao isto kao i za ibrahimovica...
Neinformisanost je cudo..
Maicon je tek produzio ugovor do 2014 i reka je da ne ide nidjeP.s. Santon je lijevi bek, a ne desni
Ali sto je 100% - Maicon ne ide
Kjaer i Boateng nam ama bas nista ne trebaju. Moguce da ce jedan doc ako ode Cordoba u Mancester City..
Kavani je zavrsena prica jer ga ne daju njegovi, a Pandev stize 99%, i to za DZ!
Murinjo je izjavio prije neki dan da sigurno ostaje do kraja ugovora a to je 2012 godina.![]()
Tako da i to pada u vodu.
Gurkuf treba Bordou za LS, a na ljeto ce da se pregovara.
Bez lupanja ubuduce, barem o Interu...![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne zaboravimo i cinjenicu da je case logic bio 100000000000 % siguran da ibra ostaje narednih 23423 godina u interu...![]()
Da znas da ovo ima logike mada ce situacija puno zavisiti od toga sta ce Inter da uradi u LS. Ako sa Celzijem bude blamaza kao sa ManU prosle sezone onda stvarno Murko i treba da ode.
Ovo za Hidinka bi bilo dobro mada ja nesto mislim da bi prije moglo doc do trampe Inter-Liverpul tj. Murko-Rafa.
Hidink je cudo od trenera! Kad ode Murinjo, njega bih volio da vidim na njegovom mjestu, ali tesko ce se to realizovati. Mada i Rafa je extra klasa trener. Sve su to vrhunski treneri i strucnjaci, to je jasno ko dan.
Ako se vala ko nalupao na ovom podforumu, to si ti
To sto Murinjo kaze, dimosevi. Na kraju, ne pita se on, nego MorattiSlicno vazi za Maikona, ionako ce mu dat vecu platu u Realu il ManC. tako da se nece puno bunit ako Inter odluci da ga proda. Santon je desni bek, jer da malo pratis fudbal, znao bi da je poceo na toj poziciji u primaveri i igrao sve do debija za prvi tim Intera. Al je strucni stab procjenio da je Maikon i dalje bolji, pa su ga bacili lijevo
A mali je i desnjak.
Naravoucenije - nista nije izvjesno u svijetu fuzbala, pa ni ova moja prica. A ti si svojevremeno bio na liniji sa Ibrom koji je obecavao da ostaje u Interu, sto ti je potvrdio i Murinjo kad ste isli na veceru u Mashu. Ajde sjedi, bez zajebancije. Odmori.
Navijac-Intera-sa-zdravorazumskim-i-objektivnim-razmisljanjem VS Navjac-Intera-potpuna-suprotnost-prvog.
Priceless![]()
DICIOTTO
Ajde kad vec ocete - koji ce od vas milanista prvi nosem u prkno![]()
zasto necemo dobit djovinka , bar na pozajmicu. juve ne igra vise Cl
Lacio je u problemima, ne finansijskim, koliko su rezultati losi i koliko lose ovaj tenkre lotito vodi klub. Ako je istina da je pandev trazio 2 miliaon platu onda je i trebao da se proda ali ovako...nemam rijeci. i sad evo brze bolje taj isti lotito oce da uvali ledezmu pos vaku cijenu-da mu i on ne ode bez pare i dinara.
Sto se Intera tice mislim da se Maikon ne smije prodati. Ako oce da pucaju na nesto veliko bez tog igraca se ne moze. 40 miliona su velike pare ali zamjenu z anjega ne mogu naci-bar ne u dogledno vrijeme.
Santon igra i lijevo i desno mada to nije ni bitno jer, opet podvlacim, prejak je i prebitan maikon igrac za inter i za njega nema zamjene (bez ako nece alvesa ili ramosa da dovedu).
englezi pominju sad anrija kao moguce pojacanje sitija- u januaru ne vjerujem a na ljeto mislim da ce sigurno napustiti barsu, siti ili amerika.
Venger je izgleda odlucio da riskira i trazio je Huntelara za januar (da zamijeni van persija koji ce zbog povrede duze vrijeme odsustvovati sa terena).
Ali postoji nesto sto se zove PLAN i nesto sto se zove OCU DA OSVOJIM LS!
Mucni glavicom.
Hhahahahha zasto bi mu dali vecu platu? Inter je poznat po suludim platama![]()
Da, ali Santon je sam izjavio da je zavolio poziciju lijevog beka i da ce tu i ostati. Dati bolje on od tebe zna, sto mislis?
Neka de, no ajde da se sprdamo sa ovima Bilanistima...Eo ja cu prvi pocet:
http://digilander.libero.it/chinonsa...in_SERIE_B.jpg
UHHH KAKO SAM SAD SRECAN![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Što se Pandeva tiče, zar nije poenta uzimanja fudbalera za dž upravo to što će se uštedjeti na parama za transfer? Ne u tome da te iste pare koje bi potrošili podju na platu fudbaleru koji sigurno ne zaslužuje toliko visoka primanja i koji je i onako vrlo nesigurna kupovina.
Case nedostajao si mi
Vidim pominje se i neki plan za osvajanje Cl,opa bice jos i nesto od vas...Nego,ovaj reci mi sto cete sa celzijem?Mozda bolje da izvedete rezervni sastav,iz vise rezloga.Em se moze muro pravdat,em fino odmorite igrace za livorno,kataniu,bolonju i ostale.Jebiga poso je ibra,sad morate bit ful spremni za te derbije![]()
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks