itunes "ne vidi iphone , vjerovatno sto nije upaljen...ne moze itunes da dodje do onofg dijela gdje prikaze iphone....kada ga upalim samo dodje do logoa i tu "zaglavi"....povremeno se kao sam restartuje , ali to izgleda samo kao neki bljesak...
E , ne moze se ni istuliti normalno , nego moram uciniti ovo sto Stivi kaze , home button i power button yajedno 7/8 sekundi , pa onda se ugasi....
Mogu li jos sto probati , prije no ga zaždim u kompjuter...da im hebem oca oboma te se i$ekirah ovoliko....
Last edited by GuGi; 15-12-09 at 20:16.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
drzis power dugme 3 sekunde pa potom nepustajuci power dugme pritisnesh home i zajedno drzish 10 sekundi, a nakon toga pustish power dugme i nastavish da drzish home narednih 15 sekundi i ulazish u DFU mode pa potom idesh na restore.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nesto je shebano.....sve uradih kako rekoste , ali nece....poslije pokusaja restora itunes izbaci poruku
Iphone could not be restored, An unknow error occured (1611)
i kada ponovo upali iphone stoji ova slika
![]()
koji ti je OS bio u njega , i je li simfree ili je zakljucan
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kupio sam ga na onoj akciji T mobile/a u martu mjesecu.
Probaj da utaknes USB kabl u neki drugi port ili ako si slucajno koristio USB hub makni ga pa ga ukaci direktno. Ako ne upali, apdejtuj iTunes, restartuj kompjuter pa probaj ponovo.
www.jaredic.com
A da probas da odradis restore na drugom racunaru?
I to moze da upali. Ovaj error je neka muka sa USB drajverima cini mi se...
www.jaredic.com
Pa momci.....svaka cast...fenomenalni ste.....neynam sta da kazem , tj. kako da se zahvalim....jedino nedje kada bude kakvo okupljanje , da ve pokupim i vodim na piće :-)
Podjoh na racunar od djece , instalirah itunes i po njemu....i sve proslo ok , osim sto sam sve izgubio sa telefona....
Sada je ka noF .... :-))))))))).......
Zahvaljujuci vama.....Puno Vam Hvala Najljepsa Vi Dala (i ne zanijela) ;-)))))
Usput da pitam , posto sve znate oko ovih spravica , koliko mogu dobiti para eura za njega ? (ipak ove skupe spravice nisu za starije ljude;-) ....vise preferisem dobru njoku i to monoblok)
E da....Iphone ima jednu jacu ogrebotinu po ledjima....
Koji je model?
www.jaredic.com
3G , 8Gb...
Ja bih samo da se zahvalim drugu Stivi-ju,kojeg sam izmaltretirao najstrashnije oko instalacije nekih programa...
Kad se nedje pokupimo,ne gine ti makar pola gajbe...![]()
Interesuje me da li znate nekoga ko vrsi jailbreaking iPhone-a?
Rhamses ti je mama i tata za iPhone. Bojan, GSM House 069 82 66 66
www.jaredic.com
Zahvaljujem!!![]()
Ja ka' vazda , sa potpitanjima ;-)...ali bice i drugima korisno...
1). Ucinjeh ovom magarcu (3G) restore , i instalirah mu verziju 3.1.2 (7D11) , pa me interesuje , je li ko radio jailbrake na ovoj verziji i da li je uspjelo ?
2). U ranijoj verziji sam imao I GO navigaciju , ali nije radila bas nesto. Ima li Garmin za I phone ?
3). Ima li rijesenja , da kada stigne sms poruka , ""da ne leti odmah na displej" osvijetljena ,sa sve tekstom i posiljaocem , vec kao kod obicnih mob. telefona ?
Ja ka' vazda , sa potpitanjima ;-)...ali bice i drugima korisno...
1). Ucinjeh ovom magarcu (3G) restore , i instalirah mu verziju 3.1.2 (7D11) , pa me interesuje , je li ko radio jailbrake na ovoj verziji i da li je uspjelo ?
2). U ranijoj verziji sam imao I GO navigaciju , ali nije radila bas nesto. Ima li Garmin za I phone ?
3). Ima li rijesenja , da kada stigne sms poruka , ""da ne leti odmah na displej" osvijetljena ,sa sve tekstom i posiljaocem , vec kao kod obicnih mob. telefona ?
1. trebalo bi da moze da se odradi jailbreak , ali nisam 100% siguran jer nisam radio na ovoj verziji nikad
2. Za IPhone nema Garmin i TomTom , imaju samo ta I Go , i josh par njih , mada od svih tih je bolja ta I Go ...
3. Imash u Settings-General-Passcode Lock i ukucas svoju šifru dobijaš opciju Show SMS Preview ON/OFF , ( e sad nisam siguran oce li ti to reagovati dok ne postavish autolock, ja sam na mojem bio postavio autolock posle 4h i tako je radilo)
Ima TomTom za iPhone ali nisu mape bas nesto, barem CG![]()
www.jaredic.com
moze da se odradi jailbreak 3.1.2![]()
...
1) Može, odradio sma ja uspješno prije nedelju dana na 3.1.2(7D11)
2) Samo iGo da išta valja kod nas. Čeka se Garminče
3) Settings -> Message -> show Preview stavi off
Elegantnije rješenje, skini BiteSMS pa imaš dodatnih opcija, kao quick replź, forward, call, kao i da se ne prikazuje.
Hvala momcadi ...
Bugi , je li BiteSMS preko Cidije ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks