Page 454 of 4707 FirstFirst ... 3544044444504514524534544554564574584645045549541454 ... LastLast
Results 11,326 to 11,350 of 117660

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    izvinite sd se probudih pa nisam pratio da li je predlog trabzon x2 ili 2 u wiliams kladionicu 2 je 3.85 a x2 je 1.75
    jeste,probamo

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Nansy -suspendovani Macaluso,povrijedjeni Brison i Lemaitre kod Lila samo Plestan

Thanks Thanks Given 
    9,171
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa onda moj tiket bi mogao glasiti
    psg-1
    cibona-2
    partizan-2
    marsej-1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AS Nancy Lorraine - OSC Lille 2
    FC Lorient - Valenciennes FC 3+
    Olympique Lyonnais - HSC Montpellier 1
    Olympique Marseille - AJ Auxerre 1
    HKK Siroki Brijeg - Cibona Zagreb 2
    KK FMP - Partizan Belgrad 2
    Union Olimpija - KK Zadar 1
    Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators 1
    Last edited by zola.mne; 23-12-09 at 21:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi meni je tip dana bordo 2 kvota 2.35 pa sta mislite

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Jong De Graafschap - NAC Breda 2 @ 1.80 9/10

U večerašnjem susretu 1/8 finala nemackog fudbalskog kupa sastaju se Jong De Graafschap, koja je amaterska ekipa i NAC Breda, koja se trenutno nalazi na 8. mestu u 1. nemackoj ligi.

Jong De Graafschap je ustvari juniorska ekipa(koja je posve amaterska), a ulaskom u 1/8 finala kupa su ostvarili istorijski rezultat jer nikada pre u kupu nisu dogurali toliko daleko. U poslednjih 10 godina Jong De Graafschap uopste nije uspeo izboriti nastup niti u 1. kolu ovog takmičenja.
    Ove godine su, istini za volju, imali i popriličnu sreću sa žrebom. Tako su u prvom kolu bili slobodni, a u drugom su pobedili drugoligaša Cambuura sa 1:0. Potom su u trećem kolu igrali s još jednim drugoligašem, Zwolleom i po drugi put su slavili sa 1:0, ali ovaj put su taj pobednički pogodak postigli u produžetku.
    Tako su izborili ovaj istorijski uspeh, a zanimljivo je da su u ovosezonskom kup takmicenju uspešniji i od svojih starijih kolega, prve ekipe De Graafschapa(inače trenutno vodećeg drugoligaša) koja je ispala iz kupa u 2. kolu kada je naletela na PSV i izgubila u Eindhovenu s 2:1.

Breda možda i nije toliko zvučno ime, kao neko od velikih nemackih ekipa, ali je ekipa koja izuzetno ozbiljno pristupa kup takmicenju što se vidi i po njihovim rezultatima u kupu u poslednjih 10-ak godina.
    Krenemo li malo unazad vide cemo da je Breda prosle godine igrala u 1/2 finalu kupa gde je poražena od Twentea s 3:1. Pre toga je u 1/4 finalu Breda porazila i tako iz kupa izbacila AZ Alkmaar koji je kako znamo prošle sezone harao nemackom fudbalskom ligom. Uspeh Brede je i veći ako znamo da je do pobede nad njim došla u gostima(2:1). U 1/8 finala Breda je pre toga porazila još jednog prvoligaša, Groningena sa 3:2.
    U sezoni pre toga Breda je takođe u kupu dogurala do 1/2 finala gde je poražena od kasnijeg pobednika kupa Feyenoorda sa 2:0. Na putu do tog polufinala Breda je u 1/8 finala na domacem terenu pregazila Ajax sa 4:2.
    A do polufinala kupa Breda je stigla i u sezoni 2006/2007. kada je u polufinalu deklasirana od Alkmaara sa 6:0. Međutim pre toga je u 1/4 finalu Breda porazila PSV sa 3:0, a u 1/8 finala Twente sa 2:1.
    Tako Breda u posljednje 3 sezone ima 3 nastupa u 1/2 finalu nemackog kupa.
    Još možemo izdvojiti 1/4 finale u sezoni 2004/2005(poraz od Feyenoorda) i još jedno 1/2 finale u sezoni 2003/2004(poraz od Twentea).

U ovogodišnjem je kup takmicenju Breda u 2. kolu porazila prvoligaša Willema II na gostovanju sa 3:2 pa u 3. kolu na još jednom gostovanju nižerazredni klub de Treffers kojeg je potukla do nogu sa uverljivih 6:1(5:0 je bilo već u prvih 42 minuta utakmice).

Nema sumnje da je NAC Breda daleko kvalitetnija ekipa, a sa obzirom na njene prethodne uspehe u kup takmicenjima verujem da će poprilično ozbiljno ući i u ovaj susret, a shodno sa time i da će na koncu protiv nedoraslog protivnika na kraju slaviti s većom razlikom pogodaka te stoga igram na pobedu Brede u hendicap-u...
    Sami procijenite

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi meni je tip dana bordo 2 kvota 2.35 pa sta mislite
    I ja bi ga igrao nego procitah ovo >>

Touluse - Bordeaux

Poslednji mec ova dva tima je zavrsen pobedom Toulusa (3:0) . Taj mec je jos uvek u mislima trenera Bordoa koji se nada da ce ovoga puta njegov tim slaviti.
    Ovaj mec ce napuniti trinine na stadionu Tuluza i atmosfera ce sigurno biti vrela.Tuluzu ne ide bas sjajno u poslednje vreme s obzirom da su zabelezili samo jednu pobedu u zadnja cetiri meca a pri tom izgubili mec protiv fenjerasa Grenobla.Svoj zadnji mec su zavrsili remijem na gostovanju protiv Oksera.Daniel Congre, Olivier Blondel, Antoine Devaux, Yohann Pele, Fode Mansare i Xavier Pentecote su neizvesni za ovaj mec dok u timu sigurno nece biti suspendovanih Etienne Didot i Dany Nounkeu.
    Bordo je ubedljivo slavio na svom zadnjem mecu protiv Lorienta. Iz pet sansi su postigli cetiri gola. Njihova igra nas nije impresionirala ali se mora priznati da im ne fali efikasnosti u napadu. Da su igraci Loriena uspeli da realizuju prvu vecu sansu na mecu i da nisu primili gol nakon penala koji su promasili mozda bi utakmica otisla u sasvim drugom smeru.Ovako je Bordo posle ne bas sjajne partije dosao do jos jedne ubedljive pobede.Marc Planus i Wendel su zamenjeni na proslom mecu zbog povreda ali su se obojica vratila u trenazni proces tako da ih mozemo ocekivati na ovom mecu.Michael Ciani bi takodje mogao da bude u timu gostiju dok ce Diego Placente najverovatnije preskociti i ovaj mec.
    Ne znamo da li smo u pravu ali mislimo da Tuluz ima sanse na ovom mecu . U svakom slucaju motivacija i podrska navijaca im nece nedostajati.Iako su po svemu favoriti na ovom mecu , mi jednostavno ne volimo stil igre Bordoa .
    Nas tip 1

http://www.cikozna.com/kladionice.html dosta pogadju prosle nedjelje fulam 1 i liverpul 1. Velike kvote redovno ubodu
    Last edited by zola.mne; 23-12-09 at 15:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Real Madrid View Post

Touluse - Bordeaux

Poslednji mec ova dva tima je zavrsen pobedom Toulusa (3:0) . Taj mec je jos uvek u mislima trenera Bordoa koji se nada da ce ovoga puta njegov tim slaviti.
    Ovaj mec ce napuniti trinine na stadionu Tuluza i atmosfera ce sigurno biti vrela.Tuluzu ne ide bas sjajno u poslednje vreme s obzirom da su zabelezili samo jednu pobedu u zadnja cetiri meca a pri tom izgubili mec protiv fenjerasa Grenobla.Svoj zadnji mec su zavrsili remijem na gostovanju protiv Oksera.Daniel Congre, Olivier Blondel, Antoine Devaux, Yohann Pele, Fode Mansare i Xavier Pentecote su neizvesni za ovaj mec dok u timu sigurno nece biti suspendovanih Etienne Didot i Dany Nounkeu.
    Bordo je ubedljivo slavio na svom zadnjem mecu protiv Lorienta. Iz pet sansi su postigli cetiri gola. Njihova igra nas nije impresionirala ali se mora priznati da im ne fali efikasnosti u napadu. Da su igraci Loriena uspeli da realizuju prvu vecu sansu na mecu i da nisu primili gol nakon penala koji su promasili mozda bi utakmica otisla u sasvim drugom smeru.Ovako je Bordo posle ne bas sjajne partije dosao do jos jedne ubedljive pobede.Marc Planus i Wendel su zamenjeni na proslom mecu zbog povreda ali su se obojica vratila u trenazni proces tako da ih mozemo ocekivati na ovom mecu.Michael Ciani bi takodje mogao da bude u timu gostiju dok ce Diego Placente najverovatnije preskociti i ovaj mec.
    Ne znamo da li smo u pravu ali mislimo da Tuluz ima sanse na ovom mecu . U svakom slucaju motivacija i podrska navijaca im nece nedostajati.Iako su po svemu favoriti na ovom mecu , mi jednostavno ne volimo stil igre Bordoa .
    Nas tip 1

ja ga vidjeh kao tip dana na jednom forumu ne znam imam ovaj tiket pa mi reci sto mislis cibona-2,partizan-2,marsej-1lion-1,i trazim 2 para da mi je sad clounov par sa velikom kvotom dako izbaci nesto do 6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi radite nesto, ne moze se nista dobit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    ljudi radite nesto, ne moze se nista dobit

cudi me da nema cloun dje je kad najvise treba

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

postao/la jafforidza » sri pro 23, 2009 1:43 pm
    Samo da kazem da je Altay filijala Fenerbache-a
    vrlo moguc prelaz 2-1
    zanimljivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Real Madrid View Post

Touluse - Bordeaux

Nas tip 1

http://www.cikozna.com/kladionice.html dosta pogadju prosle nedjelje fulam 1 i liverpul 1. Velike kvote redovno ubodu
    na ovaj sajt ciko zna prognoziraju tuluz-1 a gore stavljaju da pada kvota na 2

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Sami procijenite

kakvog njemachkog kupa.... ????
    Kvota je 1.30 na 2... lol
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam mislio da igram genk, lyon i le man sa 10 eura !!
    “people will judge you on what you can build, not what you destroy"

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

This could have been a tough game for the Spurs (15-10) but a series of injuries is making life extremely difficult for the Blazers (18-12), who have paid for last night's win in Dallas by losing yet another starter.

Coach Popovich is still looking for the best possible lineup

Rookie DeJuan Blair got a chance to start as the center, two nights ago against the Clippers, and he responded well (8 points, 6 boards, 4/5 from the field). San Antonio has the deepest bench in the league, and even with Finley and Bonner injured, the Spurs reserves were still able to put up 41 points against the Clippers, led by Mason's 12. However, Manu Ginobili is struggling once again (1/5 shooting, only 7 points in 29 minutes) and until he is close to 100% the Spurs will not be a championship material.

The Blazers have lost another important player

Starting center Joel Przybilla is out indefinitely with a knee injury that he sustained last night against the Mavericks. He is the 5th rotation player who is currently unavailable for the Blazers, who will probably have to start veteran Juwon Howard as the center tonight. Brandon Roy is also hurt, but he was able to finish the game last night, scoring 23 points to lead his team to an important win. However, if cannot go tonight, the Blazers will be lucky to score 70 points (look for under 187.5 in total, odds 1.90 at Bet 365).

Betting verdict

Portland is literally missing half of their team now, and since this is a back to back game for them, we simply have to pick the Spurs. The line is currently at -8.5 but it will move even higher if the Blazers decide to rest Roy tonight.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Bordo 2 (2.15)
    Lille 2 (2.10)
    Sochaux : Rennes 2-3 (1.95)
    Lorient 1 (2.00)

Sa 5 - 88

galatasaraj : trabzon 2 4.50
    Olimpija 1 1.85

sa 10-83

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

posle dosta razmisljanja sastavio sam tiket:
    Siroki-Cibona-2-1.50
    FMP-Partizan-2-1.40
    Nancy-Lille-2-2.10
    Lyon-Montepellier-1-1.60
    Marseille-Auxerre-1-1.50
    Galatasaray-Trabzon-x2-1.65
    Ukupna kvota 18
    predlog sa koliko bih igrao ovaj tiket i kolika mu je po vama sigurnost ali najiskrenije

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    kakvog njemachkog kupa.... ????
    Kvota je 1.30 na 2... lol
    ma pogriješio je lik u kucanju.pa fino stoji hendikep 2.nije ni tu prevelika kvota al ima ljudi koji skupe 3-4 takve i bače malo više para.ja sam okačio da vidite a ne da odma kuka neko kolika je kvota.ako imaš nešto što sugeriše na kontra rezultat daj a ako ne produži.
    sem komentara koje kače dosta bi vas moglo malo i da učestvuje u kupljenju informacija a ne samo nas 4-5

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

posle dosta razmisljanja sastavio sam tiket:
    Siroki-Cibona-2-1.50
    FMP-Partizan-2-1.40
    Nancy-Lille-2-2.10
    Lyon-Montepellier-1-1.60
    Marseille-Auxerre-1-1.50
    Galatasaray-Trabzon-x2-1.65
    Ukupna kvota 18
    predlog sa koliko bih igrao ovaj tiket i kolika mu je po vama sigurnost ali najiskrenije

bucni sa 7-10 eura sa tim shto uplati u nekoj drugoj kladionici... inache je kowta galta trabzon x2 2.05

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

claun javi se da uzmem koju stotku nocas?
    cekam onaj twente za 400, kanim se da stavim 100 na X 5.6 kvota

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

claun ajde neku tvoju kvotu veliku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

claun je odje najjaci igrac, poslije mene

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Nica Lion Bordo za nocas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    claun je odje najjaci igrac, poslije mene
    To se podrazumijeva ja sam onda posle vas dvojice

Page 454 of 4707 FirstFirst ... 3544044444504514524534544554564574584645045549541454 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks