Jedno pitanje, mrzi me da listam 300 strana teme...
Da li postoji neki način da zaštitim sa šifrom paljenje risivera?
Neki noviiji software, ili neka skrivena aplikacija u samom sistemu?
Konkretno bi hteo da zabranim snimanje emisija![]()
Jedno pitanje, mrzi me da listam 300 strana teme...
Da li postoji neki način da zaštitim sa šifrom paljenje risivera?
Neki noviiji software, ili neka skrivena aplikacija u samom sistemu?
Konkretno bi hteo da zabranim snimanje emisija![]()
Ne postoji nachin da zabranis paljenje risivera (sem da uzmes sa sobom naponski kabal)
Nema ni opcija da zabranish snimanje emisija, ne razumijem sto ti to smeta![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Zato što recimo imam snimljen neki potreban dokumentarac ili nešto slično, i onda naravno dođe neko od ukućana ( najviše puta najmlađi brat ) i snima neke svoje stvari ... preko toga
Jednom se uspeo da mi isbriše sve sa hard diska ... kako - ne znam
Mozes da zakljucas kanale... Menu > Podesavanja > Roditeljske kontrole. Default PIN je 0000, mozes da ga promijenis.
interesuje me cemu sluzi onaj USB ulaz na prednjoj strani extra tv "risiver" ako ko zna neka mi pojasni i to da li moze da se na taj USB ulaz prikopca externi hard disk i samim tim poveca stanje memorije
unaprijed hvala
Trenutno na tržištu postoji samo jedan uređaj koji se može spojiti na taj port a to je usb led lampica za osvjetljavanje tastature na laptopu. Ali tu se ne završava njegova funkcija, ako imaš mobilni koji se može puniti preko usb kabla , možeš ga puniti preko Extratv. Taj USB port je potpuno kompatibilan i sa Ipod uređajima pa iste možeš takođe puniti (ne muzikom već strujom) preko stb uređaja. Te opcije nema niko od konkurentskih kuća u CG, što je dokaz da je T-com , korak (unazad) ispred svih.
Pozdrav!
U spisku kablovskih operatora koji emituju kanal AXN Adria pojavilo se i ime Extra Tv. Jel to greska ili najava necega sto ce se desiti?
sasvim slucajno sam bio prisutan kod jednog druga koji je iamo problem u radu extra tv-a (ja ga koristim od decembra 2007 bez problema) i tada mi je tamo prisutni serviser ili sta vec je covek iz t-coma rekao da je moguce prikopcati externi hard i pojacati memoriju mougce ????????
provjerena informacija !!!!!!!
arenasport 2/3 u ovih 10 dana bicje uvrsteni u EXTRA TV !!!
zivjeli
Ne samo to, nego mozes kanale pojedinacno da zakljucas...
Adult kanali se automatski zakljucavaju na osnovu ratinga - epg-a, a kroz opciju "zakljucavanje kanala", mozes da ih zakljucas drugim PIN-om.
Šta je sa history i explorer kanalima, znaci li da nikad nece biti u ponudi?
Znaci, dok god SBB bude imao exkluzivu necemo gledat Explorere i SportClub na Extra Tv-u ili se Telekom nedaj boze otvori pa plati ovima sto traze.
Pitanje je do kad SBB ima tu ekskluzivu, realno je da po isteku ugovora T-com dodje do tih kanala jer u svijetu ime T-com ima tezinu, a SBB ne vjerujem da moze to da prati...
Tcom se bas polomio oko dodavanja kanala na koje sbb nema exkluzivu, bas ce da se utrkuju licitirajuci za te![]()
Cetinje Forever!!!
Aha za lokalizaciju ovih stranih kanala je zasluzan PI-Com,a ne SBB :lolblue:
Bolje i ne postovat ponekad,nego ovakvo nesto pisat u ovaj pdf
Jer ovo sto si postovao je za najbolje viceve
Dje su PI-Comu ovi kanali?
Vaisat History
Viasat Explorer
AXN
SciFI
Tv1000
MGM
Fox Life
Fox Crime
Discoveru ID
F&H
DoQ
SVI TITLOVNI
A dje su i Sport klubovi?
Film +?
Cinemania?
Ma PI-Com ne moze da se poredi sa M-Kablom,a ti ga poredis sa SBB-om
Drzite se vi vremenske prognoze![]()
Last edited by Jakuza; 22-12-09 at 14:13.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
AXN, zabavni akcijski kanal u vlasništvu Sony Pictures Television-a (SPT) najavio je da je kanal od danas dostupan in a SBB-u, operateru koji posluje na području Hrvatske i Slovenije te koji je najveći kabelski operater u Srbiji. AXN se od sada emitira putem SBB-ove DTH usluge u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj gori, kao i u SBB-ovoj osnovnoj kabelskoj ponudi u Srbiji. U Sloveniji se kanal također počeo emitirati kao dio osnovnog digitalnog paketa Telemach-a, najvećeg slovenskog kabelskog operatora. Izjavu je danas dao Eddie Nelson, generalni manager SPT grupe za Središnju Europu.
AXN je postao dostupan operaterima u Adria regiji u rujnu ove godine, nudeći ponudu najbolje rangiranih filmova i hit serija vodećih studija, uključujući Californication, Zvjezdana vrata: Atlantis, Navy CIS, Damages i Dva metra pod zemljom. Manager novog kanala je g. Nelson, a podršku pruža ured za marketing i prodaju u Zagrebu.
Komentirajući, Nelson je izjavio: “Emitiranje na SBB-u i Telemach-u su dvije važne prekretnice za razvoj AXN-a u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori. Oduševljeni smo što surađujemo sa tako velikim partnerima. Nadamo se da ćemo imati priliku i unaprijediti suradnju u 2010, pozicionirajući kanal kao tvornicu zabave i željenu destinaciju kako za gledatelje, tako i za oglašivače.
U Središnjoj Europi, AXN je već utemeljen u Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, Rumunjskoj i Bugarskoj – gdje je prisutan u preko 14 milijuna domaćinstava. U Europi se također emitira u Španjolskoj, Portugalu, Italiji, Njemačkoj, Austriji te u njemačkom govornom području Švicarske, kao i u Rusiji i državama CIS-a. AXN se sada emitira u preko 70 zemalja diljem svijeta, dosežući više od 150 milijuna domaćinstava.
Sporta ima dovoljno, ovo su kanali koji nedostaju svima
Vaisat History
Viasat Explorer
AXN
SciFI
Tv1000
MGM
Fox Life
Fox Crime
Discoveru ID
F&H
DoQ
a ovo je nastavak teksta:
U regiji zemalja koje su tvorile bivšu Jugoslaviju, kanal je dostupan kod sljedećih digitalnih i kabelskih operatera:
- SBB kabelska televizija (Srbija)
- IKOM kabelska televizija (Srbija)
- Open IPTV (Srbija)
- Total TV (Srbija)
- Total TV (Crna Gora)
- Total TV (Slovenija)
- Total TV (Hrvatska)
- Telemach (Slovenija)
- Opti.TV (Hrvatska)
- Extra TV (Crna Gora)
- Max TV (Makedonija)
- Boom TV (Makedonija)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks