Sale evo pitanje:
ako ja npr danas kliknem na ritam klub opciju da dukate mijenjam za pretplatu na extra tv, smanjuje li mi se decembarski ili januarski racun?
Sale evo pitanje:
ako ja npr danas kliknem na ritam klub opciju da dukate mijenjam za pretplatu na extra tv, smanjuje li mi se decembarski ili januarski racun?
Smanjuje ti se januarski racun.
@citizen
Nisam siguran, pozovi 1500
kad mi na extra trio istekne HBO paket free, a zelim ga ponovo, na koji rok ga mogu uzeti, jel moze ovaj mjesec ocu, ovaj necu?
Oce li mi i Cinemax isteci nakon mjesec dana?
Mozes, paket mozes da promijenis kroz Menu > Extra TV paketi. Ako ga aktiviras, ostaje tako dok ga ne ugasis.
Mogu li da postojecu extra tv uslugu,odjavim sa jedne lokacije u Pg,i prenesem na drugu u Kot?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Mozes, podnesi zahtjev za seobu Extra tv-a u t-shop. ( Barem se tako radilo za ADSL, vjerovatno je ista procedura i za Extra tv)
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Obavezno prisustvo vlasnika obje linije (ako to nisi ti).
Sta moze biti sa Ext.TV. kad mi slika blokira posle 5 sekundi, zamrzne se 2 min pa nastavi normalno ?
To se desava svaki put kad promjenim kanal.
Restartovao sam SpeedTouch i ExtraTV.
E pose r em vam se na napredne mogućnosti, sad da uključim snimanje a ono ništa ne reaguje, ugasi upali stb dok se digne sistem i ustarta dvr prođe pola filma. Toplo preporučujem svakom da NE uzima to smeće od kablovske !
Obaveštavamo Vas da su signali ARENA SPORT kanala dostupni na satelitu 39E Hellas Sat 2 kao i da je započeta implementacija sistema u HD rezoluciji i Dolby surround (5+1) system-u
Obaveštavamo Vas da su signali ARENA SPORT kanala dostupni na satelitu 39E Hellas Sat 2, tako da nas svi zainteresovani kablovski operateri mogu kontaktirati u vezi sa distribucijom signala naših kanala kroz svoje platforme na sledeći mail:
[email protected]
Istovremeno koristimo priliku da Vam saopštimo da je započeta implementacija sistema u HD rezoluciji i Dolby surround (5+1) system-u , i da se finalizacija ovog procesa očekuje do kraja januara 2010. godine. Tada će biti pušten i kanal ARENA SPORT 4.
Vidimo se u prenosima uživo,
Vaša ARENA SPORT
E sad da vidimo azurnost t-coma![]()
e i da samo da dodam da radi uredno preko cs-a![]()
Ima Arenasport1, a ovi drugi ?
satelit znam, a na kojoj frekvenciji emituju?
sve po protokolu![]()
![]()
za citizena:
Satelit: Hellas Sat 2 (39° E)
Frekvencija: 11.012 GHz
Polarizacija: Vertikalna (V)
Symbol Rate: 30.000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2, 8PSK
Sistem komprimiranja: Mpeg4/H.264
Kodiranje: Irdeto 2, Deltacom
Platforma: Bulsatcom
treba ti hd risiver ... poz
Ako moze moderator da prebaci ove poruke u arenasport topic, jer ne vidim kakve veze ovo ima sa Extra TV![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks