Prerano je za takve ocjene.Morace ova Barsa da dominira i Spanijom i Evropom jos par godina da bi postala NAJBOLJA IKAD.Istina, iskreno da kazem - na dobrom su putu...
Ipak, konkurencija u Evropi je sve jaca a u Spaniji konacno imaju Real Madrid koji makar po igrackom kadru moze da se mjeri sa njima, i koji konacno lici na nesto.Vidjecemo...
P.S.Po meni Barsa jedino nije zasluzila trofej LS, zbog najvece kradje u ovom vijeku na najvecem nivou.Ostali trofeji su, po meni, APSOLUTNO ZASLUZENI.
Inace:
![]()
another world, ta statistika vazi jos od 66te god. kada ste dobili veliki partizan
respect za barsu i madridski list marka.
i usput sve mi se cini da ce barsa i real (uz kratkotrajne pauze)dominirati svijetom jedno 10 godina dok se ne otrijezne malo milan i liverpul
![]()
najbolji tim modernog fudbalskog doba to jest od kada smo mi odje napunili 7-8 godina ili neki rodjeni je mancester junajted. Gledano po titulama i trofejima.
Ali to ne znaci da ce ostat upamceni kao igracki najbolji, ono sto je prikazala barsa prosle godine je simfonija. Ove godine se nece prosetat ni ligom tako.
Nope u zadnjih 20 godina je ubjedljivo najbolji milan...I po statistici i po svemu ostalom...
#fakenews
Statistika?Nije to nikakva statistika - to je ISTORIJA fudbala i fudbalske igre...
Nista se tu nikad ne zna.Svi veliki klubovi imaju velike uspone i velike padove - samo se sjetimo Reala do 1998. i gola Mijatovica - koliko samo godina ih nije bilo u Evropi.A danas su opet najuspjesniji tim u tom takmicenju.Isto tako, Barsa nije imala uspjeha u tom takmicenju do 90-ih godina, a sada su svake godine vrlo visoko kotirani, plus su osvojili 2 puta od 2000. godine.Nista, ali bas nista se tu ne zna...
Taj Milan će uvijek biti opasan.
Ja sam ubijeđen da će oni da prešegaju Mančester, no eto... sačekajmo
EDIT: Znam jedino da, ako Milan ove godine osvoji Ligu Šampiona, ja to takmičenje više ne gledam.
This is not the joke. We're here.
Real Madrid, Barselona ili Čelzi.
Ne vidim trenutno nikog ko bi mogao biti ozbiljan konkurent za osvajanje.
Možda taj Bajern tempira formu, ko će ga znat'. Oni mi djeluju najopasniji u ovom momentu, ali mislim da nemaju snage napraviti ništa značajno, sem eto... eventualnog ulaska u 1/4 finale.
This is not the joke. We're here.
Zaboravio si Milan tu..![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Onda je Inter malo ispred Olimpijakosa.
Ista prica skoro pola vijeka.
Ljepota fudbala... na malo drugačiji način.
ode pandev a sa njim i kruz. Totalna rekonstrukcija slijedi LAciju. Cak pominju i da ce Roki u firencu.
Nedje do pola klipa sam bio odusevljen, je li moguce da postoji ovakav stoper i sta uopste on radi u Svedsku? Odgovor mi se sam stvorio u drugi dio, vjerovatno bi svaku trecu utakmicu igrao zbog suspenzija da je u npr Italiju ili Spaniju...
U dosta slucajeva je pregrub ali baratanje loptom za jednog stopera je savrseno, rado bi ga vidio na Enfild..![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Sto pregrub,casti ti?! Svaki start mu je na loptu! Ali svaki. Ovakvog stopera nisam gledao. Zivo me zanima bi li se snasao u kakav veci klub,ali mi izgleda sa ovakvim predispozicijama da bi mogao svudje da igra. Ko je ovaj i koliko ima godina?
DICIOTTO
Ova Fiorentina zaista odlicno posluje i uzima mnogo dobre igrace.
Poslije Felipea iz Udinezea (9 miliona eura) sad su blizu da uzmi Bolatija(zadnji vezni) iz Hurakana za 8 miliona eura.
u Juventusu izgleda ozbiljno razmatraju mogucnost da prodaju Felipe MEla (platili ga 25 miliona)... mancini oce u sitiju Kasana, gatuza, Kjelinija i Kajera...mancester ce platiti za Vilju, celzi za Agera a Real je zainteresovan za Ivanovica.
Momak je trenirao sa Seltikom ljetos, ali će vjerovatno u Njukasl ili Birmingem sad u januar. Inače Švedjani kažu da on ovako stalno igra.Bijah oduševljen klipom, pa rekoh da postavim, odavno nisam vidio energičnijeg fudbalera. Gledao bih mečeve samo zbog ovih startova.
Trenutno igra za onaj Sonderskje u Dansku, 25 godina (Islandjanin inače).
Last edited by MadGod; 22-12-09 at 12:21.
Pravi igrac za premijer ligu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks