Dobija to Primorac....![]()
jebo im pas mater!!!!!!!!!!!!!
svi bi trebali da dobiju isto ulaznica nebitno dje se igra!!!!!!!!!!!
Dobija to Primorac....![]()
ipak je 120 karata :mad::mad::mad::mad: :burp:
Naravno da bi svi trebali isto ulaznica da dobiju, ali nekome ne odgovara što Primorac ima navijače i što se tome nekome svaka utakmica igra na "gostujući bazen". Jbg. to je samo jedan od načina da se Primorcu onemogući osvajanje nekog trofeja. Al navikli smo, zato i gazimo sve redom :twist::twist::twist:
Idemo na budvu!!!!!![]()
Raise my hammer,take my aim
Primoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!!!
Kakva sramota...
Bijo si poziw koi se neodbija
Momci svaka vam cast!!!!
I kup je vas!!!
A sramota i bruka i na drzavu,i na selektora Porobica koji je zdusno navija za BR!!!!
ajde za nas koji nismo gledali malo vise informacija![]()
Kakva bruka, jel ovo moguće,xaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxa
Sto je s brukom ? o cemu se radi ?
BISOGNA VINCERE !
Tvrda utakmica sa dosta faulova,da se uslo u produzetke ne znam da li bi PRIMORAC ima sa kime da igra.Na 2minuta do kraja ostali su bez Kiša,pa bez Azaveda...
Suđenje sramotno i naravno domaćinsko!!!
Zadnju četvrtinu obilježili napadi trenera Primorca na zapisnički sto,kao i ta divna omladina Budve koja je igrače bočicama gađala!Sjajno!BEŠTIJE I PRIMORAC PONOS BOKE!!Eto ja ka bivši igrač JADRANA i ka neko ko je 2 puta u životu navija za PRIMORAC to kažem...
Budva nikad nije bila niti će biti grad ni fudbala ni vaterpola...Sve što ste osvojili u CG uzeli ste radi Sveta...i p*****m vam se na SECURITY iz Nikšića!!!
a dobio je?
Kiš, Štajnmec, Azevedo, Pavlović, Petrović po 3, a svi ostali po dvije lične, liše Miloševića i Radića. XAXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXA
svetozarevo - PRIMORAC 7-8
Je8es i pehar i sve. Sjutra cemo mi mozda imat manje srece u ovome svemu sto je priredjeno nocas...
Sudije, delegati, zapisnicari, ne zna se ko je gori od koga...
Igracima se dodaju licne, ekipe po 3 puta traze time-out, a onome prasetu ko da je prvi put da sudi. Pih!
Haos.. Krivokapicu se daju 3 zuta pa se vracaju pa opet crveni, sou..
Moram priznat da nikad Capra ovakvog nisam vidio.. Doduse, ni ovakvu sprdacinu.
Last edited by Mad_dog_KO; 23-12-09 at 18:44.
A kunem ti se da bi mi cijeli zapisnički u vodu letio
A ćeraju me da počnem da treniram mlade
hahahahhhaa
Pi ***** ti onakvo sudjenje, usrali su se u vaterpolo...Svaka cast za Primorac, dobro neko rece, Svetozarevo nikad nece bit "grad" fudbala i vaterpola...
Najzalije mi je sto se Kiss nije zaletio, cijeli Security iz Niksica bi kao cunjeve povaljao![]()
Kako se posjedalo u publiku kad je Kiss doso hahahahahahahaha
Je li bilo koliko nasih u Bd?
prije dva dana su već bili mobilisani svi "kadrovi" i saradnici dps vrhuške kako bi se napravio haos na bazenu.tek su sinoć donijeli ISTORIJSKU odluku da daju i navijačima primorca karte,IAKO JE OVO FINALE KUPA CG I KARTE MORAJU BITI NA RAPOLAGANJU ZA OBA TIMA.
Budva je vaterpolo ridikul od kluba.Primorac je imao 23 ISKLJUČENJA,kao da su borac iz oravca ili zelenika a ne ŠAMPIONI JEBBBENE EVROPE!
crnogorski sportski radnici,svi odreda špijunčad dpsovska ili sdpovska ili mafija u pokušaju, su za svaku osudu i prezir.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks