odigrah
hapoel 1-1
karabukspor 1
metz x
orlando h1
odlozise ovaj jbni metz a ove dvije dodjose...racuna li se odje kvota 1 il da cekam posle nove da odigraju![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Oprosti molim te što narušavam tvoj dugo godina kovani plan da pobijediš bwin i William Hill u jednom vikendu.
Opusti se druže, ja sam se šalio s momkom, upravo aludirajući na to da ponedjeljkom ima malo utakmica. Ne treba sve bukvalno da shvataš.
I da, prijateljski savjet - kladionicu igraj iz zabave, da bi ti bilo interesantnije (nego inače) pratiti fudbal, a ako ti trebaju pare - idi neđe da radiš, a ako već radiš a treba ti još para - pronađi još jedan posa', samo kumim te svetim Vasilijem, nemoj mene optuživat da ti opstruiram trijumfe na kladionici. :lolblue:
This is not the joke. We're here.
FC Augsburg - 1. FC Kaiserslautern (tip) 1
Anorthosis Famagusta - Ermis Aradippou (Tip) 1
Kardemir Karabükspor - Adanaspor (Tip) 1
FC Metz - SM Caen (Tip) 1
Orlando Magic - Utah Jazz (Tip) 1
Leixoes SC - SC Olhanense (Tip) 1
josh Leixoes da zavrsi i orlando nocas za nessto sitno..
Aj mir magaradi!![]()
A koliko padobranaca odje upada i dijeli savjete sto je ovoooo.
S obzirom na zainteresovanost za temu mislim da treba podnijet zahtjev za podforum kladionica u okviru sporta :mrgreen: .Tako bi se mogle otvorit teme sa predlozima,sa prepucavanjima itd![]()
Ili ako kako moze da se zakljuca za ove ispod 500 postova![]()
Okej, okej. Kapiram te sad što pokušavaš da mi kažeš.
Opušteno samo.
Nema potrebe da se uvode restrikcije, pošto se radi o Kladionici koju svakako svi igramo, samo je različito doživljavamo. To je fakat.
I da, govorim ti ovo (ne tebi, nego svima) jer sam se nekada baš kladio i vjerovao u dojave, sigurne fikseve, namještaljke itd.
Rezultat toga je bio debeli minus, nego nebitno sad.
Jačeg od sebe ne možeš pobijediti, to je surova istina.
U svakom slučaju, puno sreće svima koji igraju.![]()
This is not the joke. We're here.
Mi smo rasli uz ovakve crtane http://www.filmski.net/filmovi/1127/david_i_golijat
Slushaj dechko,kladjenje je samo po sebi skup i zajeban sport,te pridike i savjete cijenim,ali to je vec posebna tema,za neki drugi podforum,a ne ovdje gdje nas nekolicina pokushavamo da od ovog topic-a o kladionici napravimo malo ozbiljnije mjesto,gdje mozesh doc do dobrih informacija bez potrebe da se visi na nekom drugom forumu i da zavisish od tamo nekog koji kako i sam znash(mada koliko vidim nov si i ovdje,no nebitno) masu postova obrishu jer im se moze jednostavno...i kad se radi o jachim kvotama chuvaju ih ljubomorno za sebe...
Poenta je sledeca- ili pomogni informacijama do kojih dodjesh,ili nemoj,na tebi je,nemoj unishtavat ideju nas nekoliko koji smo mishljenja da ti drugi forum o kladionici ne bi trebao ako bi sve ovdje mogao da nadjesh!
BASTIA - OZLIJEĐENI: Scott Murray (ankle), Martin Paterson (knee), Fabrice Jau (knee).
SUSPENDIRANI:Yannick Cahuzac ,Barthelemy - , Ghisolfi - , Khazri - ,Adenon -
Le groupe bastiais
Novaes, Agostini, Adenon, Lingani, Dunjic, Harek, Cubilier, Khazri, Gomez, Rocchi, Mustivar, Ghisolfi, Niangbo, Gaffory, André, M’Bida.
@ Dutch,provjeri to je li tachno jer na Bastijinom sajtu stoji da je suspendovan samo Yannick Cahuzac,odbrambeni vezni igrach,a ima i 3 igracha koji su povrijedjeni,al ne znam koliko su standardni,Serisay Barthélémy,Johan Martial i Fabrice Jau.
Ovaj Bartelemy je u ovoj sezoni odigrao samo 1 mech do sad,a Fabrice Jau 9,al je zato ovaj Cahuzac,igrach sredine terena do sad ove sezone odigrao 15 mecheva.
Last edited by AL no1; 22-12-09 at 01:46.
ima li kakvog singla za sjutra po vama.
Ova dva(Murray i Paterson) igraju u Burnleyu i Partick Thistle.Očigledno neko pravi navlakušu ili slično.
pa kako cemo?
claun probudi se![]()
There are currently 84 users browsing this thread. (0 members and 84 guests)
Bookmarks