e to ako te ne izvuce nista nece. <jos ne nadjoh nekog ko je na to pare napravio
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja prelazim na rulet![]()
e to ako te ne izvuce nista nece. <jos ne nadjoh nekog ko je na to pare napravio
e mrtvu mu majku ***** retardiranu, ovo ni golman dechica ili koma ne bi uradio![]()
dresevic i adrovic su doktori za ovoga majku mu ***** lopovsku
Ima li sto sjutra ??
bice bundes 2.
engleska nesto ka standardno da nas navuku pa sto ispane
dajte koji fiks?
Neka neko ako zna njemachki iskopa neshto oko mecha Augsburg-Kaizerslautern...Kajzer je u odlichnoj formi,5 zadnjih mecheva sve dobio,al gledajuci tradiciju,redovno u duelima ove dvije ekipe dobija domacin.Pomoglo bi dosta ako se nadje neki bitniji izostanak,eto ko zna njemachki...
meni to mirise na X ili 0-1 ka prosli ponedeljak.
2nd Division Bundesliga
http://www.newstin.co.uk/show-catego...ION_BUNDESLIGA
bice sjutra tu neka vijest![]()
Samo da se zahvalim za onaj RKC od sinoc, razbih maler od preko 20 dana bez dobitnog tiketa...
Kreč, kolica i mešalica.
Last edited by Tz-ObeLiX; 21-12-09 at 02:13.
This is not the joke. We're here.
19:00 Karabukspor-Adana >>> 1 (1.80)
Tip dana za ponedeljak je mec Turske II lige...Karabukspor je u fantasticnoj formi,poslednjih 5 meceva na domacem terenu je trijumfovao i cak uspio da postigne 20 golova ...To daje fantastican prosjek od 4 gola po mecu...Gosti nisu losa ekipa ali ce sjutra biti zadovoljni ako podju kuci a da ne prezive katastrofu...Odigrajte na pobjedu domacina..
3 za 3
Bournemouth-Notts County 2
Oni pametni shto znaju da dobiju petkom/ponedeljkom...
Danas je najveci problem mali broj utakmica jer ima manje od 10 parova...
Rulet/aparate ne diram, samo kladionica fudbal/kosharka eventualno nekad ovaj hokej kad momci daju kakav fini predlog.
Isto me tako izasralo u prosli petak prije 10tak dana kad od 9 parova koji su bili u kvote sam pogodio 7 na tiket i dobio 90e, vidjecemo danas ocu li bit te srece opet![]()
Ima li ko koju progonozu za nocas?? mozda iz nba nesto??
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
trenutno je 0-1.naravno da sam iskuliraby Mare32 » 21 Dec 2009, 12:02
sad sam ovo primio na mail od novog izvora tako da najbolje samo da pratite rezultat upitanju je insajder
NETHERLANDS: KNVB Beker
Heracles - G.A. Eagles pick 2
stake 2/10![]()
There are currently 85 users browsing this thread. (0 members and 85 guests)
Bookmarks