Page 76 of 284 FirstFirst ... 266672737475767778798086126176 ... LastLast
Results 1,876 to 1,900 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ljudi jes da svi mi volimo fiorentinu ali je i vise nego pretenciozno rec da ona moze proc minhen. Oni ce ih ugazit
    Ne vidim zasto ne bi mogli da ih prodju?Bajern je favorit to stoji iako su oni drugi bili u grupi, ovo sto su istresli Juventusa i svezali 3-4 pobjede nishta ne znachi opet mogu da kiksaju kao do sad da upanu u takav period, bice bolji svakako sa Riberijem ali nikad se ne zna...
    Fiorentina je dva put dobila veliki Liverpool ove godine i jednom dobri Lyon, slozices se sa mnom ja mislim da je ne treba otpisivat prije vremena, jer Bajern je takav ne moze da igra citavu sezonu dobro ovaj bljesak protiv Juventusa je samo to bljesak chas su odlichni chas su presmijeshni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Pokazite svoju "snagu" po ko zna koji put se bespomocno koprcajte u osmini finala. Ovaj put sa sve portugalskim filozofom na klupi, samo da ne primijeni taktiku kao protiv Barselone, koja vam znacajno povecava ionako velike sanse za osvajanje LS.

Obavezno navijajte za Milan i Fiore, a Sofro neka navija za Inter pa pokazite da italijanski fudbal nije mrtav za evropska takmicenja. To nijesmo mi umislili to se ne moze sakriti sirom evropskih stadiona kuda pronosite "slavu" i branite "cast" italijanskog kalca.
    Zivi bili pa vidjeli sto ce bit'! Ko se zadnji smije - najsladje se smije!
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    e ovako
    mislim da ce italijani da tresnu engleze ovaj put
    bice tesko protiv celzija, svakako teze no milanu protiv mancestera koji ima igru da ih podjebava i 500 minuta
    zajebite vi to sto milan gubi od palerma itd, ovo takmicenje za njih je potpuno nesto drugo
    sanse intera protiv celzija su 60-40 na strani celzija stim sto ocekujem prolaz intera, ipak murinjo je tata za ancelotija plus zna svoju bivsu ekipu dobro i mislim da sa tom ekipom kojom raspolaze moze lagano izbacit celzija (sto bih iskreno volio)
    bajern - fiorentina, pojednake sanse, oba timova igraju toplo hladno i ne zna se ko ce koga istresat, mozda trenutno malo vecu sansu za prolaz ima bajern, jos ako im se vrati riberi
    real ce da se proseta kroz lion, jaci je marselj kao ekipa pa su ga napunili 2 puta, lion nema 10% sansi za prolaz...
    barsa lagano...
    ovo ostalo mi nije zanimljivo. mislim da ce arsenal lagano izbacit porta.

a anceloti kao ne poznaje inter? anceloti je do ove sezone bio u italiji, a murinjo nije u engleskoj vec 2 sezone, tako da se moze rec da celsi vise nije njegov tim...

rano je jos za prognoze, do februara se moze nekom forma drasticno promijeniti (eto npr milan, koje je trenutno u formi, a sjetite se pocetka sezone i sl
    ...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Luksimuse ne smijem se na zalost, vec sam realan. Zao mi je Fiorentine koja je ove godine koliko toliko opravdala ucesce Italijana u LS, opravdala igrom ne i visokim plasmanom. Inter ce morati poceti da one berace banana mijenja igracima, koliko je samo bolji sa Snajderom, zamisli da ga nijesu doveli. Treba da dovede igrace da ima tehnike na sredini terena, napad polovican Milito i Eto su klasa, onaj Balteli ostace samo talenat i nista vise, a Maikon treba da ide na plantazu banana da nastavi karijeru.

Milan mora podmladiti ekipu oni vidim racunaju na Bekama, koji da budemo objektivni i kad je bio na vrhuncu nije bio tolika klasa da je mogao sam da rjesava sve. Pato je potencijal ali ce ga potrositi uludo ako ne dovedu jos nekog. Ako Berluskoni ne ulozi nesto para, oni ce prije u seiju B nego na krov Evrope. Sta je par godina u fudbalu . . . ? Gledajte kako Roma pada, kako Djenova i Napoli koji su do juce bili u seriju B grabe ka vrhu. Uzmite za primjer Milan i Napoli, '84 godine je Berluskoni kupio Milana koji je bio u seiji B, a vec '87 godine je bio u borbi za skudeto protiv Napolija sa Maradonom onda. Kasnije holandski trio i ostali pa vidite sta je sve osvajao, a Napoli evo se ponovo docepao serije A posle toliko godina. Sjetite se kakvi su bili Parma i Lacio ili Sampdorija, Evropa je drhtala od njih svojevremeno . . . izvinite dosadih.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bajern je obicno mrtvilo od ekipe,raspadi jedni,eksplodirali su tu jednu tekmu protiv Juvea i to je to za cijelu sezonu sto smo vidjeli od njih,u njemacku im se sprda s glavom ko stigne,ne kazem da nisu kvalitetni naprotiv mnogo su jaki no sto je bolje kad nista drugo nemaju....Fiorentina ako se bude drzala lukavog talijanskog fudbala moze ih proc laganini.....

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Luksimuse ne smijem se na zalost, vec sam realan. Zao mi je Fiorentine koja je ove godine koliko toliko opravdala ucesce Italijana u LS, opravdala igrom ne i visokim plasmanom. Inter ce morati poceti da one berace banana mijenja igracima, koliko je samo bolji sa Snajderom, zamisli da ga nijesu doveli. Treba da dovede igrace da ima tehnike na sredini terena, napad polovican Milito i Eto su klasa, onaj Balteli ostace samo talenat i nista vise, a Maikon treba da ide na plantazu banana da nastavi karijeru.

Milan mora podmladiti ekipu oni vidim racunaju na Bekama, koji da budemo objektivni i kad je bio na vrhuncu nije bio tolika klasa da je mogao sam da rjesava sve. Pato je potencijal ali ce ga potrositi uludo ako ne dovedu jos nekog. Ako Berluskoni ne ulozi nesto para, oni ce prije u seiju B nego na krov Evrope. Sta je par godina u fudbalu . . . ? Gledajte kako Roma pada, kako Djenova i Napoli koji su do juce bili u seriju B grabe ka vrhu. Uzmite za primjer Milan i Napoli, '84 godine je Berluskoni kupio Milana koji je bio u seiji B, a vec '87 godine je bio u borbi za skudeto protiv Napolija sa Maradonom onda. Kasnije holandski trio i ostali pa vidite sta je sve osvajao, a Napoli evo se ponovo docepao serije A posle toliko godina. Sjetite se kakvi su bili Parma i Lacio ili Sampdorija, Evropa je drhtala od njih svojevremeno . . . izvinite dosadih.
    Ahahahaahahahha brate ajde molim te banuj se sa foruma...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momak je vise puta dokazao da nije u nasoj galaksiji...pustite ga da pluta
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A shto se chini odje...

Jes da mrzim Inter i sve njegove igrache itd ali reci ovo za Maikona....

Choek je doktor za svoju poziciju, on i onaj folirant iz Barcelone.

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,882
    Thanked in
    2,707 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Ne vidim zasto ne bi mogli da ih prodju?Bajern je favorit to stoji iako su oni drugi bili u grupi, ovo sto su istresli Juventusa i svezali 3-4 pobjede nishta ne znachi opet mogu da kiksaju kao do sad da upanu u takav period, bice bolji svakako sa Riberijem ali nikad se ne zna...
    Fiorentina je dva put dobila veliki Liverpool ove godine i jednom dobri Lyon, slozices se sa mnom ja mislim da je ne treba otpisivat prije vremena, jer Bajern je takav ne moze da igra citavu sezonu dobro ovaj bljesak protiv Juventusa je samo to bljesak chas su odlichni chas su presmijeshni.
    vidjecemo
    varas se, ali ti si zagrizen pa ti se ne moze dokazat samim tim sto si mi da crvenu zbog izjave da ne mogu proc. Ipak ja cu te castit sa plus jer sam od tebe dobio premijerno -

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Maikonu umije u odbrani da ispada ka sivonja. Al zato naprijed raznosi, kakva je ono sila.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidjecemo
    varas se, ali ti si zagrizen pa ti se ne moze dokazat samim tim sto si mi da crvenu zbog izjave da ne mogu proc. Ipak ja cu te castit sa plus jer sam od tebe dobio premijerno -
    Tachno tako vidjecemo.
    A shto se tiche tih minusa, pluseva reputacije i tih bakracha stvarno se ne sjekiram oko toga.

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,882
    Thanked in
    2,707 Posts

ne bi se reklo, ziv bio ali si fudbalska neznalica. Fiorentina je prosjecan evropski klub a bayern je svetsko ime fudbala. Nadam se da ce viola proc jer i sam navijam za njih i najmilija mi je u italiji. Sto ranije zboga batistute a sto sad radi jovete.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Maikonu umije u odbrani da ispada ka sivonja. Al zato naprijed raznosi, kakva je ono sila.
    Ima i brzinu i snagu zamisli ga kako nosi nekoliko gajbi zelenih banana , njega sam izdvojio jer nesto zna za razliku od ostalih koji jedva da su vrijedni pomena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima i brzinu i snagu zamisli ga kako nosi nekoliko gajbi zelenih banana , njega sam izdvojio jer nesto zna za razliku od ostalih koji jedva da su vrijedni pomena.
    Al zato je Dani Alves slatkis.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Zato je tu J. Zanetti, da pokriva ekskurzije Maicona u napad. Inace, precentualno, Maicon je vise u napadu nego u odbrani A druga stvar je sto pojedni forumasi to ne mogu da svate...

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,882
    Thanked in
    2,707 Posts

maicon je najbolji desni bek na svijet bez konkurencije a lijevi evra

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Afi jeste bas je sladak, kao jarac. I bolji je i brzi i ofanzivniji od Interovog beraca banana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne bi se reklo, ziv bio ali si fudbalska neznalica. Fiorentina je prosjecan evropski klub a bayern je svetsko ime fudbala. Nadam se da ce viola proc jer i sam navijam za njih i najmilija mi je u italiji. Sto ranije zboga batistute a sto sad radi jovete.
    Zato si ti tu doktor magistar da nas sve naucish e kakvog naroda ima na ovaj forum nidje u svijet ka odje!
    Bayern jes svjetsko ime fudbala samo shto neshto kashljucaju zadnjih godina a ove su ga bili dobro zaglibili + dovode neke operisane igrache u klub onakvog renomea.
    U ove 3-4 pobjede su zivnuli dosta ali teshko da ce im se ponavljat onakva igra vs Juventusa opet nisu ni oni bili toliko dobri koliko su oni loshi bili tu noc.
    Meni je Fiorentina isto tako mio klub jos dok je igrao Batistuta, Di Livio i Mijatovic i sad normalno radi Stevana.

Ti nastavi da nam otvarash ochi poshto mi ne znamo nishta, ja pogotovo.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Barsa je krunisala sezonu na najbolji moguci nacin, slatki Alves pita ima li jos neki trofej da se osvoji ove godine.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Bajern možda kašljuca, ali Fiorentina još nije stigla ni do tog "kašljucavog" nivoa.

Bajern iskašljuca još jednu petardu danas, Herti. Ne mogu ni oni vječno bit u krizi, sa onakvom ekipom i trenerom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pedro u 89 minut za produzetke..

Zao mi je Estudijantes mnogo Svaka im cast na borbi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Bajern možda kašljuca, ali Fiorentina još nije stigla ni do tog "kašljucavog" nivoa.

Bajern iskašljuca još jednu petardu danas, Herti. Ne mogu ni oni vječno bit u krizi, sa onakvom ekipom i trenerom.
    Sve ja to znam ali ostavit ih bez shansi prije februara jednostavno ne mozesh, kao sto se Bajernu moze desit da odigra dobro do februara a onda da stane opet ili obrnuto za Fiorentinu.
    Bajern jes favorit i sve to ali ipak da sachekamo mecheve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Pedro u 89 minut za produzetke..

Zao mi je Estudijantes mnogo Svaka im cast na borbi!
    Jes bogomi su se dobro drzali ali Pedra ima da slave par godina sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam stigao da komentarisem zrijeb. Milo mi je sto je Milan izvukao Manchestera. Jak tim,ali u slabijem izdanju. Mislim da su pata-pata po performansama,i mislim da ce bit odlican mec. Chelsea ce da opuva Intera,po mom misljenju. Ne zato sto ne volim Inter(ne volim ni Chelsea bog zna sto),nego su jednostavno daleko bolji. Jos kad znamo da Inter ima defekt sto se tice LS. Svi parovi su vrlo ujednaceni,sem Barca-Stutgart.

Sad vidjeh opmne-ov komentar za Maicona... To pokazuje koliko covjek zna o fudbalu kad tako prica o najboljem desnom beku na svijetu,bez premca. Dani Alves je odlican,ali je Maicon klasa iznad njega. Mrzim Inter iz dna duse,ali ovo se ne moze porec',nikako. Ko ista zna o fudbalu,zna da je Maicon desni bek bez premca.
    Last edited by _HokutoNoKen_; 19-12-09 at 22:46.
    DICIOTTO

Page 76 of 284 FirstFirst ... 266672737475767778798086126176 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)