Ne vidim zasto ne bi mogli da ih prodju?Bajern je favorit to stoji iako su oni drugi bili u grupi, ovo sto su istresli Juventusa i svezali 3-4 pobjede nishta ne znachi opet mogu da kiksaju kao do sad da upanu u takav period, bice bolji svakako sa Riberijem ali nikad se ne zna...
Fiorentina je dva put dobila veliki Liverpool ove godine i jednom dobri Lyon, slozices se sa mnom ja mislim da je ne treba otpisivat prije vremena, jer Bajern je takav ne moze da igra citavu sezonu dobro ovaj bljesak protiv Juventusa je samo to bljesak chas su odlichni chas su presmijeshni.
a anceloti kao ne poznaje inter? anceloti je do ove sezone bio u italiji, a murinjo nije u engleskoj vec 2 sezone, tako da se moze rec da celsi vise nije njegov tim...
rano je jos za prognoze, do februara se moze nekom forma drasticno promijeniti (eto npr milan, koje je trenutno u formi, a sjetite se pocetka sezone i sl![]()
...
Luksimuse ne smijem se na zalost, vec sam realan. Zao mi je Fiorentine koja je ove godine koliko toliko opravdala ucesce Italijana u LS, opravdala igrom ne i visokim plasmanom. Inter ce morati poceti da one berace banana mijenja igracima, koliko je samo bolji sa Snajderom, zamisli da ga nijesu doveli. Treba da dovede igrace da ima tehnike na sredini terena, napad polovican Milito i Eto su klasa, onaj Balteli ostace samo talenat i nista vise, a Maikon treba da ide na plantazu banana da nastavi karijeru.
Milan mora podmladiti ekipu oni vidim racunaju na Bekama, koji da budemo objektivni i kad je bio na vrhuncu nije bio tolika klasa da je mogao sam da rjesava sve. Pato je potencijal ali ce ga potrositi uludo ako ne dovedu jos nekog. Ako Berluskoni ne ulozi nesto para, oni ce prije u seiju B nego na krov Evrope. Sta je par godina u fudbalu . . . ? Gledajte kako Roma pada, kako Djenova i Napoli koji su do juce bili u seriju B grabe ka vrhu. Uzmite za primjer Milan i Napoli, '84 godine je Berluskoni kupio Milana koji je bio u seiji B, a vec '87 godine je bio u borbi za skudeto protiv Napolija sa Maradonom onda. Kasnije holandski trio i ostali pa vidite sta je sve osvajao, a Napoli evo se ponovo docepao serije A posle toliko godina. Sjetite se kakvi su bili Parma i Lacio ili Sampdorija, Evropa je drhtala od njih svojevremeno . . . izvinite dosadih.
deuscroix
Bajern je obicno mrtvilo od ekipe,raspadi jedni,eksplodirali su tu jednu tekmu protiv Juvea i to je to za cijelu sezonu sto smo vidjeli od njih,u njemacku im se sprda s glavom ko stigne,ne kazem da nisu kvalitetni naprotiv mnogo su jaki no sto je bolje kad nista drugo nemaju....Fiorentina ako se bude drzala lukavog talijanskog fudbala moze ih proc laganini.....
Momak je vise puta dokazao da nije u nasoj galaksiji...pustite ga da pluta![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
A shto se chini odje...
Jes da mrzim Inter i sve njegove igrache itd ali reci ovo za Maikona....
Choek je doktor za svoju poziciju, on i onaj folirant iz Barcelone.
Maikonu umije u odbrani da ispada ka sivonja. Al zato naprijed raznosi, kakva je ono sila.
ne bi se reklo, ziv bio ali si fudbalska neznalica. Fiorentina je prosjecan evropski klub a bayern je svetsko ime fudbala. Nadam se da ce viola proc jer i sam navijam za njih i najmilija mi je u italiji. Sto ranije zboga batistute a sto sad radi jovete.
maicon je najbolji desni bek na svijet bez konkurencije a lijevi evra
Afi jeste bas je sladak, kao jarac.I bolji je i brzi i ofanzivniji od Interovog beraca banana.
Zato si ti tu doktor magistar da nas sve naucish e kakvog naroda ima na ovaj forum nidje u svijet ka odje!
Bayern jes svjetsko ime fudbala samo shto neshto kashljucaju zadnjih godina a ove su ga bili dobro zaglibili + dovode neke operisane igrache u klub onakvog renomea.
U ove 3-4 pobjede su zivnuli dosta ali teshko da ce im se ponavljat onakva igra vs Juventusa opet nisu ni oni bili toliko dobri koliko su oni loshi bili tu noc.
Meni je Fiorentina isto tako mio klub jos dok je igrao Batistuta, Di Livio i Mijatovic i sad normalno radi Stevana.
Ti nastavi da nam otvarash ochi poshto mi ne znamo nishta, ja pogotovo.![]()
Barsa je krunisala sezonu na najbolji moguci nacin, slatki Alves pita ima li jos neki trofej da se osvoji ove godine.![]()
Bajern možda kašljuca, ali Fiorentina još nije stigla ni do tog "kašljucavog" nivoa.
Bajern iskašljuca još jednu petardu danas, Herti. Ne mogu ni oni vječno bit u krizi, sa onakvom ekipom i trenerom.
Pedro u 89 minut za produzetke..
Zao mi je Estudijantes mnogoSvaka im cast na borbi!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nisam stigao da komentarisem zrijeb. Milo mi je sto je Milan izvukao Manchestera. Jak tim,ali u slabijem izdanju. Mislim da su pata-pata po performansama,i mislim da ce bit odlican mec. Chelsea ce da opuva Intera,po mom misljenju. Ne zato sto ne volim Inter(ne volim ni Chelsea bog zna sto),nego su jednostavno daleko bolji. Jos kad znamo da Inter ima defekt sto se tice LS. Svi parovi su vrlo ujednaceni,sem Barca-Stutgart.
Sad vidjeh opmne-ov komentar za Maicona... To pokazuje koliko covjek zna o fudbalu kad tako prica o najboljem desnom beku na svijetu,bez premca. Dani Alves je odlican,ali je Maicon klasa iznad njega. Mrzim Inter iz dna duse,ali ovo se ne moze porec',nikako. Ko ista zna o fudbalu,zna da je Maicon desni bek bez premca.
Last edited by _HokutoNoKen_; 19-12-09 at 22:46.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks