Quote Originally Posted by "Jadran" 100% crnogorski! View Post
Jeste li je objavili u Dubrovniku? Koliko je nama u interesu da objavimo bilo što, nije na vama da procjenjujete. Gruja ne poznajem jer nijesam iz Herceg Novog.
Ne znam da li bi vas uznemirilo da npr., vama neko, kao meni ovako mladom, dok čekate na semaforu pogledate u čovijeka srednjih godina, a on gledajući vas u oči pređe kažiprstom preko vrata. Samo zato što su mi mne tablice. Istina to je jedino neprijatno što sam doživio ali ću to pamtiti cijelog života. Nijesam htio ovo pominjat ali...
Vi ste me okarakterisali kao lažova, koji još širi mržnju. To su teške optužbe.
Meni je žao što si i ti imao priliku da naletiš na kretena. Naši mediji moju priču nisu objavili jer ja to nisam nikome ni prijavio jer sam mislio da za to nema potrebe. Iako je bilo prilično neugodno, nije bilo velike štete i to je to. Doduše pitanje je kako bi to završilo da se nije pojavio taj kojega ti ne poznaješ.

Lagao si da je australska policija optužila naše policajce da su ubili (pogotovo ta riječ jer nikad nije dokazano da je ta cura ubijena) Australku, lagao si da je Jiri Menzel pretučen, lagao si da je u Dubrovniku ljetos ubijen i opljačkan nekakav Talijan. Lagao si sve da bi nas ovamo pokazao zlotvorima a to je svjesno širenje mržnje. Toliko od mene.