kako volim kad narod predlazhe pumpe i gorivo...
evo gore covjek predlaze jugopetrol. Ja sam zbog njihovog goriva 3 puta chistio dizne, 2 puta ih mijenjao. Ali ovo sam vec pricao. deja vu
Originally Posted by my name is ...
to je vec u planu, ali ne zbog dizni i goriva![]()
Originally Posted by my name is ...
ma svo gorivo je isto njesra, jer kada dodje gorivo brodom u Luku Bar, a dolazi skoro za sve pumpe svo gorivo ide u isti tanker, a svi ti tankeri su Jugopetrola i onda pretakaju u cistijerne
osim sto neki dodaju vode jos vise![]()
Kad se sjetim, prije nekoliko godina, kad se gorivo prodavalo pored puta u bidone![]()
Evo ja pouzdano znam da npr bonus petrol kod buske dovozi gorivo iz slovenije i hrvatske kamionima...
e kad se sjetim kako se na nizbrdice sve u ler spuštalo(i gasilo auto) da se uštedi...
She is only here to annoy herself!
vjeruj mi radi se to i danas dosta , bash je danas lik izgasio GIII Dizel na semafore iza mene , cujem bupanje dizel mashine i odjedan put tiho , kad se upali zeleno opet cukanje
ps. bash me zanima koliko je ustedio 2 ili 3 grama goriva...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
samo sam htio da pitam koliko je novi chevrolet cruze?
You'll Never Smoke Alone..
interesuje me zna li ko kakav je auto Citroen Saxo 1.5 dizel, 98 god.... znam da trosi 6-6.5l po gradu, pa me zanima kakav je po pitanju kvarova i slicno...
jer ga imam za presmijesne pare, pa ako je ok da ga uzmem. odlican je za grad, da ne lomim mecku svaki dan po 70-100km u lokalu predjem
Golf 2 1.6TD. Kad su kishe/vlaga pali se lampica od akumulatora... Inace, nece ujutro NIKAD da pali no ga guramo niz ulicu... Nakon sto upali na guranje, ostatak dana pali bez gasa, na vr' kljuca, odma' ... :razz: Majstor je "radio" nesto oko alansera i stavljen je novi akumulator prije par dana jer su nam "strucnjaci" rekli da je do njegamene zanima zna li ko do cega bi mogli bit e mi MooDa opadoshe od GooRanja :>
od kojega auta je najmanji unutrasnji radijator???
renoa 4 od ovih koje sam do sad gleda![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Gdje u Pg da odvedem auto na 'panter'
---Chelsea Fc---
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks