jesam naravno, gledao sam do kraja. Ali kazem da je covjek def doktor, a xavi mi se omrza nocas
jesam naravno, gledao sam do kraja. Ali kazem da je covjek def doktor, a xavi mi se omrza nocas
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=100058
Nadam se da će ovo postat praxa... Sramota je da neko izgubi igrača zbog neke prijateljske utakmice nebitne.
PRAVDA ZA KLUBOVE :P
PEPE zavrshio sezonu :mad::mad:
oporavak ce trajat minimalno 6 mjeseci :mad:
Da se oporavi do SP to bi bilo odlicno ali tesko ne vjerujem...
Taman će on bit za sljedeću sezonu sprman, i to ako ne bude nikakvih komplikacija (ka što je Militu iz Barse bilo još nekih par začkoljica). Ne smije se forisrat nikako njegov povratak, moga bi cijelu karijeru da uništi, kao gore pomenuti...
Zna li ko prenosi li koja TV (naša ili strana) ovo svjetsko prvenstvo za klubove u dubai?
Prenosi arena sport, tj prenosili su ove do sad utakmice tako da ce sigurno prenositi i zavrshnicu...
Edit: http://www.tvarenasport.com/channel
#fakenews
eh ali ja nemam arenu![]()
Uzece to sofro ne $ekirajte se.....![]()
dobi estudiantes 2-1 Pohanga iako je Pohang imao cak 3 igraca iskljucena.
Dana su 17:00 Barsa protiv Atlante. Mesi odmara, u spicu Pedro,Ibra i Anri.
I ja se presmijah danaspostaljeno je u viceve pa na smijesne slike :P
Sva je prilika da ce Mancini bit novi trener Mancester sitija.
Mancio je odlican trener ali ima problem sa autoritetom. Sto se tice Intera, sve je bilo extra dok nijesu poceli sukobi sa igracima..Onda je zagrmjelo u njega.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Estudiantes - Barca 1-2, Boselli 27', Pedro 89', Messi 110'. Odlican go` Messia, grudima reagova` na centarsut. Barca bolja, ocekivano, mada je imao i Estudiantes par sansi, posebno na kraj drugog produzetka. Zasluzeno, sesti trofej u sezoni. Svaka cast.
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks