Originally Posted by
Poseydon
RTCG1 i RTCG2 od skora imaju digitalnu distribuciju, ali digitalna distribucija ne garantuje dobru sliku, jer pored distribucije postoji i proizvodnja programa koja kod gore navedenih tv stanica ima puno analognih etapa.
Po tvom problemu bih rekao da ti ta profi plazma nesto steka

Kako si povezao Extra TV STB i televizor ?
Putem HDMI kabla...
Ne nagadjam ja nista, ti meni lijepo objasni ako prenosis signal digitalni iz bilo koje nase televizije putem IP protokola, tu ne bi trebalo nista da se mjenja.. jel tako?.. e sad zasto ja imam mnogo bolju sliku ( ostriju ) recimo mogu bore da se vide na voditeljki dok prenosi vijesti, a putem extra TV-a je lize zamazano-zamuceno?
E sad ako oni vama salju takav signal onda je do njih ali ste vi duzni da ih napomenete da podese kodere ili vec sta koriste u televiziji... ali mi je cudno da bas svi tako salju...
Ja mislim da vi u EXTRA TV Centru imate jednu antenu kojom hvatate signal i prosledjujete nama - korisnicima, a da uredjaj koji vam kodira t.j konvertuje analogno u digitani signal nije dobro podesen ili je nekog loseg kvaliteta!
Poenta moje price je:
Da bi volio da extra TV ima sve kanale kao MY Zen, ali kada bi bili i kao HRT1 ili HRT2 ja bih licno bio zadovoljan... do uvodjenja HD signala...
I jos jedna stvar: ima previse djecijih kanala moje misljenje da bi bolje bilo dodati bar jedan filmski u osnovni paket! Total TV ima Cinama i jos jedan ne znam tacno koji u osnovnom paketu?
I sad da ti kazem jos nesto: slika sa DREAMBOXA se nemoze porediti sa slikom sa extra TV-a kada je u pitanju ATLAS ili Pink... isprobano! kako to?
Ako dobijete digitalni signal sa satelita zar ga nemozete proslijediti dalje??
Nadam se da nisam pretezak ali neshvatam problem?
Last edited by Dejanm; 15-12-09 at 12:50.
067-512-115
Servis Digitalnih Fotoaparata,
Kamera, Objektiva, Bliceva,
HI-FI Audio, Car Multimedia.
Bookmarks