Page 269 of 830 FirstFirst ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... LastLast
Results 6,701 to 6,725 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    RTCG1 i RTCG2 od skora imaju digitalnu distribuciju, ali digitalna distribucija ne garantuje dobru sliku, jer pored distribucije postoji i proizvodnja programa koja kod gore navedenih tv stanica ima puno analognih etapa.
    Po tvom problemu bih rekao da ti ta profi plazma nesto steka
    Kako si povezao Extra TV STB i televizor ?
    Putem HDMI kabla...

Ne nagadjam ja nista, ti meni lijepo objasni ako prenosis signal digitalni iz bilo koje nase televizije putem IP protokola, tu ne bi trebalo nista da se mjenja.. jel tako?.. e sad zasto ja imam mnogo bolju sliku ( ostriju ) recimo mogu bore da se vide na voditeljki dok prenosi vijesti, a putem extra TV-a je lize zamazano-zamuceno?

E sad ako oni vama salju takav signal onda je do njih ali ste vi duzni da ih napomenete da podese kodere ili vec sta koriste u televiziji... ali mi je cudno da bas svi tako salju...

Ja mislim da vi u EXTRA TV Centru imate jednu antenu kojom hvatate signal i prosledjujete nama - korisnicima, a da uredjaj koji vam kodira t.j konvertuje analogno u digitani signal nije dobro podesen ili je nekog loseg kvaliteta!

Poenta moje price je:

Da bi volio da extra TV ima sve kanale kao MY Zen, ali kada bi bili i kao HRT1 ili HRT2 ja bih licno bio zadovoljan... do uvodjenja HD signala...

I jos jedna stvar: ima previse djecijih kanala moje misljenje da bi bolje bilo dodati bar jedan filmski u osnovni paket! Total TV ima Cinama i jos jedan ne znam tacno koji u osnovnom paketu?

I sad da ti kazem jos nesto: slika sa DREAMBOXA se nemoze porediti sa slikom sa extra TV-a kada je u pitanju ATLAS ili Pink... isprobano! kako to?

Ako dobijete digitalni signal sa satelita zar ga nemozete proslijediti dalje??

Nadam se da nisam pretezak ali neshvatam problem?
    Last edited by Dejanm; 15-12-09 at 12:50.
    067-512-115
    Servis Digitalnih Fotoaparata,
    Kamera, Objektiva, Bliceva,
    HI-FI Audio, Car Multimedia.

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Da, signal se prima na jednom mjestu, uredjaji su podeseni na odgovarajuce frekvencije (za one kanale koji se primaju analogno, a to su samo elmag, montena, mbc), ali se odmah po prijemu digitalizuju. Ocigledno da ne kapiras kako rade neke stvari, a posebno transkodiranje digitalnog signala i zasto nastaje "blur", a kod analognog nema tih 'problema', ali ima nekih drugih (smetnje...).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale, kad cete rijesiti problem oko signala sa Arenom, jer mi svaki cas nestaje slika, a rekose mi iz call centra da imate problema sa njihovim signalom...

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Problem se rjesava u saradnji sa emiterom. Mislim da je vec zavrseno. Svakako pohvala sto si to i zvanicno prijavio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da li je stigao novi crni reciver, ovaj sivi mi se ne uklapa u enterijer.... rekose poslije nove ali ako je vec stiglo mogli bi mi zamjeniti??

Jos jedno pitanje:
    Da li je moguce imati dva extra recivera pod uslovom da se ne snima dok se gledaju istovremeno?
    067-512-115

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

ExtraTV.IzborKanala = Nedovoljno
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ispod minimuma...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Ispod minimuma...
    Katastrofa, niko nema goru listu kanala od extra tv.

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by Dejanm View Post
    Da li je stigao novi crni reciver, ovaj sivi mi se ne uklapa u enterijer.... rekose poslije nove ali ako je vec stiglo mogli bi mi zamjeniti??

Jos jedno pitanje:
    Da li je moguce imati dva extra recivera pod uslovom da se ne snima dok se gledaju istovremeno?
    Risiver ne mozes da mijenjas tek tako, jer ekipa mora da izadje na teren da bi ga zamijenila, a to dosta kosta. Uredjaj ce biti zamijenjen samo u slucaju da nesto nije OK.

Moguce je imati dva STB-a. Svaki moze da gleda razlicite kanale. Ako nesto snimas na prvom STB-u - na drugom je moguce gledati jedan od ta dva kanala dok se snimanje ne zavrsi (jer do kuce dobijas 1+1 stream, pa se on mora podijeliti). Trenutno u ponudi ima Motorola kao STB2 po punoj cijeni od 100 eur i 3 eur mjesecne pretplate. Isti paket kanala imas na oba STB-a. Uskoro ce u ponudi biti i mali STB2.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    ExtraTV.IzborKanala = Nedovoljno
    I to Vlado blago receno nedovoljno , sad cemo vidjet oce li nas obradovat nekim novim kanalom do nove :wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka vrnu one koje su imali ranije (TV5, RTL) + History i da se pojača ponuda Discovery i National Geography kanala, i bih volio od onih šarenih kanala Travel channel
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    Neka vrnu one koje su imali ranije (TV5, RTL) + History i da se pojača ponuda Discovery i National Geography kanala, i bih volio od onih šarenih kanala Travel channel
    Mislim da je njihov stav da trebamo biti zadovoljni što nam ne ukinu još neki , jer imamo mogućnost pauziranja, premotavanja i snimanja, a to je puno za 10 €.

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Puna kapa :joint:
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Mislim da je njihov stav da trebamo biti zadovoljni što nam ne ukinu još neki , jer imamo mogućnost pauziranja, premotavanja i snimanja, a to je puno za 10 €.
    Izbor kanala je taj koji je. Zna se koji je. To nude. Hvala bogu, postoji konkurencija pa svako moze da izabere provajdera. Ja sam uzeo Extra TV zbog toga sto nude.
    Meni bi valjala linija Montenegro Airlinesa, Podgorica - Prag, ali u njhovoj ponudi je nema. Volio bih da sam mogao da upisem na nasem univerzitetu svemirski inzinjering ali nije ga bilo u ponudi univerziteta.
    Ono sto ocu da kazem, nema svrhe kritikovat nesto cega nema.
    Ono sto imaju, za mene je odlicno i ja sam zadovoljan.
    Bili bio zadovoljniji da imaju jos neki kanal...bih, kao i za liniju Podgorica - Prag.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

i u videoteci t/coma i HBO se dosta rijetko updatuje lista 1 put u pola godine...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sky View Post
    Izbor kanala je taj koji je. Zna se koji je. To nude. Hvala bogu, postoji konkurencija pa svako moze da izabere provajdera. Ja sam uzeo Extra TV zbog toga sto nude.
    Meni bi valjala linija Montenegro Airlinesa, Podgorica - Prag, ali u njhovoj ponudi je nema. Volio bih da sam mogao da upisem na nasem univerzitetu svemirski inzinjering ali nije ga bilo u ponudi univerziteta.
    Ono sto ocu da kazem, nema svrhe kritikovat nesto cega nema.
    Ono sto imaju, za mene je odlicno i ja sam zadovoljan.
    Bili bio zadovoljniji da imaju jos neki kanal...bih, kao i za liniju Podgorica - Prag.
    Na Praskom univerzitetu ima svemirski inzinjering , rece Djurisic da mu je ta linija prva na pameti da se sljedeca otvori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo i arena sport 1 "zaradila" liniju koja je do skoro bila prepoznatljiva na kanalu tv nov@ , interesantno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Risiver ne mozes da mijenjas tek tako, jer ekipa mora da izadje na teren da bi ga zamijenila, a to dosta kosta. Uredjaj ce biti zamijenjen samo u slucaju da nesto nije OK.

Moguce je imati dva STB-a. Svaki moze da gleda razlicite kanale. Ako nesto snimas na prvom STB-u - na drugom je moguce gledati jedan od ta dva kanala dok se snimanje ne zavrsi (jer do kuce dobijas 1+1 stream, pa se on mora podijeliti). Trenutno u ponudi ima Motorola kao STB2 po punoj cijeni od 100 eur i 3 eur mjesecne pretplate. Isti paket kanala imas na oba STB-a. Uskoro ce u ponudi biti i mali STB2.

Sale nemoze i nece kostati nista jer mi je rceno da sam dobio polovan uredjaj a na kutiji je pisalo NEISPRAVAN sto znaci da je vjerovatno repariran a i kao takav nece da se upali svaki put vec iz 5-6 pokusaja!!!

A ti si strasna podrska!!!
    Zapamti ovo platu primas zahvaljujuci nama!!!
    Tako da treba da budes i budete masu ljubazniji da ne dobijete konkurenciju, a slavicu taj dan kad se i to desi!!!!

Srecom imam kome u TCom da se obratim pa tebi necu vise ni jedno slovo napisati!!!!!
    067-512-115

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    968
    Thanked in
    522 Posts

Sale nemoze i nece kostati nista jer mi je rceno da sam dobio polovan uredjaj a na kutiji je pisalo NEISPRAVAN sto znaci da je vjerovatno repariran a i kao takav nece da se upali svaki put vec iz 5-6 pokusaja!!!

Tako da treba da budes i budete masu ljubazniji da ne dobijete konkurenciju, a slavicu taj dan kad se i to desi!!!!

Srecom imam kome u TCom da se obratim pa tebi necu vise ni jedno slovo napisati!!!!!
    svejedno iznajmljujes opremu, tako da ti nije bitno je li polovna ili nova...bitno je da radi, pa vjerovatno kao takva nece biti mjenjana

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    i u videoteci t/coma i HBO se dosta rijetko updatuje lista 1 put u pola godine...
    Nije tacno. Svakog prvog u mjesecu stize novi HBO katalog filmova i serija.

Zdravo bio!

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Radi ostalih korisnika, STB i router je u vlasnistvu T-Coma, potpuno je nebitno da li je vec koristen ili ne, vi cete uvijek imati uredjaj koji funkcionise.

Ako nesto nije OK, problem prijavite na 1500 i dobicete drugi uredjaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako je to uredjaj u vlasnistvu P-coma? Zar nove ovce ne placaju njihovu kupovinu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E to mi je najjače, isto k'o za SIM kartice, kupiš a nije tvoje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Naravno da je bolje da je njihov uredjaj, jer dok god budes koristio servis ako se uredjaj pokvari dobices novi.Kad bi ga kupio dobices garanciju 1godinu i ako poslije toga rikne moras kupiti novi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Kako je to uredjaj u vlasnistvu P-coma? Zar nove ovce ne placaju njihovu kupovinu?
    lako li je vidjet ko je podizan ka domaca zivotinja

Page 269 of 830 FirstFirst ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)