Shto qq???
\\OFL•GIC
Ako ti je District 9 proliv, onda ti je vjerovatno 2012 najbolji film ove godine?
\\OFL•GIC
District 9 je odlican film, ne kao svaki drugi film sa "alienima" ...
Paranormalna aktivnost je napravljen sa mizernom svotom novca cuh, par hiljada eura?
Nego, Avatar pocinje od sjutra ili od naredne nedelje?
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
od sjutra. 17ti
f6
moze li mene rec koja je fora s avatarom, ja vidjeh trejler i mene ono lichi na crtani tako da me ni taj film nece gledat![]()
Ima li kakve priče o uvođenju 3D u STER? U BG ima u Koloseju u Ušću, a juče sam čuo da su i Tuckwood i Roda nabavili 3D projektore. U NS će isto da bude 3D sala u renoviranoj Areni... kontam da neće dugo trajati dok i naši ne zveknu jedan u PG. Taj bi im se isplatio najbrže od svega, čini mi se da se svaki dan najavljuje nešto u 3D za 2010.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ali nije da nema price![]()
Mislim da bi to ulaganje bilo zapravo dobro... Ako niste primijetili ali kino radi punom parom... Sto znaci da ima i dohotka, e sad samo je stvar do volje vlasnika da li zeli da ulozi.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Paranormalna aktivnost moc film!![]()
pogleda' li ko avatar??
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
rispekt za AVATAR, rispekt za KAMERONA.
vrijedi svakog dolara ulozenog. ako mu bude trebalo para za iduci film, ja cu mu dat sve sto imam.
uzivao sam od pocetka do kraja. Iako je bilo na trenutke zalosno gledati ga na ovom 'skromnom' platnu ali.... bruka!
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks