Page 4 of 44 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 76 to 100 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jako mi je drago da se vaterpolo pomalo oporavlja, prije svage medijski. često sam kritiziro lenu, ali sad ih treba pohvalit. ipak su se dogovorili s eurosportom (šteta da nije na 1. kanalu) i tu velik broj ljudi može pogledat kvalitetan vaterpolo. šteta da i klubovi ne idu za njima i nisu bili u stanju poslat kvalitetan materijal (video isječke) za emisiju koja je trebala ić ponedjeljkom kao highlights-i svih utakmica u kolu. stvarno mi nisu jasni ti klubovi.

inače prijenos iz budve je bio puno kvalitetniji od onog iz kotora, puno manji odbljesak od površine bazena. vjerojatno je bolji kut kamere

također sve više klubova su barem solidni, ako ne i jaki. još kad bi recco smanjio broj igrača na npr 16, a ostale pustio na tržište bio bi i još barem jedan jaki klub. barceloneta je ove godine kadidat za 1/4finale, ako onda ovisi o ždrijebu, možda i final4. partizan, jug, primorac, jadran, recco su glavni kandidati za naslov, tj ovi navedeni klubovi mogu dobit prvog favorita recca u jednoj utakmici. solidnih klubova je isto dosta, mladost, budva, vasas... vjerojatno i olympiacos, pa ni panionios, honved, vojvodina... nisu loši i mogli bu u tu srednju kategoriju uletit.

evo dančarskog viđenja utakmice primorac - panionios
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U pravu si to za Recca, pregomilali su igrace, imaju ih preko 20... Dobro, kad se sjetim koliku su im lani minutazu imali prosjecni igraci Bencivenga-Felugo-Mangiante-Marz (mozda je "prosjecni" neodgovarajuca rijec, ali je to klasa ispod Udovicica, Calcatere, Kasasa, Madarasa...) sigurno je da im ove godine slabe tacke gotovo i nema. Po imenima, jedino im se jadran moze suprotstavit... A ako bi taj F4 bio u Bg-u onda i Partizan.
    Mi cemo vjerovatno kao i lani: neke velike meceve cemo dobit, neke izgubit', a forma ce se tempirat' za april i maj.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    jako mi je drago da se vaterpolo pomalo oporavlja, prije svage medijski. često sam kritiziro lenu, ali sad ih treba pohvalit. ipak su se dogovorili s eurosportom (šteta da nije na 1. kanalu) i tu velik broj ljudi može pogledat kvalitetan vaterpolo. šteta da i klubovi ne idu za njima i nisu bili u stanju poslat kvalitetan materijal (video isječke) za emisiju koja je trebala ić ponedjeljkom kao highlights-i svih utakmica u kolu. stvarno mi nisu jasni ti klubovi.

inače prijenos iz budve je bio puno kvalitetniji od onog iz kotora, puno manji odbljesak od površine bazena. vjerojatno je bolji kut kamere

također sve više klubova su barem solidni, ako ne i jaki. još kad bi recco smanjio broj igrača na npr 16, a ostale pustio na tržište bio bi i još barem jedan jaki klub. barceloneta je ove godine kadidat za 1/4finale, ako onda ovisi o ždrijebu, možda i final4. partizan, jug, primorac, jadran, recco su glavni kandidati za naslov, tj ovi navedeni klubovi mogu dobit prvog favorita recca u jednoj utakmici. solidnih klubova je isto dosta, mladost, budva, vasas... vjerojatno i olympiacos, pa ni panionios, honved, vojvodina... nisu loši i mogli bu u tu srednju kategoriju uletit.

evo dančarskog viđenja utakmice primorac - panionios
    Mnogo je drugaciji prenos iz budve jer im je em manji bazen tj manji kapacitet,em su manje tribine masu pa samim tim i kamera je kod nas visocije.....
    Mozda ove godine final four bude Primorac,Partizan,Pro Reco i Jadran/Vasas

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa da, velika je razlika u polozaju glavne kamere. U Budvi je udaljenost kamere od bazena skoro 3x manja u odnosu na Kotor. Mada, ne treba zanemariti ni vlagu, koja nidje nije kao u Kotor, a ako su i dalje one svjetlece reklame uz ivicu onda i to pogorsava sliku.
    U Kotor se pomocne kamere koriste u toku prenosa samo kada se prikazuju navijaci odnosno ostala publika na istocnoj tribini, jer je to zbog konstrukcije krova nemoguce sa glavne kamere, tj. vidjelo bi se samo pola istocne tribine.
    Nisam ni ja zadovoljan slikom sa kotorskog bazena...
    Last edited by cattaro; 29-11-09 at 21:20.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=395381

Emil lagano gura, Vosa vec dokazala da je zalutala u EL. Ocekivao sam vise od njih.

Edit:

http://www.prorecco.it/index2.php

Interesantan izvjestaj... Poceli su.
    Last edited by cattaro; 29-11-09 at 22:24.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=395381

Emil lagano gura, Vosa vec dokazala da je zalutala u EL. Ocekivao sam vise od njih.

Edit:

http://www.prorecco.it/index2.php

Interesantan izvjestaj... Poceli su.
    Znamo da si na MSC i da znaš talijanski

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Znamo da si na MSC i da znaš talijanski

Sto me lijepo ne zamolis za prevod?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Sto me lijepo ne zamolis za prevod?
    Pa to se podrazumijeva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sutra opet primorac u gružu. nadam se bez izgreda, ako beštije dolaze (mislim na obje navijačke) strane. mislim da je jug bliži pobjedi i zbog domaćeg bazena, a i zbog stanja u primorcu kojem je najbitnije ne izgubit opet s velikom razlikom, ako slučajno na kraju bude gol razlika odlučivala.
    mladost i barceloneta bi isto trebala it kvalitetna utakmica i možda slična onoj nedavno mladost - budva 5:5, dakle neizvjesno.
    olypiacos i budva sve ovisi o šefiku. ako opet bude odličan kao u posljednje vrijeme budva bi mogla iznenadit u grčkoj, ali u svakom slučaju opet neizvjesno.

ostale utakmice više manje imaju izrazite favorite, a nadam se da bi možda panionios mogo iznenadit vasas, mada sumnjam. opširna najava cijelog kola, sa jednim zanimljivim videom azeveda kako pjeva himnu juga na linku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljiv tekst o navijacima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad dolazi olimpiakos u bd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Zanimljiv tekst o navijacima
    pokušali smo malo utjecat na njih

je li porobić definitivno novi trener jadrana?

idete li u gruž? ne znam je li htv ima kakve agregate, ali ako ne onda je prijenos upitan jer je danas došlo do požra u glavnoj trafostanici za dubrovačko područje i upitno je kad će se vratit struja.
    Last edited by dida122; 15-12-09 at 22:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos se ne zna definitivno da li je Porobic trener Jadrana,za svaki slucaj,pregovara se jos sa jednim trenerom.Koliki je taj kvar na trafou,kad ce struja doc?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oce li se skupit para za taj autobus igracima?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ice se pjeske

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Idu s Bestijama hahahahha
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Jos se ne zna definitivno da li je Porobic trener Jadrana,za svaki slucaj,pregovara se jos sa jednim trenerom.Koliki je taj kvar na trafou,kad ce struja doc?
    dosta velik kvar, nešto eksplodiralo pa se zapalilo tako da još nije poznata cjelokupna šteta. u 19 nestalo struje, a prije podne kažu da sigurno neće doć.

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

primorac i budva gube nazalost a jadran dobija valjda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne idemo mi organizovano u Gruz,nego neko ko moze u privatnoj reziji i to je to....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@dida122 sve pohvale za site, najdetaljniji site o vaterpolu koji postoji (koliko sam ja bar upućen). Što mi se sviđa nije samo štura analiza tijeka utakmica nego ima i onih stvari okolo utakmice koje su isto tako jako interesantne plus odlične najave i uvodi za Jadransku i LEN "lige".

Bravo, svaka čast !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hvala na pohvalama. krenuli smo bez nekih pretenzija (osnovali udrugu jer je to bio uvijet da možemo na natječaju HVS-a dobit vaterpolo teren - bila akcija 100 terena na Jadranu). kako se kupamo na dančama, a osnovali smo udrugu mogli smo kao pravna osoba dobit hr domenu s nazivom udruge pa je tako nasto dance.hr što smo mislili ako se glazbeni smijer dance vrati na velika vrata kao što je bio najpopulraniji 90tih, dobro unovčit domenu (šala).

ipak smo malo pomalo počeli pisat o vaterpolu sve više jer me osobno (i većinu drugih iz udruge) iritira kakvo je stanje što se tiče medijske prezentacije vaterpola. u nas su novinari koji pišu ili na tv prenose vaterpolo potpuni neznalice i još k tome glupi ljudi pa pišu nebuloze i besmislice. mi smo amateri što se tiče pisanja, ali smo dosta nas trenirali vaterpolo u mlađim danima.

trenutačno me najviše smeta što ovakva liga kao što je jadranska u kojoj se igra najbolji vaterpolo na svijetu, i dobro je legla među klubovima, nije u stanju nać sponzora i bolje se medijski eksponirat i radit malo na marketingu. za bukića sam već odavno znao da je ***** od čovjeka (ima saborsku plaću između ostalog - nekih 17 - 18 000 kn mjeesečno, a još se prijavio da živi u šibeniku (iako je u zagrebu zadnjih 20ak godina ne bi dobijo još i putne troškove za dolazak u sabor - gdje još nije niti jednom u 2 mandata ništa progovorio), a izgleda da je voditelj lige bebić i gori od njega.

šteta bi bilo da liga propadne ili oslabi, jer vjerujem da bi se uz malo napora (da ti ljudi koji bi trebali vodit ligu i marketing saveza (imam info da nisu u godinu dana uspjeli u marketingu HVS-a organizirat 1 akciju u vezi nekog sponzora koji im je dao nekoliko auta na korištenje pa su im ih oduzeli) od 8 satnog radnog vremna aktivno rade bar 2 sata dnevno) da bi se liga mogla unaprijedit. da bi sponzori pokrivali troškove gostovanja i sudaca (kao NLB u košarci) te da se još osigura i kakav nagradni fond tipa da prva 3 mjesta donose nekakvu zaradu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo sam odluto od teme. evo mojih prognoza da današnje kolo:
    MLA - BAR - max 2 razlike za mla, malo golova - do nekih 13
    JAD - VOJ - upitnici (ko je uopće trener na ovoj utakmici), recimo do 5,6 razlke za jadran

JUG - PRI - pobjeda juga (u nas na klad H 1,5 pa mislim da će jug dobit s bar 2 razlike) ali ne onako uvijerljive ko lanjsko (12:6) i nedavno (14:7) gostovanje kotorana. oko 2-3 razlike. jugu zbog bolesti najupitniji joković (bolestan i bušlje), a ozlijedama načeti bošković i drobac (igra pod blokadom)
    PAN - VAS - pobjeda vasasa, ali ispod 3 razlike

PAR - HON - mislim da će partizan pregazit mađare (u nas h 4,5 i mislim da će ga lakoćom ostvarit)
    OLY - BUD - dosta ovisi o šefiku, ako bude kao protiv jadrana i mladosti u zg (nisam gledo protiv cattara zadnju utakmicu) neće sigurno bit puno golovaniti će grci ostvarit hendikep od 2,5. mislim da je saznanje da će branit za CG na EP dosta podiglo volju za treninzima i u zadnje šefik opet brani odlično.

RECC -SIN - recco će pregazit ruse, mislim da ispod 13:6 neće bit
    EGER - ŠTU - ove 3 ekipe osim recca će u međusobnim uakmicma odlučivat ko će dalje imislim da su domaćini u prednosti i da će dobit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    ipak smo malo pomalo počeli pisat o vaterpolu sve više jer me osobno (i većinu drugih iz udruge) iritira kakvo je stanje što se tiče medijske prezentacije vaterpola. u nas su novinari koji pišu ili na tv prenose vaterpolo potpuni neznalice i još k tome glupi ljudi pa pišu nebuloze i besmislice. mi smo amateri što se tiče pisanja, ali smo dosta nas trenirali vaterpolo u mlađim danima.
    upravo je to problem ne samo u vaterpolu, nego svugdje, gdje nekompetentni i nestrucni kadar vodi razne poslove, pise i prica svakakve gluparije, itd itd.

sve u svemu, meni se jako svidja sto pisete objektivno, barem do sad, a ne favorizujete 'svoje' klubove protiv ocigledno jacih protivnika, kao sto to rade neke profesionalne novine/novinari.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

NEOPROSTIVO SA IGRACEM VISE !!!!! 1/6 katastrofa !!! svaki put kad su pogrijesili sa igracem vise primili su gol....ispustili su cistu pobjedu !!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar je remi tamo rezultat. Bolja je ekipa Primorac vidi se, ako budu regulisali pitanje finansija mogu opet bit prvaci...

Page 4 of 44 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)