Ista je prica bila sa njim, najbolje ti je da odes do auto skole i pitas![]()
a ti onda podji do stanice...
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Na INA pumpi ima gorivo Eurosuper 95 i Super plus 98
Oba tipa su bezolovna, s tim sto super plus valjda ima vise sumpora. Smije li se to gorivo koristiti ko ima katalizator?
ja sipam obicni super 98, pa me zanima mogu li ja taj super plus 98 i koja je prednost tog goriva..
INA Super plus 98 jeste bezolovni..imas to i na njihov sajt..a i na njihovoj pumpi imas Super 98, Super plus 98 i Eurosuper 95
Eurosuper 95 je potpuno bezolovni po evropskim standardima
Super plus 98 je takodje bezolovni, ali ima vise sumpora te nije po evropskim standardima i kako mi rece covijek sa pumpe to je gorivo za jace masine i jedino ga INA ima u CG
Super 98 je za starije automobile koji nemaju katalizator
koje sijalice idu u pezo 206 (99 godiste)? H4 ili H7?
hvalaaaa.
kvar na elektronici
Last edited by Osiris; 17-12-09 at 17:49.
ima sad bezolovni 98 kod autobuske stanice...
Mene zanima dje je u PG najkvalitetnije gorivo za 300+ BHP mashine, i ako moze ko da mi kaze nesto o ovim ADITIVIMA za gorivo (jesu li loshi za motor, nisu li, koliko bolje auto ide, kako se odrazava na potrosnju) itd itsl :>
Najbolje gorivo u CG je na INA pumpu u Tivtu, imas 98+ kosta kao i 95-ica, pa kad ides
prema HN napuni pa ces vidjeti ima li razlike.
A o aditivima kada dodjes u Tivat zovni pa ce mo porpicati pozz.![]()
a u PG je ona pumpa druga kad prodjes deltu, ona stara (ne znam kako se zove), tj pumpa koja je bliza raskrsnici CT-NK
ps. CUO sam od dosta ljudi da je na toj pumpi najbolje gorivo
samo jugopetrol i nidje drugo
ljudi, do kad vama traju nove vozachke, ja sam staru dobio (prvi put) 2006-e i trebala je po pravilu do 2016-e da traje, sad kad sam novu vadio dadoshe mi josh 10 godina, tj do 2026, je li to praksa ili ne?
Pozivi prema drugim mrežama u CG
a mashala mashala, chudi me da su ih toliko produzhili
valjda traju po 20 godina od dana kad ste izvadili staru dozvolu
Pozivi prema drugim mrežama u CG
kao sto Igor napisa, traju do 40 godine zivota
Dont miks grendmas end frogs.
bilo nekad, sad je na PETROL. kazem iz razloga jer sam do sada sipao samo na jugopetrol, i sa 20 eura prodjem po gradu sa klimom zimi 200km, a na petrol pumpu 230km. nasuo sam pun rezervar i presao 100 km vise po lokalu sa gorivom na Petrol pumpi. gorivo je iz slovenije i sve preporuke !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks