Za zvezde granda su ti dosta neki saloviImas SAL do 40e da uzmes....
Ne znam jesam li ,,pogodio,, podforum,znace neko valjdaMoze li mi neko rec` koje zvucnike bi bilo najbolje da uzmem za auto?mislio sam da uzmem 4 po 50w,e sad mi treba neko da mi kaze koja marka je dobra,da ne bude nesto preskupo?Jer sam nabavio nove ,,Zvezde Granda,, pa da se malo sminkerisem po gradu
![]()
Za zvezde granda su ti dosta neki saloviImas SAL do 40e da uzmes....
pa ces sa 4x50 da se sminkerises..blijeda sminka druze..blijeda
da ne vozis golfa ?![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Smekerisi se na Konyck! I obavezno plave LEDove da stavis oko auspuha, brisaca, farova i branika!!! :> (Izvinjenje izuzetcima) ;>
Inace, 4X 50W... ... ... ... ... Dovoljno :razz:
pa jes pravih iz pojacala..ne iz playera![]()
Imam ti ja sony 140w trosistemce, novi. A valjda je 4x50w vise oznaka za snagu plejera.
sve je to tu oko 20 w...koji gore dolje..
za zvijezde granda odlicni...
uzimaj slobodno
tesko mozes na osnovu toga da zakljucis koliko ima wati... to znaci da direktno mozes vezati zvucnike od 2 oma a ostale moras vezati redno ili paralelno zavisno koliko imaju oma...
RMS ili prava snaga cd playera ti se krecu 17-27w zavisno od modela, mozda extremno ima i preko 27w
eo ti je coek objasnio prije mene...
tesko tesko...
SALL ili ZeroGround , imas oba da uzmes u pg ako si od tamo , u onu prodavnicu na setalistu dje se prodaje muzicka oprema neznam kako se zove
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Nisam ga ja placao, bio u autu kada sam ga kupio, a cijenu sam vidio na racunu koji je u kaseti sa papirima od servisa, dokumentima...
Ma ja sam ovo cisto informativno pitao, da znam. A sto se tice snage, ne znam koliko je, ali gruva zestoko![]()
daj oznaku da vidim to cudo
novi sony elipse ne raspakovani 45e. u deltu su 70e. 068 646 737
Ne znam sto ce vam ta chuda i petljavine , dvoljno je :
1 x Solidan Player ( Pioneer,Alpine... )
2 x Pioneer (ili Magnat) Elipse 6x9
2 x 17cm u prednja vrata ( Pioneer, Magnat )
1 x 4voro kanalno pojaclo ( 2 kanala na elipse , druga dva na neki woofer )
i ovo ima da izbija prozore sa kola
bolje je kupiti posebno neko pojacalo , nego bacati pare na neki dosta skuplji player koji ima vecu rms snagu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vidji... Kad je sminkerisanje s zvijezdama granda u pitanju... Sve preko 10W RMS je GREOTA stavljat :>
Ja imam pozadi dvosistemce kenwood 49 eura su placeni u sonic... mada bolje gadji trosistemce.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks