Bozo nemamo mi sto da diskutujemo,jer ti nemas niti jedan jedini argument zasto je Sena bolji od NAJVECEG,a ja ih imam koliko ti volja,uostalom to smo mnogo puta do sad ispricali,vrci se nazad,tezina si mi nesto![]()
Bozo nemamo mi sto da diskutujemo,jer ti nemas niti jedan jedini argument zasto je Sena bolji od NAJVECEG,a ja ih imam koliko ti volja,uostalom to smo mnogo puta do sad ispricali,vrci se nazad,tezina si mi nesto![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
I koji je tvoj argument, to sto je uspjesniji?!
She is only here to annoy herself!
Nemamo sto da pricamo,ispricali smo tu pricu 1000 puta do sad
Jedan ima 41 pobjedu,a drugi 91,jos ovaj drugi ima drugo mjesto sa zaglavljenom 4. brzinom vozeci tako 40 i kusur krugova,ima za 16 krugova pobjedu sa 16. mjesta,4 sekunde je bio brzi od svih na kisi tada,pa nemamo mi sto da pricamo vise,jedan i neponovljivi,NAJVECI
i schumacher vozi za mercedes!!!!!!!!!! dogovor je pao samo josh da se potpishe ugovor!
http://www.bild.de/BILD/sport/motors...urz-bevor.html
http://www.focus.de/sport/formel1/fo...id_462436.html
jbt...ona slina u mercedes...
don't like
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nisam nikad vozio smarta, ali izigravati Shumija u 1100 kubika, bruka na sta je taj covjek spreman da stavi svoj potpis, za pare :mrgreen:
Cetinje Forever!!!
uzasssssssssssssssss volio bi da ga mali rosberg razbije
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sumi potpisao danas, sad je i definitivno.
Izgleda da jeste,samo da ne bude ka prosli put
NAJVECI se vraca,mozda i na dvije godine!!!
http://www.b92.net/sport/automoto/f1...&nav_id=399912
u svakom slucaju lijepa vijest, armija navijaca ga ceka![]()
E sad treba vrnut Fabiu![]()
Uh
Jedva cekam, jes da je opet u tandemu sa RB, koji je genije, i vidjelo se od svakog vozaca moze da napravi shampiona.... zao mi samo sto nije upao proshle godine sa ''konkurentnim'' ferrarijem i bez RB-a, al sta je tu je, milo mi je da se vrnuo....
koliko je to mali covjek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I NAJVECI je potvrdio da se vraca!Kako rece nije dosao na neki izlet,mozda i ostane,mozda cak i 3 godine!
NAJVECI SPORTISTA svih vremena,covjek za primjer van staze.I Jordan je svojevremeno kad je osvojio nagradu za sportistu godine rekao da je pocastvovan,ali da on to ne zasluzuje,da niko to ne zasluzuje pored NAJVECEG!Velili Michael Jordan,svaka mu cast.
Sto reci o ljudskoj velicini NAJVECEG,covjek koji je kad je bio onaj CUNAMI dao 10 miliona eura,jednostavno NAJVECI
Miran porodican covjek,covjek za primjer
Hil i Mensel očekuju napad na titulu
Bivši šampioni F1 Dejmon Hil i Najdžel Mensel su rekli da godine neće predstavljati problem Šumaheru i da će se on vratiti na stazu kao veliki pobednik.
"Ne bi me iznenadilo kada bi se odmah borio za novu titulu. Nema veze koliko si star ili mlad, sve dok si profesionalan, posvećen i fokusiran. Što se mene tiče, njegov povratak nema loše strane. Osvojio je dovoljno titula, pa ne mora da brine čak i ako neko bude bolji", rekao je Hil i dodao da će se njegov veliki rival možda navikavati na novi bolid u prvih nekoliko trka, ali da će vrlo brzo sve biti u redu.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
NAJVECI SPORTISTA svih vremena se vratio!
Covjek koji ima 91 pobjedu se vratio,NAJVECI!
![]()
Ako znam shto ce mu ova rabota, pomamio se..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Jos malo para ne skodi a obzirom da je dobio i najbolji auto (tj. opet se prislepao Rossu) i najvjerovatnije status prvog vozaca ne bi me cudilo da opet pobjedjuje i osvoji titulu...
She is only here to annoy herself!
O tome pricam, kako izlijeci vrat kad je najbolji bolid i RB u opticaju![]()
Last edited by brzi_pas; 23-12-09 at 22:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks