Haug je rekao NE, e sad nemam pojma sto ce bit.
obzirom da je Brawn glavni i da bi mu dali status prvog vozaca (sto bi mu automatski dalo najbolji auto u karavanu) ne sumnjam da bi pristao...
She is only here to annoy herself!
Haug je rekao NE, e sad nemam pojma sto ce bit.
TAKUMI
No way.
...............
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Vec se pricalo o Stefan GP, timu koji bi usao u F1 iz Srbije. Izgledalo je, meni barem, kao sprdnja ali danas sam nasao da Toyota umjesto da napusti i placa penale razmislja da proba njihovu licencu srpskom timu. Ukoliko se to desi Sauber bi ostao van 13 ekipa koje su planirane za sledecu sezonu. Srpski tim bi uz licencu dobio i motore Toyota i koriscenje strukture Toyote u Kelnu. Iz Toyote bi ostali tehnicki direktor i Kobayashi. Sve to bi ih kostalo 5 miliona eura za dvije sezone sto mi izgleda prilicno "povoljno" ali u taj trosak , trosak za cijelu godinu je mnogo mnogo veci. Da li Stefan GP moze naci dovoljno sponzora i da udje u F1?
Iako bih volio da se sve ovo desi, mislim da od toga na kraj nece biti nista. Bilo bi mi cudno da Peter Sauber sa svojom tradicijom i strukturom koju ima, i bolidom koji je u naprednoj fazi projektovanja ostane na suvo a da tim koji nikad nije bio u nikakvom takmicenju ni slicnom F1 udje.
http://www.gazzetta.it/Motori/Formul...63028650.shtml
Last edited by sky; 30-11-09 at 19:52.
Release Yourself
Tesko...![]()
Rajko u Citroenu.
F1 shampioni izglasali SENNU za naj vozaca svih vremena! :eek:
Suck it, Shumi!![]()
Cetinje Forever!!!
To su kompleksi,a ne objektivnost.
hahahah, da da, 200 i kusur najboljih vozaca F1 je glasalo i reklo svoje, od onih najstarijih, sa 98 godina u prkno, pa do aktuelnih vozaca! E ako oni ne znaju, dobro je da ti znas bolje od njih :roll:
http://www.autoevolution.com/news/ay...oll-14337.html
nemate pojma, shumijevci![]()
Cetinje Forever!!!
Svaka mu chast i sve to,legenda je bio,ali glupo je pricati o tome koliko je ko postigao u motosportu.Svi su ga voljeli,otisao je u legendu,dok Shumia niko ne moze ocima vidjet.Normalno je da ce se "oduzit" Senni.
Sigurno je bio najbrzi vozac,to niko ne spori,ali mu je falila stabilnost,zbog toga je i imao vise pol-pozicija nego pobjeda,sto je kod Shumia obrnuto.
2 trke prije Imole '94,Senna je bio 2 puta za redom na pol-u,a Shumi je bio drugi.U obije trke,Senna je odustao,a Shumi je pobjedio.U trecoj trci Senna je poginuo,isti poredak je bio u gridu nakon pol-a.Znam da postoji teorija da su ga ubili,da su krivi mehanicari itd. itd.,ali to nije dokazano.Jednostavno,momak je vozio van svojih granica,zato je i poginuo.
otkad ti navijas protiv Shumoga?Mada, i ja se nadam da se nece vracat, ali...
i, kako mu se svidjelo, jel bila koja reportaza?
on bi, ali ga ferari ne pushta, ne moze da ima ambasadorsku ulogu za ferari, a da vozi za mercedes. Eeeee...
Cetinje Forever!!!
Uveden je novi sistem bodovanja u F1:
1 - 25 bodova
2 - 20
3 - 15
4 - 10
5 - 8
6 - 6
7 - 5
8 - 3
9 - 2
10 - 1
Nista se ne mijenja jer je isti odnos kao i prije samo sto jos 9-ti i 10-ti uzimaju bodove sto je i normalno s obziroma da ce startovati 26 bolida.
Release Yourself
Samo da prokomentarisem ovaj izbor,iako i nema neke velike potrebe za time,posto je to subjektivno misljenje vozaca(a pitam se kojim pa sad,posto su prije 3 godine bivsi i sadasnji vozaca rekli da je NAJVECI najbolji vozac svih vremena,ali sta da se radi,ljubomori i kompleksima nikad kraja) i nema veze sa istinom!
Od ovih sto su glasali svi zajedno imaju 270 pobjeda,a sam NAJVECI ima 91 sto je vise od trecne,tako da je to dovoljan pokazatelj o kako se smijesnom izboru radi!
Sena je bio veliki vozac,ali nikako i najbolji,jer Sena nije bio najbolji ni u svom dobu,jednostavno je i imao za rivala boljeg od sebe a to je bio Alan Prost-PROFESOR.Pa kako onda covjek koji bio gori od svog najveceg rivala,a vozili su i istom dobu,moze da bude najbolji svih vremena?Svi znamo zasto je izabran svako ko prati F1 zna daje Sena bio veliki vozac, za TOP 5 sigurno,ali najbolji ili medju najboljima,NIKAKO!
Znamo svi zasto je izabran,da se ne lazemo, i niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo,a ja sam ubijedjen da ne bi vise nijednu titulu osvojio,da se nije desilo to sto se desilo.
Jer htjeli to da priznate ili ne,NAJVECI je najbolji vozac svih vremena i ne postoji niti jedan argument koji neko moze da upotrijebi i da pobije da je NAJVECI bio najbolji vozac svih vremena!
Last edited by Jakuza; 11-12-09 at 14:06.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
bla bla bla, niko nista ne zna, samo shumijevci sve znajuDa te pitam, kad si vec upucen u sve: koji je smisao zivota i koja je religija prava?
![]()
Cetinje Forever!!!
ZNaci volim ove koji uvijek bolje znaju.
Dje god da potrazis najbolje vozace F1 uvijek su Sena i Sumi prva dva mjesta i onda neko dodje i rece da Sena nije ni medju 5, pffff
Sena je najbolji i to svako govori sem Sumijevi fanovi.
MIslim da se malo bolje razumiju ovi vozaci formule jedan , nego svi ovdje na forum
Ljudi ja vas fino pitam:
Kako je Sena najbolji svih vremena kad je bio gori od Profesora,a vozili su u isto doba,meni tu nesto ne stima?
Kad je poginuo ima je 34 godine,i te godine u prve dvije trke NAJVECI ga je vec bio ostavioo i tu ne bi vise bilo povratka za samiponat za njega.
Sve ja shvatam i ljudi zele heroje,u nesto da vjeruju,ali ovo jednostavno nema veze s mozgom,jer nema niti jednog argumenta,ne postoji,koji moze da potvrdi da je Sena bio NAJBOLJI VOZAC SVIH VREMENA,neko rece bio je nesumnjivo najbrzi,ali ni to nije tacno,Hakinen je bio NAJBRZI,to svako ko objektivno prati,ZNA!
Opet kazem znamo zasto ga ljudi tako gledaju,i sve ja razumijem,ali ukljucite malo logiku i sve ce vam se samo kaS'ti![]()
A cekaj ti nemas niti jedan argument u prilog tome da je Sena najbolji svih vremena,ti vjerujes vozacima,bivsim i sadasnjim i to je u redu,nemam ja nista protiv toga,ali od tih 217 vozaca tu je bio i jedan Kartikejan i jedan Monteiro itd..
I svi oni zajedno imaju 270 pobjeda,a od tih 270 pobjeda 91 je od NAJVECEG,vise od trecine,zar ti to ne govori nesto?
Cudo je ljubomora
A i NAJVECI je glasao za Senu,ja sam ubijedjen u to
Sve je to lijepo i fino,ali su prije samo tri godine vozaci,bivsi i sadasnji,rekli da je NAJVECI najbolji vozac svih vremena
Statistika je varljiva,cesto,ali u ovom sucaju je NEUMOLJIVA![]()
koliko je titula schumi osvojio bez brawna, koliko je trka pobijedio bez njega? Jedna dobra stvar u Buttonovoj tituli je sto se konacno vidi da schumi nije bio niko i nista osim obican taxista koji je kao prvi vozac vozio najbolji bolid do cilja...
daj ti M3 tvojoj babi i sjedi u juga da vidis sto ce ti uradit![]()
a mi svi ostali smo ubijedjeni da je glasao za sebe!
onakva guzica, pa sebe da ne zaokruzi, pokazao se ponajbolje na onaj Race of Champions.
A ako je ipak zaokruzio Sennu, to znaci da je Senna bolji, jer i Shumi to priznaje! :ass:
Off topic: ako neko oce Fiat Seicento Michael Scumacher Edition (crveni naravno), numerisani limited edition, znam dje ima za oko 2500€, eto vam auto vasih snova![]()
Cetinje Forever!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks