Bježite danas od tuluz - sošo.Domaćima brani četvrti golman koji ima tek 17 godina pa može svašta da bude![]()
Bježite danas od tuluz - sošo.Domaćima brani četvrti golman koji ima tek 17 godina pa može svašta da bude![]()
ARGENTINA: Primera División
10.12.2009 23:10
Arsenal Sarandi - Atletico Tucuman
Tip:1
Odd:2.05
Stake:10|10
naso na net..
Partizan - Efes 2/1, @5.5 [meridianbet]
Last edited by BlackVelvet; 10-12-09 at 21:55.
Who let the dogs out
odigrah danas u meridian tiket cijelu norvesku ligu u hokej 0-6 i sve mi dodje,sa 10e - 66e
i imam jedan tiket dje cekam partizana 1h i boston 2h za 103e
hahhahha![]()
neka deutch ti i onaj dinosjanin samo lazne dojave sirite![]()
Znam da nema veze takva priča al ako je mali 4 ili 5 izbor u timu onda jes malo drugačije gledište.Uostalom čak ni u mladom timu nije standardan pretpostavljam jer jedino za njega nisam našao podatke.Ovo mu je prva utakmica da igra u ligi a moraš priznati da nekad neiskustvo zna biti presudno
.Loustallot Anthony pa ako sem ovog gore navedenog nađete neke podatke o njemu,svaka vam čast
![]()
Gledah parove za danas, mislim da je ovaj petak POKLON za kladionicare. Moze se izabrat lagano 4-6 utakmica koje se tesko mogu promasit! Sa uplatom od nekih 5e, realno se moze uzet popularna ZEKULJA (novcanica od 100e)...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
pa daj nam te parove
I ja sam gledaorealno moze
pa dajte te fixeve realno![]()
Dajte te sigurne fixeve,treba sjutra za grad...![]()
malo info
Trener Vojvodine još uvek nije siguran na koje igrače može da računa u poslednjem kolu. Brazlac Pleč sigurno ne igra, pauzira zbog kartona.
Babic VojvodinaTrener Vojvodine, Branko Sosa Babić, za meč protiv Napretka u Kruševcu u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Jelen Superlige biće lišen usluga iskusnog štopera Pleča koji će moratio da pauzira zbog žutih kartona.
Pod znakom pitanja su i Kizito, Aleksić i Lovrić koji su u četvrtak odradili trening iako su se žalili na povrede.
"Iskreno se nadam da će njih trojica biti spremni za nedelju, a na raspolaganju ću imati Tumbasevića i Đurovskog koji se oporavio od povrede. Sa njima će naš vezni red biti dosta jači što može biti presudno u duelu sa Napretkom", smatra Babić.
Dordrecht 2![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks